2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
37 yi doldursaydi dedi doktor .canım sıkıldı. Kilosu 3120 boyu 49 cm dedi. İnşallah bi kaç gün daha bekler .erkek çocuğu yoğun bakıma da girebilir dedi o canim sıktı. Kuvoze raziyim

Ayyy masallah barekallah yaaa:) ne guzel olmus.insallah buda rahat gecer....insan bi kere normal yapinca cesaret geliyomus ben cok korkaktim son dk ebe hadi gidiyoz diyince şok olmustum 19 saat sanci.cektim en sonlarda agliyodum artik 2cm de kaldi acilma ondan epidrl vuruldum.benimde sonrasi cok rahat gitti 2 ikinmada.cikti ne aci ne agri.cocuk cikinca boyle bakaklmistim.haklarimizda hayirlisi insallah

Moralini bozma haftan gayet iyi Allah yardımcın olsun

sen uzan kendine odaklan annen daha erken gelemez mi yanına yada varda yakının tek kalma evde

sağlıklı olun ikiniz inşallah direk kucağına alırsın hiç birşeye ihtiyacı kalmaz bebeğin

37 yi doldursaydi dedi doktor .canım sıkıldı. Kilosu 3120 boyu 49 cm dedi. İnşallah bi kaç gün daha bekler .erkek çocuğu yoğun bakıma da girebilir dedi o canim sıktı. Kuvoze raziyim
Allah allah nolduk biz boyle sirada 6 kisiyiz dogru saydiysam erkenci bebisler:) banada oyle dediler erkek cocugu daha cok kuveze giriyomus.ama taķilma stres etme kendine Allah isterse hersey olur onlarin dedigine bakma.bende serummu adalatimi progestanmi aldim eve geciyorum bakalim ne kadar erteleyebilcez.
Hem ben senin gununde olsam öpüp başima koyarim icini ferah tut.biseycik de olmaz.belki sanada adalat verirler kuvvetli baya ama işe yariyor 2 gundur tuttu bak beni senide tutar.serum bildigimiz serum fizyoljik ssusz kalip kasilma gelmesim diyymis o.progestnda yumusamyi durduruck.benim durdu kapatti azicik.Hayrlisi neyse o olsun canim:)

Ben de dün akşm verdim canım şekersepetim.com dan. Çikolata ve badem draje ne zmn gelir bilemiyorum. Haftaya kontrol var doğum tarihini belirliycez inş.
bende vereyim diyorum evde beklesin gelmesi sürer zaten acil bişi olsa hazırda dursun

Her ihtimali oyle lap diye ne kadar guzel soylemis aferin ona.eşin var mi canim? Bak benim doktor 34 de dogurttum cikip.gittiler kendisi oglu 39 da dogmus kuvoze girdi dedi.hic belli olmaz.sen guzelce yat ac tv yi

Adalat serumla mi veriliyor cnm. Şimdilik ciğer geliştirici ve serum verdi . Adalat verdi mi bilmiyorum ki

Her ihtimali oyle lap diye ne kadar guzel soylemis aferin ona.eşin var mi canim? Bak benim doktor 34 de dogurttum cikip.gittiler kendisi oglu 39 da dogmus kuvoze girdi dedi.hic belli olmaz.sen guzelce yat ac tv yi
Şu an sadece eşim var.annem marastan gelecek cuma günü .. inşallah canım ya kilosu faln iyi inşallah hiç biseye gerek kalmadan kucagima alirim

Ay kızlar mart ayına girdik bebekler baharı gördü kıpraşmaya başladılar :)) nolur stres yapmayın stres olursanız bekleyeceği varsada beklemezler. Sakin olun artık riskli dönemlerde değiliz. İnşallah annişlerini üzmeyecekler :)

Cnm korkma bak ne guzel 37.haftandaymissn.insallah bekler ama beklemessede korkma artk 4cm acilmada fzla yani hayirlisi olsun die dua et

Yok
Adalat serumla mi veriliyor cnm. Şimdilik ciğer geliştirici ve serum verdi . Adalat verdi mi bilmiyorum ki
Yok cnm adalat hap seklinde bazen yaeim veriolar baznde tam,kirmizi bir hap.esin yaninda degil mi?hemsireler coj yardinci oluyor korkma.Ve kuvoz isi hic belli olmuyor bnm bebekte kuvozde 33.haftalk dogdu yrn sepete alicklar insallah.ama 40.haftasinda dogum yapip gelende var.dogum aninda yasadigniz seyle ilgili onun icin dua..bazi annelerle knsuorum siz neden geldiniz die solunum sikintisi gecirmis,kalp atisi azalmis,sariligi artmis ama yine korkmain kuvz demk korkutucu bisedegil ii olsunlarda insallah Allahim butun meleklerimizi korusun.

Cnm korkma bak ne guzel 37.haftandaymissn.insallah bekler ama beklemessede korkma artk 4cm acilmada fzla yani hayirlisi olsun die dua et
36+2 yım canım. Yeni girdim 37 ye : bakalım hayırlısı olacağına varır napim. Yarın tekrar gidecem daha fazla olmaz inşallah açılma

Kızlarr nasılsınız erken doğum riski olan arkadaşlar Alllah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla kavuşuruz inşallah bebişlerre.. bende dünden sağ kalça ağrısı var 34haftadayım böyle ağrısı olan varmı?

Yok canım hap falan vermedi . Kuvoze inşallah girmez ama girse de sorun yapmam .erkek çocuğu erken dogarsa yoğun bakıma girebilir dedi .o canımı sıktı.neye Gore dedi hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…