2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evde olmak daha rahat ama şakın sen kendini yorma yat dinlen annesi biraz daha kalsın bebiş

kızlar bulantısı olan varmı? benm bu zamana kadar hiç olmadı. ama bugün bi bulantu başladı ki ara ara kuru bulantım olurdu çok nadir ama şimdi çıkarsam rahatlıcam sanki

Yat dinlen aman kalkma beklesin oğlun biraz daha bir daha doğuma git hastaneye inşAllah

kızlar bulantısı olan varmı? benm bu zamana kadar hiç olmadı. ama bugün bi bulantu başladı ki ara ara kuru bulantım olurdu çok nadir ama şimdi çıkarsam rahatlıcam sanki
dün akşam ben öyle oldum çok kötü midem bulandı usutmus olabileceğimi düşündüm. iki saat mide bulantısı çektim kusmadan rahatlayamam diyordum sonra kalktım çubuk yedim süt ısıtıp içtim iki bardak.
ve mutlu son mide bulantim geçti

Hadi gecmis olsun:) darisi bana:/ progestani ihmal etme o yumusatmayi engelliyor.
Bende tekrar ebelerle konustum gelcekse gelsim dedm 8 adalat oldu yan etkisinden korkuyorum kalp carpintisi yapiyo tansiyon ilaciymis bu.kasilmalarim hala devam ediyo ona ragmen ama arasi acildi en azindan.2 de tekrar nst var bu sekilde kalirsa eve cikarip oyle kullandircak yoksa yollmaiyo e ben kac gün daha kalicam burda belli degil.kizim annemlerde.sali 36 dolcak o zaman birakirsin gelirsin diyo.Bakalim durcak mi ogluş

Kafam karisti ya kimi doktor 34 den sonra bunu kullandirtmiyorlarmis ben zatem ciger gelistirici de oldum:/ ebelerde diyo disarda durcagina karninda dursun.digeri diyo 36 girmissim bebek 3 kilo daha ne olsun....
C cemocan sen bu adalati kullaniyorsun carpinti falan yapoyo mu?bebisimde yazik azcik 170 180 oluyo kalbi...kiyamiyorum

Bu arada dün 2 normal dogum vardi koridorda gezip durdular sanci icin.simdi de biri yan odamda bagiriyo:)
Bu arada 2.dogum yapicaklara mujde insallah sizde de olur normal olursaniz.ben ilkinde 40 50 lerde bagiriyordum 100 de cosmustum.dun 100 cikiyo hep bana 30 40 gibi geldi şükür.doktor 2.de karin kaslarin gevsedi o yuzden dayanma gücün artmistir dedi.

Kötü olmuş.keşke gitmeden önce doğumu bu kadar yaklaşmış hastalarına bari nereye gittiğini söyleseydi.hastanede söylemez.inşallah çabucak içine sinen birini bulabilirsin.

canım sancı konusunda haklı olabilirsin benimde ikinci hamileligim gecen nst de 100 vuran sancım çıktı o esnade kasılmamı hissettim ama sancılı degildi sadece her zaman olan kasılmalar gibiydi. ayy bnim kızımda dogum sürem kısa olmuştu nişan geldikten sonra ya bunda hissetmeden doguru verirsem iyi mi kötümü bilemedim

Bana adalat vermemişler dün sordum hemşirelere serumla vitamin ve antibiyotik vermişler sadece sancılarım en yüksek 50 oluyordu sabah. Benşm bugün 36 bitiyor çok şükür. Seninde az kalmış sende eve çıkınca yatışa devam :)

simarik83 canım benimde son 3 günüm işte :)) böyle bir risk varsa bırak dinlen evde tabi kendini riske atma azıcık daha dursun kuzucuk annecinin karnında :)
Evdeyim artık :))

Evde olmak daha rahat ama şakın sen kendini yorma yat dinlen annesi biraz daha kalsın bebiş

Yatıyorum devamlı eşim yanımda bugün yarımda annem gelir zaten :)

Yat dinlen aman kalkma beklesin oğlun biraz daha bir daha doğuma git hastaneye inşAllah

İnşallah öyle olur :)

Gözünaydın.hastanede yatmak hasta olmayan adamı bile hasta ediyor.evinde rahat rahat dinlenirsin.ne güzel anneciğinde geliyormuş.

simarik83 canım benimde son 3 günüm işte :)) böyle bir risk varsa bırak dinlen evde tabi kendini riske atma azıcık daha dursun kuzucuk annecinin karnında :)
Evdeyim artık :))

Yatıyorum devamlı eşim yanımda bugün yarımda annem gelir zaten :)

İnşallah öyle olur :)

Aynen öyle oluyo normal kasilma kadar hissediyorsun bu iyi bisi ya.bakarsin epidurale gerek kalmaz.vurulmak isteilmiylrum bu sefer dayanabilirsem.Doktorumda normal yanlisi.sabah yine konustuk bebek icin sakinca olmadigi surece normal olursa bakariz dedik.
Neyden anlarsin biliyormusun bende anlamazsam diye korktum.kasilma gibi geliyo ama bi yandan asagiya baskisini arttiriyosa 100lere cikmis bil.dunden beri 5 kere nst girdim yanibasimda duruyo baktim hep.asagiya baski yapmiyosa 40 50 cikiyo

Gözünaydın.hastanede yatmak hasta olmayan adamı bile hasta ediyor.evinde rahat rahat dinlenirsin.ne güzel anneciğinde geliyormuş.
Hiç sorma ya eşim diyo askerlikte zaman burdaki gibi işte geçmiyo diyo :)) belirsizce orda kalmak çok zor ya. Neyse sağlığımız yerinde olsunda :)

Evet canım magnezyum sanciyi geciktiriyor diye duydum bende. Sorayim bugun doktora bakalım. Günde iki tane iç demişti bire indirdim kasılmalar çok arttı .korktum bende daha 36+2 yım erken diye

evet canım kasılmaları azaltıyor ben şuan bi tane sandoz şeklinde alıyorum kasılmam oluyor ama çok değil bakalım 2 hafta sonra bende 36+1 oluyorum doktor keseriz dedi hayırlısı ya zaman azalıyor heycan artıyor hayırlısıyla bi kavuşsak kuzucuklara rahatlıcaz :)

bende kalktım hareketlendim biraz iyi geldi birazdan da yürüyüşe çıkıcam bakalım sağol canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…