2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy sizleri böyle gördükçe heyecan basıyo rüyalarıma giriyor hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşaallah sağsalim kolaylıkla alırız kuzuları kucağımıza

Reactions: mnt

Üfff o progestanın çıkışı da çok kötü oluyor ıslaklıkla beraber kalıntılar geliyor beyaz beyaz , bi kuru kalamadık gitti :/
Ped kullanıyorum napiim , her saat başı çamaşır nasıl değiştireyim , yetişmez :/

Belki eklersin 2 gundur yatinca hastanede.kucuk el havlusu bebege ustunu ortmek icin tülbent bebek yataginda kimisi cok yaklasip bakiyo.istersen nazarlik yada cevsen nazar cok degiyor kendinize de mutlaka.annen yada esin bol bol bilen varsa okusun tembihleyin lohusa ve bebek herseye acik oluyo o siralar.
Hastane terligi su otelllerde verdikleri incecik kagit gibi oluyo ya ondan daha raht ettim ben normal ortopedik hastane terligi cok agir gelimsti ayagimi kaldirammistim hele sezaryn olursanin suruye suruye yuruceksiniz sancilarda bile hep baktim 3 kadinda onlardan giymisti cok mantikli.hastane dehset sicak oluyo kisa koĺlu bisi alabilrsiniz.
Dis fircasi macunu tarak parfum vb leş gibi oluyosunuz sicak basmasindan ferahlatir en azindan.kirlileriniz icin poset yada torba. Aklima bunlar geldi simdilik

Valla tecrube falan dinlemiyomus bu iş.sadece daha temkinli oluykrsun ve bilincli o kadar.ama yasdiklarin yine ilk ozel oluyo.2gundur dokuz dogurdum :) sen sakin kalmaya calis.daha vakit var bize bakma:)
Ya kardeşimden dolayı deli gibi stresliyim.annem gelemeyecek doğumuma.ağlamaktan helak oldum.bu kadar strese erken doğururum kesin dedim ama pazartesi ntsde ne sancı ne bişey çıkmadı.bir kaç kere düzensiz 40-50 o kadar.benim ilk doğumda 40 tamamlanmıştı.bu da memnun yerinden.sezeryanla alınmasa duracak durabildiği kadar:)aman dursun 29 marta kadar.belki bir ihtimal kardeşim az toparlanırda annem gelebilir inşallah.

Cnm hem 2 tane hastane cikisi hemde besli cok fazla sanki

Sorma bende gunluk ped koyuyirum islak birakiyo o da bu sefer kasinti oluyo iste.kagit havlu kouyorum bazen...takiliyoruz progestanimizla:)

Canim benim.bak ben annemi bile aramicaktim sonra darilir duyunca fiye 1 2 saatligine cagirdim gordu gitti beni.benim annemde diger kardesimn cocguna bakiyo calistigi icin.biz eşimle hallettik.bu sefer oyle yaptim.dedim her zorlugu anneler cekiyo gitmiceksin işe bana bakcaksin dedim dogumuda ben yapiykrum dedim.cok da guzel oldu anladi biraz ne cektigimi.yataktan kalkarken bile tosbaga gibi yuvarlandigimi:) kizimda cok dahil etmedim hep annemle bizi birakip birakip gitti bu sefer ceksin o da dedim.simdi uykusuzluktan uyuyakaldi eve gekince:) ben gece 1 saat uyiyorm refluden

Cnm hem 2 tane hastane cikisi hemde besli cok fazla sanki

Bir onlu bir beşliyi annem aldı , bir onlu hastane çıkışını kardeşim aldı , ben almadım yanii :) Onları kırmayım diye hepsini yıkadım ütüledim koydum napiim , çok az yer kapladılar zaten minicikler :) Ordan da kısmet olursa annemlere geçeceğiz orda kalacağız 40 gün , elbet giyilirler herhalde :) Yoksa haklısın çok bence de...

Dursun insallah.ama doktor ben cikarken evde sancilarin baslarsa daha erken gel 2.ler daha cabul ilerler dedi.sen temkini elden birakma eksiklerini de tamamla.ablalrmin sezaryan planliydi senin gibi 2 side 2.cilerde planladikalri tarihten 1hafta once sanci ile geldiler kosa kosa hastaneye:)

Allahım karnım aşağı aşağı çekiyor , otururken iki bacağım arasına düşüyor , yanlarım ağrıyor , otursam olmuyor yatmak zaten ayrı sorun

İyi yapmışsın.kızınada anneannesi bakmıştır aklın kalmamıştır.bizdede eşim mecbur yanımda kalacak.kız kardeşim kızıma bakacak.hastaneden çıkıncada allah kerim.allah bir yolunu çizmiştir herhalde.

Hadi ya sizin ailecek bebekler aceleciymiş maşallah:)hastane çantam hazır canım ama aklımda yapmayı planladığım tonla iş var.hergün hala çarşı pazar dolanıyoruzbugün aktardan lohusa şerbeti malzemelerini aldım.kızımın kreşindeki arkadaşlarına ufak hediyeler aldık onları güzel paketleyip sepetledik.doğduğu gün dağıtacak arkadaşlarına.bu arada biz abarttık doğuma tütülerle gidiyoruz istek üzerine.sırf mutlu olsun abla olduğu için hazırlanıyor imajını kırmayım diye düğüne nişana hazırlanır gibi hazırlandık biz maşallah.hafta sonuda ablamıza doğumdan önce baharlık kıyafetlerini alıcam bir iki.çünkü sezeryan olacağı için 15-20 gün çıkamam bir yere sonrada bebekle zor zaten.anlıyacağın bebek hazırlıkları bitmeden abla hazırlıklarıyla uğraşıyoruz biz.daha saç boyatmalıyım ağda yaptırmalıyım.hastane çikolatasıda hazır değil.hatta halılar yıkanmaya gidecek büyük temizlik var.sakın ha sakın gelmesin benimki:)

Ay ben çok mu abarttım bir tane onlu iki tane beşli koydum çantaya ne olur ne olmaz diye

Yok canım benimki daha fazla abartı Hastane çıkışları hediye gelince bende durum böyle oldu. Kusarlar batırırlar falan lazım olur yine de
Bende kusar kakası dışarı taşar falan dedim bir beşli daha mı koysam senin koyduklarını yeni okudum ama oradan annene geçeceksen normal ben evime gelecem hastaneden bakalım kaç gün kalacam hastanede

Ayy yerim ben tütülü ablayı ne tatlı heyecan kızınızdaki minik abla yavrum

Uyumak yok bana kasılmalar siklasmaya başladı. Dk tutuyorum bakalım. Belli aralıklarla olursa gidecem doktora..Rabbim yardımcımız olsun

Kizlar bendede bugün bebis sürekli bi tarafa toplaniyor gibi oliyor karnim tas gibi oliyor cok sik olmaya basladi neden oldugunu bilen varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…