2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kendimizi rahatlatacak bişiler bulmalıyız ama bu ne olabilir hiç bilmiyorum
Doğurunca rahatlarız:)gerçi benim ilk doğumda ilk 15-20 gün hormonlar geri çekilirken şaftım kaymıştı.baya yoğun yaşadım lohusa sendromunu ama allahtan depresyona girmeden atlattım.

Reactions: mnt
Doğurunca rahatlarız:)gerçi benim ilk doğumda ilk 15-20 gün hormonlar geri çekilirken şaftım kaymıştı.baya yoğun yaşadım lohusa sendromunu ama allahtan depresyona girmeden atlattım.
ben daha doğurmadan sendromlar yaşıyorum lohusalığı tahmin edemiyorum geleceğim iyi değil sanki

ay elini içerimi sokuyor çok utandım yazarken ama acımaz değil mi
Ben utancımı anlatamam Can'ım ama onlar o kadar alışkın ki duruma insana rahatlık veriyorlar sakin kalmaya çalış inan acımıyor

O da güzelmiş.pilotlar ekstra uçuştan para alıyor taksici gece tarifesi açıyor adamda gece doğum parası alıyor:)

Galiba ondan canım sürekli yattığım için geçen hastaneye gittim yürüdüm biraz hemen ayaklarım ağrısı. Sağ kalçam ağrıyor bacağıma vuruyor bebişler iyi olsun zamanında gelsinlerde dayanırız napalım ..:)

ben daha doğurmadan sendromlar yaşıyorum lohusalığı tahmin edemiyorum geleceğim iyi değil sanki
Yok yok kendini şimdiden şartlama.bebek insanı çok değiştiriyor aklını karıştırıyor.kendini unutup sürekli onu düşünmeye başlıyorsun.inşallah bişey olmaz

Yok yok kendini şimdiden şartlama.bebek insanı çok değiştiriyor aklını karıştırıyor.kendini unutup sürekli onu düşünmeye başlıyorsun.inşallah bişey olmaz
bir insanın sorumluluğunu almak bam başka bir tecrübe inşallah hepimiz bunu en iyi şekilde başarırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…