2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bendede bugün bebis sürekli bi tarafa toplaniyor gibi oliyor karnim tas gibi oliyor cok sik olmaya basladi neden oldugunu bilen varmi?
. Bazen banada oluyor
36+3 oldum canım kasılmalar siklasmaya başladı
Aynı hafta ve gündeyiz hiç korkma doğsada küveze girmez benim.bebek iki hafta geriden geliyor doktora doktora sordum doğum olsada küveze girmez dedi içini ferah tut daha fazla bekleme git doktora

İnşallah canım ya kuvoze girmeye gerek kalmaz.. inan gidince doğuma alır diye korkuyorum. Sabah 8.30 da çağırmıştı tekrar. Ama kasılmalar on dk da daha az surede oluyor. Sancı falan da hissetmiyorum öyle fazla

Net de sancı çıkan insanlar bazen sancı hissetmediklerini söylüyorlar. 10 dakikadan aza indi diyorsun 4 cm de açılma vardı. Seni korkutmak istemem ama bence doktora gitmelisin canim

Uyumak yok bana kasılmalar siklasmaya başladı. Dk tutuyorum bakalım. Belli aralıklarla olursa gidecem doktora..Rabbim yardımcımız olsun
Naptiniz canim? Eğer sıklasmissa gitmissindir herhalde.Rabbim yardimcinz olsun

Yok hastaneye goturmek icin cok die dedim bosyere utusu bozulck cantaya girecek.ama ailenin yanina gdiosan ancak normal

Tamam canim:) hadi hayırlı haberler:) bende gece uyandikca karnimi elleyip elleyip sertmi diye bakip drdum ona gore ilac icicem.nöbete devam:)
İçimden bi ses doğuma alacak Dr diyor ama bakalım nasibinde varsa gelir.saglikla gelsin de. Sertleşmeler oluyor mu canm.ne sıklıkla

Ben de yürüyüşe başladım canım. Günde 2 saat yürüyorum nerdeyse. Ama şu kaburga ağrım mahvediyor beni . Arada bir geçiyor sanıyorum sonra hiç geçmemiş gibi ağırlaşmış gibi ağrıyor

canım ya bende öyle bir ruh hali oldu ki doktor bile beni rahatsız ediyor herşey korkutuyor doğumla ilgili ayrıntılar gece sabaha kadar kafamda uykular haram olmaya başladı ağrılar iki katına çıktı

canım ya bende öyle bir ruh hali oldu ki doktor bile beni rahatsız ediyor herşey korkutuyor doğumla ilgili ayrıntılar gece sabaha kadar kafamda uykular haram olmaya başladı ağrılar iki katına çıktı
Canım bende gece mesela 3'te wc ye kalkıyorum. Sonra uyumaya çalışırken doğumu düşünüyorum. Kafamda bir sürü senaryo üretiyorum.Normal doğum için ayrı , sezeryan için ayrı.Benimde kalbim çarpmaya başlıyor. Sonra kendimi terkin ediyorum . Saçmalama diyorum bu kadar insan doğurmuş. Bi şekilde doğuracaksın. Güzel şeyler düşünüp uyumaya çalışıyorum. Ama düşünürken bile bu kadar kalbim çarpıyor. Ya doğum sırasında da aynısı veya daha şiddetlisi olursa. Allah yardımcımız olsun.

aslında doğum sırasında bu kadar tedirgin olmayacağız bence :) çünkü o aşamaya geldiğimize göre her şey yolunda demektir az acılar çekeceğiz ama koyacaklar kucağına yavruyu o arada naparlarsa yapsınlar böyle düşünelim.sonrası iyileşme süreci derken bebek 40 lanmış :) inşallah

İnşallahh canım :) :)hayırlsıyla doğsunlar vaktinde sağlıkla

Günaydın kızlar ve yaramaz bebeişleri
Nisanı beklesin bebişler akşam ağrım vardı foruma bakamadım. Şimdi bakınca bebişlerimiz aceleci davranıyor. Sağlıklı sıhhatle olsun bebişler ve anneleri rabbim yardımcınız olsun

benle aynı günde birini buldum :) günaydın :) ağrılar sendede yeni mi başladı benim pazartesiden beri karnım fena halde yatakta dönerken ağrı başladı

canım aynı durumlar bana da oluyor bazen hiç bir şey kar etmiyor 2 gün önce nst ye girdim bu sefer doğumhanede taktılar cihazı 2 tane de arkadaş vardı bildiğin hazırlanmış doğumu bekliyorlar kollarında suni sancı aldıkları serum :) inanılmaz ürktüm ama serin kanlı kızlardı Allahtan öyle perişan görseydim çok kötü etkilenirdim

Ürkmemek mümkün değil canım. Bende bir kaç normal doğum videosu izledim... Keşke izlemeseydim. Çok değişik bişey ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…