2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
normalde 38 hafta öncesi yapılmaması gerek bana doktorum öyle soyledi

Beni hem doktor dün hemde bugun ebe yapti:) eger kasmazsan kendini cok acımıyo.tek sırrı bu.cunku bastiriyor gezdiriyo parmaklarini:) derin nefes alip başka seyler odaklanin 1 dkdan kisa bi sure hemen bitiyo
niye bir hafta daha beklemesi çatı muayenesi icin

canim normal bu ağrılar artık her yerin ağrır. ben de dün gece bacağının iki iç kısmı acayip ağrıdı. normal bunlar, çok yoruyoruz sanırım kendimizi.

Canim sancim düzenli cikti ymusuma acilmam cikti muayene etmek zorundaydi:)

İnsallah cumaya dayanir ozmn,yaa seni korkutmak istemem herkesinki bir degil sncta bnm acilmam yoktu ama az kalmisti acilmaya muaynedn snr 2oldu 4oldu ve hic sanci cekmiodm dr.snr dedi dogum baslamis artk.belki sen bi iki gun ewde gecirip normal dogum bile deneyebilirsn.bi bakarsin 39.unda anca gelir bu bebisleri anlamk zorsdece esin faln yanindaysa cantanizin eksikliklerini koyun

İnşallah canım benim ya bir hafta daha dayansa ne güzel olur. Catin çok güzel kolay doğum olur dedi bakalım inşallah öyle olur canım. Napalim bekleyip göreceğiz. Çantamı hazırladım uzanıyorum şimdilik.ara ara kasılmalar oluyo ama sancı falan hissetmiyorum

Tamam o zaman canim.güzelce yat kalkma kahvaltiya yemege.korkma eger sancin artarsa gece sabah kahvalti etmeden git miden bos olmali her ihtimale karşi tamam mi.
Sabah ben once refaktciye verdiler bana vermediler sonra durum biraz duzelince banada getirdiler.kizimda da ben ogrenerek gitmistim.normal olsun sezaryn olsun mide bos olmasi tercihleri.gece suyunu icebilirsin.simdi de ye ic.
Birsey olursa soracagin ben burdayim.anneciginde insallah yetisir icini ferah tut.ilk dogumlar en az 12 saat surer hazirlik süreci.pat diye filimlerdeki gibi olmaz.cok cok nadirdir cabuk ilerleyen cins tamam mi:) suyun gelirse cantani alip gidin dus alcam diye ugrasma olur mu.sancin 10 yada 5 dk duserse duzenli sekilde dakikalra bak o zman cok uzak degilse hastaneye gecin.Uyumaya calis dinlen gücün toplansin:)

Canim sancim düzenli cikti ymusuma acilmam cikti muayene etmek zorundaydi:)
Cnmmm yaaa ayni bizde oleydik,hatta esime diodum herkes badem yagi surer biz jel bagimlisi olduk diebiz perinatolaga gittimzde 34.ten snr gerek yok kortizon almain dedi.acilmanin artmamasi icin ayaginizn altina yastik koyun yaaa insallah hayirlisi olur hepimz icin

Muayne biraz hizlandiriyor evet canim ama 5 cm aciklikla 4 hafta gezende var.bakalik nasipte ne varsa onu yasicaz.senin bebis insallah ne zman vericekler durumu nasil?:)

Bebekligimde bu kadar fitil kullanmamistim herhaldeyatiyorum bende simdi canim.

Canım çok sağol Allah razı olsun. Birax daha rahatladim sükûr. Ara ara kasılmalar oluyor ama sancı hissetmiyorum. Hareketi de iyi sükûr. Çantamı hazırladım uzanıyorum şimdi. Kahvaltı falan da yapmam canım .. sabah erken gidecez zaten . Yalnız olunca tedirgin oldum .ama iyi ki varsiniz yalnız hissediyorum kendimi . Rabbim seni ve bütün bekleyenleri sağlıkla kavustursun bebislerine inşallah

canım benim kasılmalarınında dakikasını tut mutlaka hissetmesende onlarda sancı

Aminnn canim:) hepimiz insallh

kızlar bu arada beden temizligini nasıl yapıyosunuz yada yaptınız
Benimki hayaller hayatlar gibi oldu:) niyetim 37 de kuafore gitmekti:) gece oyle olunca aldim benim emektar epilatoru sagolsun hallettim onlari:) ama tam icime sindigi gibi olmadi tabi.duş almayi dusunmustum eve gelince.ama simdi ondan da vazgectim nişan gelince.doguma giderken yaparim artik onuda.ne olacagi belli olmadi iste nasip napalim

Canım ne yorması 12haftadan beri yatıyorum:) serklajlıyım rahim ağzında dikiş var doktoru arayıp sordum da olabilir bebek ağırlaşıyor dedi ctesi gideceğim bkalım inşallah kötü birşey yoktur.

Ayağa kalkmaya korkuyorum valla :) acayip basınç var vajinanın içşnden böyle iğne batıyomuş gibi oluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

Cnm dr.n demistr ama adalat aliosan cok su ic olur mu

Canım ne yorması 12haftadan beri yatıyorum:) serklajlıyım rahim ağzında dikiş var doktoru arayıp sordum da olabilir bebek ağırlaşıyor dedi ctesi gideceğim bkalım inşallah kötü birşey yoktur.
çok çok geçmiş olsun canım inşallah bebis biraz daha dayanır hakkında hayırlısı olsun

Aman aman aman ne aceleci bebişler varrr :) okudukça korktum hastane çantamı hazırladm :) bi emzik biberon kaynatılcak bde pijamamdan biri ütülenicek kalan herşy hazır :) aman kızlar dikkat edin bu ara kendinize. Ben yürüyüşlere başladm artık doktor tavsiyesiyle ama acayip sırt agrım var zor duruyorummöm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…