2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yatisim yapıldı doğum olacak kızlar .nolur dua edin bi ayetel kursi okuyun. Allahım razı olsun
Allah yar ve yardımcın olsun bende okudum bizi de habersiz bırakma Bi solukta kuzunu kucağına alırsın inşaallah

benle aynı günde birini buldum :) günaydın :) ağrılar sendede yeni mi başladı benim pazartesiden beri karnım fena halde yatakta dönerken ağrı başladı
Evet bu hafta ağrılar yüzünden iştende ayrıldım belime baya sancı giriyor sanki adet olmuşum gibi iki hafta sonra çatı kontrolü yapacam sesi doktor ama bu ağrılar bitiriyor beni
Yatisim yapıldı doğum olacak kızlar .nolur dua edin bi ayetel kursi okuyun. Allahım razı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım benimde kasıklarımda oluyor adet ağrısı gibi ağrı . onunda doğumla ilgisi var mı ?

cnm vallahi benim dr um 35 den sonrasından hıc korkma demişti, oyuzden rahatla, saglıcakla zamanında gelsin kuzucuk

ben çatı muayenesinden çok korkuyorum doğum bile o kadar korkutmuyor beni pazartesi bende doğum iznini başlatacam inşallah çok zor bir hafta daha dayanamam

rabbim kolaylık versin ikinizde sağ sağlim doğumu atlatın inşallah

ben çatı muayenesinden çok korkuyorum doğum bile o kadar korkutmuyor beni pazartesi bende doğum iznini başlatacam inşallah çok zor bir hafta daha dayanamam
Canım düşünme ben öyle yapıyorum ne yapacak ki doktor kendini korkutuyorsun strese sokuyorsun sanki dün hamile olduğumuzu öğrendik bugün baksana doğumlarımız var sağlıklı olalım yeter

Reactions: mnt
Canım düşünme ben öyle yapıyorum ne yapacak ki doktor kendini korkutuyorsun strese sokuyorsun sanki dün hamile olduğumuzu öğrendik bugün baksana doğumlarımız var sağlıklı olalım yeter
inşallah şu kafamı bir dağıtabilsem :)

Y YsfKvsr canım dualarimiz seninle nisan grubunun 4. bebeği olacak seninki. inşallah her şey çok güzel geçer kuveze gerek kalmaz

günaydın kızlar bebişi aceleci davranan annelerin Allah yardımcısı olsun inşallah vaktinde sağlıkla gelir kuzucuklar...

evet canım tam olarak kasılma oluyor aynı benimde karnımın bir bölümü taş gibi oluyor başta bebek yaslanıyor falan sandım doktora sordum kasılıyorsun dedi. bol bol su iç dedi aklında olsun canım suyu ihmal etme.

Allah yardımcın olsun canım.. dularımızdasın okudum hemen inşallah küvöze gerek kalmadan alırsın bebeğini kucağına...

@Fidaan34 canım kalça ağrım geçen hafta sonu çok olmuştu ptesi kontrolde dr sordum bebek büyüyor yük artıyor normal dedi ... önceden sporla uğraşanlarda kaslar daha güçlü olduğu için fazla ağrı olmazmış benim pek sporla alakam yoktu ondan diyorum heralde hayırlısıyla az kaldı inşallah kuzucukları kucağımıza aldıkmıı unuturuz bugünleri ağrıları falan :)

Y YsfKvsr rabbim kolaylastirsin:) okudum canim.Hersey guzel olucak insallah:)

Dogum ile ilgili senaryolar insan kafasinda kuruyor bende ilkinde cok dusunmustum.Ama inanin hicbiri olmuyor.nasibinzde neyse o geeceklescek kendinizi bunu telkin edin arkadaslarim.dusunmeye daldiginizda hemen baska seyler dusunun.bebegin kiyafetlerine bakin bebek ikramlarini dusunun hangi keki yapsam deyin tarifler arastirin vb.insanogluyuz hepmiz yapiyoruz malesef ama ben hep soyle rahatlarim.Insanin basina gelince inanin hersey cekiliyor Allah sabrı herkese eşit koymustur ancak daha basina gelmeden o sabrı dagitirsan asıl vaktinde kullanmazsan iste gercek olayda dayanamamazlik basliyor.

biz 6 arkadas bi anda ard arda olunca ister istemez burda paylasimlarimz oldu endiseleriniz de artmis olabilir.Dün nette bakarken dogumu kolaylastrn seylere bir madde suydu dogumla ilgili seyler hayal kurun vucud o zman kasılirmis geecekten de etkileniyor insan.Ama sizin oyle olmaz insallah rahat olun :)herkes nasibini yaşar .

Hani konuyu degistirelim hakikaten ben 2 3 tane tarif buldum internnetten yaptim da deneme tadini bakayim diye.uzun sure dayanan kurabiyler:) ilk basta evde zaten seker cikoalata bisiyler ayarlaniyorda yada annelrmiz yapiyir.ama sonrasinda mesela 2 ay sonra falan gelende oluyo tebrik icin o zman benim elime cok yapismisti iyi olmustu buzluga borek sarip kaldirmistim haber gekince cikarip firinda mis gibi yapiyordum bide bu kurabiylrden yapmayi dusunuyorum cayin yanina.
Tarifler azzzzz sonraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…