2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yola girmiş derken kanala mı girmiş canım , benimki de aşağıda o yüzden sordum. Bana da aksine yürüyüşü yasakladı , ne kadar içeride tutabilirsek kardır dedi. Kafam karıştı şimdi
normal Doğum için öneriyor başından beri bolbol yürü diyor belki senin özel durumun vardır kendi doktorunu dinle bence canım

kizlar bu kasilma adet agrisi gibimi oluyo

canım eger karnın taş gbi sertleşiyo ve belinden karnına hafif yada şiddetli adet sancısı gibi sancı varsa dogum sancı oluyo. yani ilk dogumumda böyle olmuştu. ama benim nişan geldikden sonra dedigim gibi hafiften başlayıp şiddetli bi şekilde devam etti.

bu sertlesme bana bebis toplaniyo gibi geliyo :)

bebeğin tüm hazırlıklarını bitirdin mi bizim ki bugün bitti

haftaya salı gidecem bende doktora

Ben de 52 işe başladım 61,5 geliyorum:) bakalım Doğumdan hemen sonra ne kadarı gidicek

İyi akşamlar kızlar kontrolden geldik bir türlü yazamadım bebiş gayet iyi bir sıkıntımız yok şükür iki kilo üç yüz seksen gram olmuş iki haftada üç yüz gram almış doğum için gün vermedi son ana kadar beklicez 39+ olana kadar bir sıkıntı çıkmazsa

Hayırlı akşamlar kızlar. Magnezyumu bırakmayı dusunen var mı acaba benim haftalarda olanlar

teyzoslar sorum olacak adet agrisi cekmek normalmi ama oglusum hareketli

teyzoslar sorum olacak adet agrisi cekmek normalmi ama oglusum hareketli
Canım benimki de hareketli olduğu zamanlarda adet ağrısı oluyor . Afedersin bide bu aralar vajina kemiklerinde ağrı var ve kasilmam çok fazla.yarin kontrolüm var bakalım ne diyecek

Canım benimki de hareketli olduğu zamanlarda adet ağrısı oluyor . Afedersin bide bu aralar vajina kemiklerinde ağrı var ve kasilmam çok fazla.yarin kontrolüm var bakalım ne diyecek

sagolsun vajina kemigi agrisi beni mahvetti penguenden beter oldum

iyi akşamlar kızlar.
benim son zamanlarda bebek hateket ettikce idrar keseme baskı yapıyo ama o baskı anında içimde o kadar keskin bi acı oluyoki tarifi yok bi an kenddimi sıkmasam idrarimi yapacak gibi oluyorum patlıcak sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…