@YsfKvsr rabbim kolaylastirsin:) okudum canim.Hersey guzel olucak insallah:)
Dogum ile ilgili senaryolar insan kafasinda kuruyor bende ilkinde cok dusunmustum.Ama inanin hicbiri olmuyor.nasibinzde neyse o geeceklescek kendinizi bunu telkin edin arkadaslarim.dusunmeye daldiginizda hemen baska seyler dusunun.bebegin kiyafetlerine bakin bebek ikramlarini dusunun hangi keki yapsam deyin tarifler arastirin vb.insanogluyuz hepmiz yapiyoruz malesef ama ben hep soyle rahatlarim.Insanin basina gelince inanin hersey cekiliyor Allah sabrı herkese eşit koymustur ancak daha basina gelmeden o sabrı dagitirsan asıl vaktinde kullanmazsan iste gercek olayda dayanamamazlik basliyor.
biz 6 arkadas bi anda ard arda olunca ister istemez burda paylasimlarimz oldu endiseleriniz de artmis olabilir.Dün nette bakarken dogumu kolaylastrn seylere bir madde suydu dogumla ilgili seyler hayal kurun vucud o zman kasılirmis geecekten de etkileniyor insan.Ama sizin oyle olmaz insallah rahat olun :)herkes nasibini yaşar .
Hani konuyu degistirelim hakikaten ben 2 3 tane tarif buldum internnetten yaptim da deneme tadini bakayim diye.uzun sure dayanan kurabiyler:) ilk basta evde zaten seker cikoalata bisiyler ayarlaniyorda yada annelrmiz yapiyir.ama sonrasinda mesela 2 ay sonra falan gelende oluyo tebrik icin o zman benim elime cok yapismisti iyi olmustu buzluga borek sarip kaldirmistim haber gekince cikarip firinda mis gibi yapiyordum bide bu kurabiylrden yapmayi dusunuyorum cayin yanina.
Tarifler azzzzz sonraaaa