2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bizim yazdıklarımızdan yaşadıklarımızdan etkileniyorsanız yazmayalım doğuma giderken haber veririz :))

Kızlar bizim yazdıklarımızdan yaşadıklarımızdan etkileniyorsanız yazmayalım doğuma giderken haber veririz :))
Yok ben canım ben etkilenmiyorum kendi adıma bu haftalarda doğum normal artık bilgi sahibi oluyoruz tabii bu benim düşüncemi genel için bişey diyemem

simarik83 bende etkilenmiyorum Doğum yapan arkadaşlar sayesinde bilgileniyoruz iyi ki bu forum var bir sürü bilgi öğrendim kendi adıma bilmediğim hepinize teşekkürler

Burada paylaşmak için yazıyoruz canım herzaman herşey yolunda gidecek diye bişey yok tabi senin durumunu okurum kendime önlem anlırım olabilecek şeyin önlemini alırım mesela.. Zaten hepimizin cok az vakti var

Benimde muayene dündü yeni doktorla.. 3kiloyu geçmiş bebiş.. Artık heran gelebilir gelse de problem yok.. Hurma adacayı yürüyüş plates çömelme hareketi önerdi. Bakalım nezaman gelicek paşa. Extra gece olursa doğum +750istiyo :S

Yok ben canım ben etkilenmiyorum kendi adıma bu haftalarda doğum normal artık bilgi sahibi oluyoruz tabii bu benim düşüncemi genel için bişey diyemem

simarik83 bende etkilenmiyorum Doğum yapan arkadaşlar sayesinde bilgileniyoruz iyi ki bu forum var bir sürü bilgi öğrendim kendi adıma bilmediğim hepinize teşekkürler

Burada paylaşmak için yazıyoruz canım herzaman herşey yolunda gidecek diye bişey yok tabi senin durumunu okurum kendime önlem anlırım olabilecek şeyin önlemini alırım mesela.. Zaten hepimizin cok az vakti var

Ay ben yinede soriyim dedim :)) hastane çantasına çocuk için ağız bezi falan koymamışım onu farkettim :)

Tarifleri bekliyorum canim.annem gelecek ama pek anlamaz pasta borekren.yapip koymam lazim simdiden buzluga.buzluk boregini duydum ama kurabiyeyi nasil yapicaz.

Kalpli kurabiyeyi denedim ama margarini cok kullanmayi sevmem yari yariya koydum yarisini tereyagla tamamladim.tadi cok guzel oldu tarcinli tam cayin yanina yakisiyor.silikon merdanem var onunla acip kalip kalip istedigin kesip koyuyorsun benim firin daha kisa surede pisiriyor 12 dk surdu.basindan ayrilmayin kenarlari kizarinca hemen kapatip kapagi acin yada disarida sertlessin:) ben bide yarisini benmari usulu cikolata eritip kalbin yarisini batirdim :)

Diger olcu starbucksta odul almis satilan bi kurabiyeymis yiyenler cok memnun.ondan daha yapamadim deniycem hemen kisa surede:)

ben çatı muayenesinden çok korkuyorum doğum bile o kadar korkutmuyor beni pazartesi bende doğum iznini başlatacam inşallah çok zor bir hafta daha dayanamam
Hiç korkulacak bişey değil Can'ım kendini şartlandırma yeter çook kısa sürüyor ve acımıyor hiç kasma kendini ben bile yaptırdıysam herkes yaptırır

Kapali kapta buzdolabinda 2 hafta durdu.ama cikolata batirirsaniz daha cabuk tuketilmesi gerek cikolatali tarafi kurabiyeyi yumusatiyor.
Hamuru da ne kadar cok ince acarsaniz o kadar guzel oluyor:) önce yumurta ve yag mikserle cirpildiktan sonra diger malzemeler hepsi konup yogruluyor.15 adet cikti bu tariften orta boy kalp sekli kullandim.birtane yemek yetiyor buyuk oldu.en kucukten daha cok cikar tabiki.Afiyet olsun:)

starbucks tan ödül alan kurabiyeden sık sık yapıyorum canım ben çok lezletli oluyor hem bayatlamıyorda çayın yanında hanımeller bisküvi gibi ağızda dağılıyor. tavsiye ederim güsel ikram olur :) buzluğada sodalı böreğim var onu yapar koyarım hep :)

Yaaa o zman guzel bi secenek olur:) kurabiye ve borek enguzel secenekler bence yeterli de olur zaten cok uzun oturmuyorlar genelde.Aksam misafirleri icin flan sutlu tatlilar pastalar yapilabilir.
Baska boyle tarifleriniz varsa alabiliriz arkadaşlar:)

Kendi adıma çok şey öğreniyorum ikinci bebeğim olmasına rağmen ilki normal olmadığı için kasılma nişan gibi bir sürü şeye paylaşılanlardan öğrendim sadece heyecan basıyor o kadar

aynen ya bu ağrılar iyice azdı. iki saat çok değilmi canım birden yüklenmeseydin. gerçi bende iki gün önce baya yürüdüm ama dün abartmadım çok. dikkatli ol da canım çok yorulursan da fazlalaşır ağrıların bizde seninle aynı gün gözüküyruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…