- 15 Şubat 2017
- 640
- 391
- 103
- 31
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.021
Benimki hayaller hayatlar gibi oldu:) niyetim 37 de kuafore gitmekti:) gece oyle olunca aldim benim emektar epilatoru sagolsun hallettim onlari:) ama tam icime sindigi gibi olmadi tabi.duş almayi dusunmustum eve gelince.ama simdi ondan da vazgectim nişan gelince.doguma giderken yaparim artik onuda.ne olacagi belli olmadi iste nasip napalim
Tamam canim:) sagol.sen adalat icmismiydin? 10 gun oyle mi dayandin?Cnm dr.n demistr ama adalat aliosan cok su ic olur mu
Evet canim benimde simdi aynen oyle oldu.yap gitsin nasilsa dedigin gibi hemen cikmiyo.ben nerdeyse 2 aydir bacaklari uzatmistim yine de tüy gibilerdi agda olsun diye ama epilator oldu artik napayim biraz zaman kazanir cikarsa agda bantlari ile halledyim diyorum disari cikamam cünku:/bende yarın falan temizlenim diyrum. nasılsa bir ay temiz oluyo o aradada dogum olursa temizlenme derdi olmaz. kızımdayken nişan erken gelince hemen jiletle temizledim ama o dogumdan sonra kötü oldu dikişlerden dolayı cıkarken kaşıntı yptı o yüzden bunda agda yapayım diyorum. inaşşalah evdeki hesabım carşıya uyar
Evet tam 6 kisiyiz eli kulaginda:) duruyoken dursun seninde nisanin geldi ama 2 haftadir duruyosun nerdeyse dimi?muayne ederse tetikler diye etmemistir bosver.insallah bende 37 olsam ahhh ahhh:) bugun benimde nişanin geri kalani geldi kasiklarim hafif hafif igne batiyo.Ben de eli kulağında bebeğini bekleyenlerdenim , sabırsız bebişlerden benim kız daBugün kontrolümüz vardı. Kızım başını aşağıdan çekmiş , sağ kasığıma doğru kaydırmış yine. Geçen haftaya göre daha iyi dedi Dr. Alttan muayene eder diye düşünmüştüm etmedi ne açılmaya baktı ne rahim ağzının boyuna Etseydi aslında içim daha bir rahat edicekti. Sonra nst ye gönderdi , orda da birşey çıkmadı güzel dedi ama sancılar varmış düzenli olmayan. Benim kasılmalarım akşam 6 da başlıyor zaten gündüz pek kasılma olmuyor. Kızım 3 kg 235 gr olmuş , 400 gr almış bir haftada. 3 buçuktan fazla doğar dedi. Bakalım görücez. Hastanenin odalarını da gezdim baya hoşuma gitti havadar aydınlık güzel odalar. Ebeleri de çok güler yüzlü. İçime sindi. Suit odalar bile var , o kadarı bizi aşar , orta hallice olanı bize yeter dedim :) Hayırlısıyla beklemedeyiz bakalım ...
Kalkma ayaga cok.bende de basinc azaldi da kasiklara bele hafif hafif igne batiyor.Ayağa kalkmaya korkuyorum valla :) acayip basınç var vajinanın içşnden böyle iğne batıyomuş gibi oluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
Evet canim benimde simdi aynen oyle oldu.yap gitsin nasilsa dedigin gibi hemen cikmiyo.ben nerdeyse 2 aydir bacaklari uzatmistim yine de tüy gibilerdi agda olsun diye ama epilator oldu artik napayim biraz zaman kazanir cikarsa agda bantlari ile halledyim diyorum disari cikamam cünku:/
Ewt cnm ben yarim yarim 6 saatte bir iciordum yani gunde iki kere ama 3lt sudan fazla fazla iciordm.cnku belli bir saatten snr carpinti yapiyor.bnm nezmn ikinci kere kanama ve acilmam oldu durdurmadilar artk.ama dr.cok onemli ilk dr.mn cok ihmali oldu.Tamam canim:) sagol.sen adalat icmismiydin? 10 gun oyle mi dayandin?
Pardon 2 taneEwt
Ewt cnm ben yarim yarim 6 saatte bir iciordum yani gunde iki kere ama 3lt sudan fazla fazla iciordm.cnku belli bir saatten snr carpinti yapiyor.bnm nezmn ikinci kere kanama ve acilmam oldu durdurmadilar artk.ama dr.cok onemli ilk dr.mn cok ihmali oldu.
Evet tam 6 kisiyiz eli kulaginda:) duruyoken dursun seninde nisanin geldi ama 2 haftadir duruyosun nerdeyse dimi?muayne ederse tetikler diye etmemistir bosver.insallah bende 37 olsam ahhh ahhh:) bugun benimde nişanin geri kalani geldi kasiklarim hafif hafif igne batiyo.
Kalkmamaya çalışıyorum ama çok fazla wc ye gitmem gerekiyor gidene kadar da basınç ve batma korkutuyor. Bir anda ne olduk böyle hepimiz ya :))Kalkma ayaga cok.bende de basinc azaldi da kasiklara bele hafif hafif igne batiyor.
Canim senin acilman var mıydıAyağa kalkmaya korkuyorum valla :) acayip basınç var vajinanın içşnden böyle iğne batıyomuş gibi oluyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
Hayirlara vesile olsun diyim ne diyim :) bilemedim heee.hakikaten nolduk biz:)Kalkmamaya çalışıyorum ama çok fazla wc ye gitmem gerekiyor gidene kadar da basınç ve batma korkutuyor. Bir anda ne olduk böyle hepimiz ya :))
Banada 1 ic dedi.ben yan etkisinden cekindim bide karnim kipkirmizi oldu baktin kasilmalar artti o zman 2 al dedi.vucudna gore bak dedi.Pardon 2 tane
Ben tecrübeliyim ama yine çok korkuyorum:)şaka bir yana panikatak var bende.bu ara çarpıntılar yoklamaya başladı yineKızlar doğumlar başladı açılmalar sancılar kasılmalar hemen hrmen çoğumuzun az kaldı ve ben çok korkuyorum depresyona girdim galiba rabbim yardımcımız olsun tecrübesizliğimden korkuyorum sadece
Dikkatli yap canim.aynalar sagolsun:) bende ozel bolgemi kendim yaparim kuafore hic yaptirmadim simdi bide deriler daha hassas olur.bosver kendin yap dinlene dinlene:)bende iyi aydır falan almıyorum iyice cıksınlar bi anda tertemiz olsunlar diye zaten agda oldugu için baya ince cıkıyo. benim epilasyon aleti kırma yaptı yeni almıştım koltuk altı tüylerimi hep kırdı. kuaförede gitmeye utanıyorum hamilelikten sonra afedersin alt bölgem evrim gecirdi resmen o yüzden yarın kendim halletmeye calışacam koca göbekle
Sağol canım hepimiz için inşallahçok çok geçmiş olsun canım inşallah bebis biraz daha dayanır hakkında hayırlısı olsun
Valla tecrube falan dinlemiyomus bu iş.sadece daha temkinli oluykrsun ve bilincli o kadar.ama yasdiklarin yine ilk ozel oluyo.2gundur dokuz dogurdum :) sen sakin kalmaya calis.daha vakit var bize bakma:)Ben tecrübeliyim ama yine çok korkuyorum:)şaka bir yana panikatak var bende.bu ara çarpıntılar yoklamaya başladı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?