2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İkimizin değil günü aynı sayılır varmı ağrın sancin senin benimkide telefonunu falan verdi en küçük bseyde ara gelirim dedi

Bilmiyorum kızlar ben evdeyim kanama sancı su artarsa gel bseyde olmazsa cuma tekrar bakarım dedi

Bilmiyorum kızlar ben evdeyim kanama sancı su artarsa gel bseyde olmazsa cuma tekrar bakarım dedi
Bende hafif pembemsi akıntı da geldi .alttan muayene ettiği için mi acaba .takip edeyim yine de. Dr sancin olursa gel dedi yoksa yarın sabah cagirdi .. ayy inşallah biraz daha beklerler canım ya rabbim yardımcımiz olsun

Yok canım hap falan vermedi . Kuvoze inşallah girmez ama girse de sorun yapmam .erkek çocuğu erken dogarsa yoğun bakıma girebilir dedi .o canımı sıktı.neye Gore dedi hiç bilmiyorum
Cnm seni 4cm acilmayla neden ewe gonderdi keske hastanede yatirsaydi ewde hic ama hic kalkma dogumu baslatmak istemiosan..youn bakim lafina takilma onu dogum olmadan nasil anlayabilirki..sen sdece bebegin hareketlerini kontrol et o cok onemli ve muhakkak kontrollerini aksatma

herkes iyi aksamlar, bir sorum olacak sizlere bu kasilma denen seyi nasil hissediyorsunuz? karnimin bir bolumu sisiyor tas gibi oluyor bu mu kasilma? sanki bebis bir yeriini yasliyor ittiriyor gibi oluyor, bazende gogsumun sag alti kemerle sıkılıyo gibi oluyor bebis heralde diye dusunuyorum ama eminde olamiyorum, cahillik iste

Bende hafif pembemsi akıntı da geldi .alttan muayene ettiği için mi acaba .takip edeyim yine de. Dr sancin olursa gel dedi yoksa yarın sabah cagirdi .. ayy inşallah biraz daha beklerler canım ya rabbim yardımcımiz olsun
Muane ettiği içindir bana az gelebilir desi

Sakin ol canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşAllah

Ne oluyor böyle her girdiğimde bir sürpriz oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun inşAllah nisan annesi olacaz derken nisanı zor görecez sanırım

Aslında biz gelmek istedik biraz da canım. Tek geceliği 600 tl idi. Tamam hi şekilde oderdik ama kesin yat da demedi serum ve ciğer geliştirici yapalım istersen yatış verelim dedi. Biz de eve geldik sabah 8.30 da tekrar cagirdi.. su an hareketleri iyi ama çok fazla tuvalet ihtiyacı oluyorbaski yaptıkça. Artık napim olacağı varsa olur canım ama yanımda eşinden başka kimse yik .annem cuma günü gelebiliyor ancak

Kızlar doğumlar başladı açılmalar sancılar kasılmalar hemen hrmen çoğumuzun az kaldı ve ben çok korkuyorum depresyona girdim galiba rabbim yardımcımız olsun tecrübesizliğimden korkuyorum sadece

Adalat serumla mi veriliyor cnm. Şimdilik ciğer geliştirici ve serum verdi . Adalat verdi mi bilmiyorum ki
Yok serum bildigin tuzlu su.susuz kalma diye.ben hatta onu siringayla benim kizim burnuna sıkıyosun hasta grip olunca burnu aciyo tamamen zararsiz.ciger gelistirici de 12 saat arayla 2 doz vurcaklar acil doz bu 24 saat sonra etki ediyor en erken.yada 4 doz vuruyorlar.Aslinda bu konu uzerinde her doktorun yogurt yiyisi farkli.kimisi 34 den sonra ne adalat ne ciger vurdurtuyo hele 36 sonrasi hic bi mudahle yapmiyrlar proflar.kimiside kendince onlem aliyo iste.adalat bir hap canim tansiyon kalp ilaciymis

İkimizin değil günü aynı sayılır varmı ağrın sancin senin benimkide telefonunu falan verdi en küçük bseyde ara gelirim dedi
Sabah muayne etti ebe hafif kanamam oldu korkma bugun gelebilir devami dedi 4 e kadar bisi yoktu.hastaneden arabay bindim ordan evime ciktim tuvalete bi gittim benim nişanin devami gelmis kahverengi:) hemen yattim evde hic kalkmicam bu sefer saliya dayanirsa sabir bakalim.2 tane adalat ictim bugun.kasilma olmadim daha olursa atcam bitane.progestan fitil 3 koyuyorum gunde.suanlik bisiyim yok canim

Y YsfKvsr canim 4 cm 2.evre oluyor eve gectiysen hic kalkma yat hemen.annende yanindaymis em azindan ciger gelistirici kacta vurdular? O saate kadar durabilirsen 24 saat olsun etki etsin canim.
Sorma bizde bir dogum parasina yaķın verdik nerdeyse ama erken onlem olsun diye artik kabul ettik.eşimle kaldik moralini yuksek tut ben kafama koydum bugum gelmicek bu dedim bak sana otel tutt burasi bizim odamiz dedim:) yemekler geldi gotti biz actik tvyi esim evden pijamlarimizi getirdi bide termosla cay yattik keyif yaptik:) ebelerin biri geliyo gidiyo biz yatiş:) :) arada nst hatt eşim uzmani oldu arada kagit sıkısıyo duzeltiyo Kalp hizini bana okuyo arada sanci yukselince oleyyy hadi koçum diyo:) degisik anı oldu bizede.

Kızlar doğumlar başladı açılmalar sancılar kasılmalar hemen hrmen çoğumuzun az kaldı ve ben çok korkuyorum depresyona girdim galiba rabbim yardımcımız olsun tecrübesizliğimden korkuyorum sadece
Korkma canim benimm:) bunlar olacak seýler.Aslinda yazmsam mi diyorum ilk olanlar cekinir mi diye ama belki aranizda yasayan olur öncü olur diye yazmistim.ben ilk gebeligimde cok sey ogrendim bundada rahat anlasiyoruz doktorun ne demek istedgini ne yapmaya calistigini falan.yoksaaa bazen Allah korusun ihmal yada daha iyisini cozum yolunu bulabiliyorum doktorla konusup anlasip.sagolsun@aalesya gece o bana nişanin gelmis diyince gittim sabah.

Son düzenleme:
16.30 gibi vuruldu canım .yarın tekrar vurulacak. Valla canım kesin yatış yap demeyince yatmadik. Sabah erken gel dedi . Serumdan sinra sancılar hafifledi gidebilirsiniz o zamn dedi. Ama sancin olursa gel dedi.. ilk olunca heyecan telaş yaptım şimdi biraz daha sakınım. Ama annem olsaydı keşke yanımda(

Herkeste bir hareket var maşallah heyecanlandım daha hastane çantam bile hazır değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…