2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar yardımmmmm. sırtımda sağ üsttarafta kürek kemiğinin oradanefes aldıkça batıyo ya acayip bi ağrı var ağlamamak için zor duruyorum kafayı yicem. yatsamda otursamda var. çözümü olan varmı

bir haftada 2 kg aldim ya ben 70 le kapatırım hamileligi diyordum bugün 70 i gördüm şok oldum napicam daha 4 hafta var

Çok şükür ben bu ay kilo almadım hayret ettim her ay iki kilo alıyordum şimdiye kadar on altı kilo aldım
ben de bu ay almam diyordum canım çok kısa sürede aliverdim toplam su ana kadar 12 kg aldim

Ben iki haftada 3.5 kilo almisim canım sıkıldı. Halbuki hem grip oldum hem dişim agridi doğru düzgün bisey de yemedim..çok şaşırdım.. 15 kilo da ben aldım
çocuklar sağlıklı olsun da şubat ve mart annelerine sordum dogurduktan 10 gun sonra bütün kg gidiyormuş özellikle normal doğumda. o yuzden fazla takilmayalım ben sadece sismekten yani ödem olusmasindan korkuyodum iki gündür azda olsa biraz sistigimi farkettim parmaklarımdan. biraz dikkat etmemiz lazım yediklerimize.

gunaydin bebekleri icin cennet kokan anneler hani deriz ya hep bu bebekler cennet kokuyor . sizleride bebeklerinize sorsak onlar için de siz cennet kokuyorsunuz onlar icin de en guzel koku "anne kokusu" ...

Kadınlar güzeldir güzel insanlar yetiştirir ve iyi ki varız bir güne sığmaz kadınların günü. her gününüzun özel geçmesi dileğiyle , kadınlar gününüz kutlu olsun...

hayırlı sabahlar dünyanın en güzel varlıkları :) kadınların katledilmediği değer gördüğü el üstünde tutulduğu bir dünya umuduyla kadınlar günümüz kutlu olsun. :) anne olarak nesli biz şekillendireceğiz umarım herbirimizin evladı vatana millete dine hizmet eden güçlü evlatlar olurlar :)

Oğluşum kadinlar günümü yuzyüze mi yoksa icerden mi kutlucak tam belli olamadi henüz:) gece biraz iyiydi sabah karsi 7 adalata ragmen sancim duzenli cikti.bebisin kalbi de biraz düsük.ebe muayne etti 2 cm civari olmus.once kahvalti vermediler muayne sonrasi yapsin demis doktor hanim.simdi doktoru bekliyoruz devam mi edicek yoksa eve mi yollucak bakalim:)

Günaydın dünyayı değiştiren bizler huzurlu sağlıklı günümüz olsun

Yaa neden o kadar aldın canım benim kan ilaçları çok etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…