2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar hastane çantamı bende hazırladım bi yazsam da baksanız eksik yada abartı varmı diye :)
benim için:
2 tane lohusa pijaması
1 sabahlık
lohusa pedi
lohusa taç terlik takımı
2 çift çorap
iç çamaşırı
emzirme sütyeni ve emzirme atleti
göğüs pedi
bide normal ped koydum bikaç tane.
özel bölge temizlik içinde gilette venusten koydum. erken doğum yada ani sancı olursa diye tedbir amaçlı

bebek için:
2 tane 10lu hastane çıkışı
1 tane pijama takımı
penye yelek (malum nisan sonu)
biberon ve emzik
çıkarken sarmak için çok kalın olmayan bi battaniye
bebek bezi 10 tane
kullan at alt açmalardan 2 tane
bebek alt temizleme pamuğu 1 paket
ağız mendili 5 tane
ıslak mendil.

ani sancı olayından korktuğumdan gilette venus koydum dedim ya acaba havlu koysammı? özel hastanelerde havlu veriliyormu? yani sonuçta acil durumda duş almam gerekirse diye onda kararsız kaldım.

belki de 2 saat fazla geliyordur. Azaltıp denemeliyim yürüyüşü. Bakalım hangimiz önce doğuracak:) bu arada oğlum mu kızın mı olacak isim düşündünüz mü

belki de 2 saat fazla geliyordur. Azaltıp denemeliyim yürüyüşü. Bakalım hangimiz önce doğuracak:) bu arada oğlum mu kızın mı olacak isim düşündünüz mü
oğlum olcak rabbimin izniyle canım. ismi eymen tuncay :) herşey ona göre yapıldı değişmez artık diye düşüyorum :) sen ne bekliyorsun isim falan belimi :)

Benim doğum sezeryan olacak kesin yaparmı acaba çatı muanesi
Eğer planladığınızdan önce bişey olmazsa yapmazlar diye düşünüyorum benim ilkte Bebek çok büyüktü sancım çok yüksekti çatı müsait mi diye erkenden yaptılar

Cati muaynesi kasmazsan kendini acıtmiyor canlarim merak etmeyin:) sezryan kesin olanalra bakilmiyor genelde.vajinal kultur iyi bisi mikrop bakteri varsa tedavi planlanir bebek ordan gecerken hastalik kapmasin diye.bana yapilmadi ama bence de yapilmali.
Rahat olun kimisi catala cikariyor benim doktor dun yattigim ultrason yerinde bacaklari kendine cekip bakiveriyor sadece sagolsun catala cikmak zor oluyor koca gobekle:) merak etmryin sadece ilk elini sokacagi zaman bakiyor sonra bastiriken falan Baska yere kafalarini ceviriyorlar tüm doktorlar rahatsiz olmazsiniz :)

saol canım çatala çıkmak bu halde cidden zor olur inşallah çıkartmazlar

ben tenime dokunamıyorum bile nasıl acıyor anlatamam nasipse normal düşünüyorum.temziliği gözüm gördüğü kadar yapacam artık napalım
aynen bende öyle jiletle alıyorum inşallah istediğin olur
o an gelince kafayı başka yere odaklarıZ

Reactions: mnt
oğlum olcak rabbimin izniyle canım. ismi eymen tuncay :) herşey ona göre yapıldı değişmez artık diye düşüyorum :) sen ne bekliyorsun isim falan belimi :)
Bizim de Allah'ın izniyle oğlumuz olcak ama isim hala ortada yok:) Eymen ismini çok severim ben de :) bakalım hala çikolatacı ve süsler için isim bekliyorlar , en kısa zamanda belli olur diye düşünürüm:)

Bizim gittiğimiz hastanede doğum mesai saatleri dışında olursa +400 tl dedi. Normal doğum , zorunlu sezeryan 2250 lira , isteğe bağlı sezeryan 3000 lira :/

Bende birşeyi merak ediyorum , sezeryana girerken lavman yapıyorlar mı acaba :/ Dün ebelere sorsaydım keşke , hiç aklıma gelmedi

Bende iki katlı kurabiye sunum tabağı almıştım kızlar.bir katına tuzlu bir katına tatlı tek atımlık kurabiye yapmayı düşünüyordum.yanınada lohusa şerbeti.ama şuan içimden hiç gelmiyor.yinede yaparsam aklımda olsun vereceğiniz tarif var mı?tuzlu aklımda da tatlıya karar veremedim.
bir insanın sorumluluğunu almak bam başka bir tecrübe inşallah hepimiz bunu en iyi şekilde başarırız :)
başarırsın başarırsın.annelik iç güdüsel bişey.farkına varmadan oluyorsun anne ve herşeyinde gayet güzel altından kalkıyorsun.

Reactions: mnt
ben
Bizim de Allah'ın izniyle oğlumuz olcak ama isim hala ortada yok:) Eymen ismini çok severim ben de :) bakalım hala çikolatacı ve süsler için isim bekliyorlar , en kısa zamanda belli olur diye düşünürüm:)
kapı süsünü eymen tuncay olarak yaptırdım :) takı yastığımızda aynı şekilde o yuzden kalır artık :)) siz geç kalmışsınız ismine :) aman sağlıklı olsunlarda isim bir anda içine gelir zaten. eymen benm liseden beri hayalimdi zaten o yuzden cinsiyeti öğrendiğimiz günden beri adı belli paşamın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…