2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydin guzel anneler kadinlar günümüz kutlu olsun guzel haberlerin alındığı sirin tekmelerin yendigi guzel bir gun olsun

Surpriz mi yapacak bekleyecek mi bakalim senin oglus.iyi haberlerini bekliyoruz canim

canım sağlıkla gelsin inşallah en doğru zamanda :) 40 haftada doğup problem yaşayan da var 35 de doğup gayet iyi olanda

Günaydın kızlar ... Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun ....

Bebişi aceleci davranan annelerin de Allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla sihatle vaktinde gelirler...

Hayırlı akşamlar kızlar. Magnezyumu bırakmayı dusunen var mı acaba benim haftalarda olanlar

pazartesi kontrolümde doktorum 36. hafta dolduğunda magnezyumu bırakıcaz kasılmaların düzenleşsin doğum için vücut kendini hazırlasın dedi. Sen de bi doktoruna danış istersen canım bırak derse bırakırsın her vücut farklı sonuçta belki senin içmen gereklidir doktorun karar versin.

kadinlar gunumuz mutlu olsun teyzoslar.

bu arada kilo rekoru bende toplam 1.100 gr ☺ huhuuuu

Kızlar canım cok sıkkın korktugum başıma geldi resmen. Doktorum hastaneden ayrıldı zaten o doktor için hastaneye gidiyodum yeni bi hastane çünkü güvensiz geldi bana gece de doğumuö gelse gelicekti doktor numarasıda yok şimdi doğursam hastanem doktorum yok

Amaannnn tüh doktorunu aratsan internetten belki baska yere gecmistir yada bilinmeyen numaradan? Hastane verir mi numarasini belki konussaniz?bende 5.ayda yasadim ama doktor uyaniklik etmis bana numarasini atti muayene actim buyrun diye.ben Allah kerim dedim daha iyi bir doktor ve hastane buldum simdi ordayim:)

İlle o doktor diye diretmiyorum uzaklara gitsem birsürü var bu hastane hem yakın hem fiyatta anlaştık gerçi ucuz da değil alışmıştım doktora şimdi nasıl başkasına alışıcam normal doğum istediğim için alışmam lazım o anda rahat olabilmek için bide sancı cekerken alın beni sezeryana derim biliyorum acaba doktorun tutumu ne olur kafamda deli sorular cok moralim bozuldu bugün gidicrm hem muayeneye hem doktorla tanışmaya

canım 3. aydan sonra biden 3 kilo aldım birde 6 ayımda çok aldım şuan çok fazla almıyorum aslında çünkü yediğimde rahatsız ediyor çok şişiyorum :))
Ben de acaba son ay kaç kilo alırım diye düşünüyorum da :) şu an 9,5-10 . En fazla 2 alsam ii olur

Haklisin canim.insan alistigini ister.benim ilkinde 9 ay birine gittim dogum yapcagim gun cenazesi cikti baskasi nobetci yaptirdi dogumumu.ilk cok uzuldum ama sonra bebegim hangisinde saglikla gelcekse o olsun dedim.yaptiran doktorda kendini hicbir zaman sartlama dunya hali bu dedi bebegini saglikla al yeter ben elimden geleni yapcam diye rahatlatti o benim icin milat oldu acikcasi.
Insallah içine sinen neyse o olsun canim.

Hakkında hayırlısı böyleymiş öyle düşün canım stres yapma hiç doktoruna ulaşmayı denesen

Evet canım magnezyum sanciyi geciktiriyor diye duydum bende. Sorayim bugun doktora bakalım. Günde iki tane iç demişti bire indirdim kasılmalar çok arttı .korktum bende daha 36+2 yım erken diye

Bozma moralini canım vardır bunda da bi hayır belkide düşündüğün gibi olmaz hemen alışırsın yeni doktoruna

doktoruna ulaşma sansın var mı cep telefonu felan hiç almadın mı yada alabileceğin yok mu

Selam kızlar biz hastaneden çıktık çok şükür eve geldim hemen duş yaptım oh mis :) cuma günü nst ye çağırdı. Kanama, su kaçağı vs hissedersen gece gündüz demeden hemen gel dedi. Yatcaksın artık dedi. Antibiyotik ve vajinal fitil verdi. Annemi çağırdım yolda geliyor :) doğum iznimide başlattım inşallah oğluş bekler :)

Kızlar çikolata siparişi veren var mı bebişler erken gelmeye başlayınca hazır vermek mi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…