- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.161
sanırım ağrılar uykusuzluk yorgunluk motivasyonu düşürüyor ay bebişte benim gibi negatif olmasın etkilenip kendimi suçlarım cidden :)C
Cnm bnm sendrom yasanilacak hic bise yok sakin ol,okdr insan neler yasiyorki mutlu olacagin en guzell gunleri sikintiyla gecirme..
Akşam için ekstra aldıklarını bilmiyordun bende hastaneye gittiğimde bende sorayımBizim gittiğimiz hastanede doğum mesai saatleri dışında olursa +400 tl dedi. Normal doğum , zorunlu sezeryan 2250 lira , isteğe bağlı sezeryan 3000 lira :/
odasını hazırladınız mı? Benm bu hafta sonu ve diğer hafta sonu oda koşuşturmacalarım olacak. Baya bi sona bıraktık:)ben
kapı süsünü eymen tuncay olarak yaptırdım :) takı yastığımızda aynı şekilde o yuzden kalır artık :)) siz geç kalmışsınız ismine :) aman sağlıklı olsunlarda isim bir anda içine gelir zaten. eymen benm liseden beri hayalimdi zaten o yuzden cinsiyeti öğrendiğimiz günden beri adı belli paşamın :)
odası baya önce hazırlandı canım ya :) odası kaynanamlardan hediyeydi elimizde varken alalım dedi bende zaten modeli begenmiştim öle alındı :) bi tek avizesiyle duvar kağıdı kaldı onlarıda odasını ayırmadan bi ara yaparım yaa :) o zaman sana koşturmacada vakit biraz da olsa çabuk gecer :) en guzel alışveriş odası oluyo ama gelmesi falan 1 ay sürüyo. ben birazda onadan erken aldım geçen ay geldi 1 aydırda hemen hemen hergün camını açıyorum ki boya kokusu falan çıksın diye.odasını hazırladınız mı? Benm bu hafta sonu ve diğer hafta sonu oda koşuşturmacalarım olacak. Baya bi sona bıraktık:)
biz de aldık ama gelmesi 1 hafta 10 gün bulur:) son zamanlara bırakmak bi yandan iyi bi yandan kötü . Dediğin gibi zaman geçmiş oluyor ama diğer yandan ya gelirse diye korkuyor insan:)odası baya önce hazırlandı canım ya :) odası kaynanamlardan hediyeydi elimizde varken alalım dedi bende zaten modeli begenmiştim öle alındı :) bi tek avizesiyle duvar kağıdı kaldı onlarıda odasını ayırmadan bi ara yaparım yaa :) o zaman sana koşturmacada vakit biraz da olsa çabuk gecer :) en guzel alışveriş odası oluyo ama gelmesi falan 1 ay sürüyo. ben birazda onadan erken aldım geçen ay geldi 1 aydırda hemen hemen hergün camını açıyorum ki boya kokusu falan çıksın diye.
az kalmış seninkinin gelmesine :) odası gelince hergün kapısnı açıp hayal kurmuştum :) sonra eşyaları yıka ütüle yerleştir falan yüzümde hep bi saf gülümsemeyle olmuştu :) sen iyi oyalanırsın bu ara onlarla :) zaman bana geçmiyo artık :) anladıgım kadaryla ilk bebegin dimibiz de aldık ama gelmesi 1 hafta 10 gün bulur:) son zamanlara bırakmak bi yandan iyi bi yandan kötü . Dediğin gibi zaman geçmiş oluyor ama diğer yandan ya gelirse diye korkuyor insan:)
İlk bebeğim evet:) eşyalarını yıkadım çok şükür büyük iş bitti . Bir havalanıp yerleşmesi kaldı. Eşyalar hurçlarda bekliyor:)ben de şimdiden hayaller başladı. Bi de herkesin doğumunu duydukça burda bir telaş kapladı beni:) sanki 36-37de gelecekmiş gibi hissetmeye başladım:)az kalmış seninkinin gelmesine :) odası gelince hergün kapısnı açıp hayal kurmuştum :) sonra eşyaları yıka ütüle yerleştir falan yüzümde hep bi saf gülümsemeyle olmuştu :) sen iyi oyalanırsın bu ara onlarla :) zaman bana geçmiyo artık :) anladıgım kadaryla ilk bebegin dimi
ayy bendede 37 de gelicekmiş gibi geliyor :) acaba biz sabırsızlandığımız için mi böyle düşünüyoruz :) hele eşim doğum 26 nisan gözüküyo deyince hani 10 nisandı demeye başladı halbuki hiç 10 nisan dememiştim benle pazarlık yapıyo sanki bana bağlıymış gibi :)İlk bebeğim evet:) eşyalarını yıkadım çok şükür büyük iş bitti . Bir havalanıp yerleşmesi kaldı. Eşyalar hurçlarda bekliyor:)ben de şimdiden hayaller başladı. Bi de herkesin doğumunu duydukça burda bir telaş kapladı beni:) sanki 36-37de gelecekmiş gibi hissetmeye başladım:)
Herhalde biz sabırsızlanıyoruz ondan öyle geliyor. Bir de Burda okuduklarımızdan dolayı:) hayırlı vakitte bizler de onlar da sağlıklı olarak dünyaya gelsinler inşallah:)ayy bendede 37 de gelicekmiş gibi geliyor :) acaba biz sabırsızlandığımız için mi böyle düşünüyoruz :) hele eşim doğum 26 nisan gözüküyo deyince hani 10 nisandı demeye başladı halbuki hiç 10 nisan dememiştim benle pazarlık yapıyo sanki bana bağlıymış gibi :)
aminnn canım önemli olan o zaten. bizim yaptığımız sadece heyecan :)Herhalde biz sabırsızlanıyoruz ondan öyle geliyor. Bir de Burda okuduklarımızdan dolayı:) hayırlı vakitte bizler de onlar da sağlıklı olarak dünyaya gelsinler inşallah:)
Ay kızlar geçenlerde başıma gelen bir olayı anlatayım size , artık güler misiniz sinir mi olursunuz bilmem , anlatayım içimi dökeyimBenim üst katta oturan kadın temizlik hastası , hergün sabah körü o çamaşır makinesi çalışır , banyo tuvalet şar şar sularla yıkanır , sonra saat daha 10 yokken ev süpürülmeye geçilir , ama tüm odalar , koltuklar herşeyler çekilir. Bunun tüm gürültüsü olduğu gibi bizde. Ama her Allah'ın günü , bir gün şaşmaz. 1 buçuk yıla yaklaştı bu evimizde oturuyoruz , bugüne kadar kimseye sesimiz çıkmadı. Bu kadın bizi deli etti. Sabır sabır sabır dedik. Ya mübarek kadın temizlik yap yapma demioz ama sabah körü yapma , benim eşim gece işten 2 de 3 te geliyor çoğu zaman , biraz düşünceli ol. Neyse eşim dayanamadı artık son bir kaç haftadır birkaç kere duvara vurdu sert bir şekilde. Ben vurma dedim başımıza bela alıcaz o kadının ruh hali iyi değil. Geçen kapımıza dayanmaz mı , duvara niye vuruyosunuz diye. Eşim kem küm biz sana vurmuyoruz falan dedi , ben atladım aradan artık sabrım taştı. Hergün senin gürültünü çekmek zorunda mıyız dedim! Yeter ya aşağıda insan yaşıyor dedim. Bana dedi yakında sizin evden de gürültüler gelicek bebek sesi gelicek tehdit eder gibi. Bebek sesiyle senin yaptığın gürültü bir mi dedim. Bide demez mi kalk sen de hareket et temizlik yap oturma oturduğun yerde , ben inek sağarken doğum yaptım oturmadım senin gibi. Benim kafam bir attı senin yaşadığın hamilelikle benim yaşadığım bir mi hiç düşündün mü , ben 9 aydır neler yaşadım sen biliyo musun dedim. Ama nasıl bağırıyor apartmanda. Camlarım leş gibiymiş , camlarını aç evini havalandır diyor bana , galiba sürekli benim evimi gözetliyor. Dedim kör müsün montalama yapılıyor , camlarımı nasıl sildireyim , ben de keyfi durmuyorum böyle , meraklı değilim kirli camlarla oturmaya. Kalk kendin sil diyor. Yeminle yaşlı başlı olmasa atlicaktım üstüne hamileliğimi unutup. O çok titizmiş. He he dedim biz çok pisiz hem bundan sanane. Resmen kadınlığıma kadar laf söyledi pismişim. Ölür müsün öldürür müsün. Ama çok sinirlerimi bozdu , oturdum ağladım öfkeme. Hamile bir kadınla konuştuğu uslüba bak. İnşallah en kısa zamanda kendi evimizi alabiliriz de çıkarız buradan yoksa bu kadın insanı katil eder. Allah komşunun da hayırlısını versin.
şu listeye de biri bakaydı iyiydikızlar hastane çantamı bende hazırladım bi yazsam da baksanız eksik yada abartı varmı diye :)
benim için:
2 tane lohusa pijaması
1 sabahlık
lohusa pedi
lohusa taç terlik takımı
2 çift çorap
iç çamaşırı
emzirme sütyeni ve emzirme atleti
göğüs pedi
bide normal ped koydum bikaç tane.
özel bölge temizlik içinde gilette venusten koydum. erken doğum yada ani sancı olursa diye tedbir amaçlı
bebek için:
2 tane 10lu hastane çıkışı
1 tane pijama takımı
penye yelek (malum nisan sonu)
biberon ve emzik
çıkarken sarmak için çok kalın olmayan bi battaniye
bebek bezi 10 tane
kullan at alt açmalardan 2 tane
bebek alt temizleme pamuğu 1 paket
ağız mendili 5 tane
ıslak mendil.
ani sancı olayından korktuğumdan gilette venus koydum dedim ya acaba havlu koysammı? özel hastanelerde havlu veriliyormu? yani sonuçta acil durumda duş almam gerekirse diye onda kararsız kaldım.
hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah nasılbebegin?Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahCanlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
yuh yani bide kadın olucak tam tersi sen hamile olduğun için alttan alması gerekirken bir de seninle kavga ediyor ya sen sinirlenince suyun gelse birşey olsa nasıl ödicek vebalini ayy çok sinirlendim ya doğurunca gidip paralayalım :) ya şaka bi yana gerçekten apartmanda yaşamak demek toplum kurallarına uymak, saygı göstermek demektir insanın hastası olur vs bizim alt komşu doğum yaptı geçen yaz öğlen 13:00 civarı ctesi günü evi süpürüyordum bebek uyuyamıyor rahatsız gibi dedi aaaa tabii dedim bıraktım süpürgeyi silerek temizlemeye çalıştım ama malesef senin yaşlı cadı gibi olanlarda mevcut onları apartmandan değil toplumdan arındırmak lazımm.. baktın hala sabahları ses yapıyor ara polisi şikayet et canım sen muattap olma polis gitsin çalsın kapısını onlar bundan anlar.
Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
İyi canım çok sukur. Çok sagolun allahım razı olsun darısı size inşallahhayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah nasılbebegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?