2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

hadi gözünaydın canım evde rahat rahat dinlenirsin... hayırlısıyla bebişinde bi iki hafta daha dayanırsa tam süper olur.. hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah

İyi günler kızlar hastaneden geliyorum dua edin bana açılmam var 3 cm eve geldim sancim var ama bn hissetmiyorum başlayınca yada suyum falan gelirse gitcem yada hiç bişey olmazsa cuma tekrar gitcem ciğer geliştirici falan vurulmuştu daha önce saten bekliyorum artık bı panik telaş napcam bilmiyorum

Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun güzel nisan anneleri benim yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım en son bebeğim 2 hafta geriden geliodu kilo olarak kilo almış mı diye merak ediorum bu arada çatı muayenesi olan var mı nasıl oluyor kaçıncı hafta yapılıyor acaba

Allah yardımcın olsn canım inşallah bebişin biraz daha bekler

Gecmis olsun csnim.bende ayni durumdayim 2cm civari aciklik.
Kizlar insallah bende evime geciyorum.doktor adalat verdi gunde 1 bide progestam devam.baktik ilerledi evde atla gel dedi.haftasonu olursa dedim nolcak dusundugun seye bak rahat ol ben dogurturum dedi:) sagolsun cok seker bi doktrum var Allah utandirmasin.cuma tekrar sabahtan cagirdi.

Hadi hayırlısı inşAllah sağlıkla zamanında gelir

Benim bebişte iki hafta geriden geliyor dün kontrole gittim kilo almıştı şükür korkma almıştır kilo

geçmiş olsun canım inşallah bebeğin dayanır bekler vaktinde gelir

Beni hem doktor dün hemde bugun ebe yapti:) eger kasmazsan kendini cok acımıyo.tek sırrı bu.cunku bastiriyor gezdiriyo parmaklarini:) derin nefes alip başka seyler odaklanin 1 dkdan kisa bi sure hemen bitiyo

kasılmalarım arttı bu ara karnım ve kasıklarım da ayrıca çatı kemiğim de ağrı da var
Normal canim bu haftalarr ama anormal bisi gorursen git zaten haftada 1 olmustir kontrollerin.2 gun once benimde onemsemesem gecistircek kadar agrim oldu adet agrisi gibi sonra gece de 1 2 damlacik kanama.bak nerelere geldi is.ilkinden cok farkli geciyo ihmal etme takip et.endiselenmen icin demiyorum haftands gayet iyi

evet bekler inşallah benim bebeğim başından beri geriden geliyor biraz toparlansın diye inşallah vaktinde gelir diyorum tabi Allah bilir hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Moralim çok bozuk arkadaşlar. Acilmam var 4 cm. Sancım da çıktı. Ciğer geliştirici yaptık serum takıldı su an. Bir kaç gun daha bekletmeye çalışacaklar. Açılma artarsa doğum olacak. Nolur dua edin beklesin biraz daha. Kimsem de yok annem cuma gelebilecek ancak(

canım ben epidural vurulmadım şükür öyle çok zaman almadı dogumum. benim geceden kasılmalarım varmış ama ben fark etmedim anlamadım yani sadece karnım taş gibi olup tuvalete gidiyordum. sonra sabah 7 de nişan geldi yarım saat sonrada hafif sancım balşadı ama bi iki hafif sancıdan sonra cok şiddetlendi her sancımda suyum geliyodu ki bu iyi bişeymiş bebegin kanala yerleşmesini saglıyodu. sonra hastaneye gittigimde 2 cm acıklık vardı. dr akşamada olur yaarınada olabilir dedi ama ben ögleden önce 11:05 de kızımı kucagıma aldım. çok degişik bişeydi. mesela ben o meşhur sandalyeye çıkınca korkudan sancım kesilmişti o zamandan sonra dr çok zorlandı karnıma bastıra bastıra cıkartmışlardı. ama çok şükür rabbime akşama kadr sancı cekmedim

allah yardımcın olsun canım. aslında 37 haftadaymışsın bi sorun olmaz inşallah. benim ilk hamileligimde kızım 36 haftada dogdu ama ultrasnda 37 haftalık gözüküyodu bebeginin kilosu durumu iyiyse küveze gerek kalmaz inaşşalah

Cnm benimde 4 cm açılma var. Ciğer geliştirici yaptık. Sancı çıktı . Serum vefi su an. Yarın tekrar muayene yapacak.acilma artrsa doğuma alack . inşallah bir hafta daha bekler. Bu acilmayla kaç gün daha beklerki

Kızlar çikolata siparişi veren var mı bebişler erken gelmeye başlayınca hazır vermek mi lazım
Ben de dün akşm verdim canım şekersepetim.com dan. Çikolata ve badem draje ne zmn gelir bilemiyorum. Haftaya kontrol var doğum tarihini belirliycez inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…