2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün. korkma üçgün sonra tam olarak gelcek sütün. sana tavsiyem sütüm yok diye mama verme hemen zaten ilk olan o sarı su çok önemli bazen hastanedekiler bebegi memeye tutturmaya ugraşmadıkları için hemen mama veriyolar sen mamadan önce gögsünü ver sonra mamaya gec. tabi bu nacizane benim fikrim

şu listeye de biri bakaydı iyiydi

Canım ben listene bakmıştım benimkiyle aynı hemen hemen. Ben iki paket ped koydum kendime. Yarım pakette bebek bezi koydum 27 tane. Sen 10 tane koymuşsun o bana az geldi. Ama yetmezse eşin bir koşu gidip alır o da dert değil ya :))

ama 1 gece yatış için yetmezmi diyosun. o zaman koyayım az daha :) nasılsa çanta gidicek sınuçta. peki havlu konusunda ne diyosun almalımıyım sence havlu yanıma hastane verirmi?

İyi canım çok sukur. Çok sagolun allahım razı olsun darısı size inşallah
Cnm en erken yrn en gec 3gune gelir hic korkma,hayirli ugurlu olsun.yalniz kndi makinen varsa onla sag hastanedekiler cok acitio ucunu kanatrsn.snr bebek alisinca zorlanirsn bak hic uzulduune degmedi tebrik ederm

ama 1 gece yatış için yetmezmi diyosun. o zaman koyayım az daha :) nasılsa çanta gidicek sınuçta. peki havlu konusunda ne diyosun almalımıyım sence havlu yanıma hastane verirmi?

canım el havlusu tarzında koyabilirsin. kızlar yanına havlu kagıt falanda koyun hastane durumunu bilmiyorsan odada ne var ne yok gibi mutlaka yanında bulundur. işte hastanenin evine uzaklıgını kaçgün kalıp kalmayacagını hesapla ona göre günlük kendi ihtiyaclarını.

Duş olayını bilemiyorum canım , ben sezeryan olacağım için. Bir gece önceden banyomu yapıp sabah hastaneye gideceğim. Yani doğum öncesi duş alınıyor mu hastanede bir fikrim yok :/

kızlar biz dr dan gelioruz kızım 2332 gr olmş ben sözde dikkat ettim bu hafta ama yine bebeğim kilo olarak 2 hafta geriden geliyor artık alıştım sağlıklı olsn da zayıf olsn napayım

ya odaları gezdim ama havlu hiç dikkatimi çekmedi. ya ama temin edilir diye düşünüyorum. dediğin gibi el havlusu tarzında alabilirim

Cnm en erken yrn en gec 3gune gelir hic korkma,hayirli ugurlu olsun.yalniz kndi makinen varsa onla sag hastanedekiler cok acitio ucunu kanatrsn.snr bebek alisinca zorlanirsn bak hic uzulduune degmedi tebrik ederm
Sagol canim Allah razı olsun. Makinem yarın sabah geliyor maalesef.. bu akşam cektirecem mecbur. İnşallah gelir yaa

Duş olayını bilemiyorum canım , ben sezeryan olacağım için. Bir gece önceden banyomu yapıp sabah hastaneye gideceğim. Yani doğum öncesi duş alınıyor mu hastanede bir fikrim yok :/
odada banyo var canm ama ben normal olma ihtimaline ve hani kişisel temzlik için eve gidemezsem girip orda hallederim diye düşünmüştüm. bide duş açılmaya yardımcı oluyomuş ya. saçımı falan yıkamadam bile biraz sıcak su altında dururum belki diye düşünmüştüm.

kişisel bakım malzemeleri tarak makyaj malzemesi diş fırçası macunu falan aklıma gelenler bunlar fotoğraf makinesi şarj cihazı kirliler için poşet falan
kirli için bez torba aldım. foto makinamı da çantanın yanına koyayım kendi çantasında dursun o. makyaj malz falan iyi dedin en praik kullandıgımı alayım yanıma :)

Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Allah analı babalı sağlıkla buyutmek nasip etsin.gozunuz aydın.

S
Maşallah Can'ım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

kızlar biz dr dan gelioruz kızım 2332 gr olmş ben sözde dikkat ettim bu hafta ama yine bebeğim kilo olarak 2 hafta geriden geliyor artık alıştım sağlıklı olsn da zayıf olsn napayım
Benimkide öyle ben başından barı dikkat ediyorum iki hafta geride hep sağlıklı olsunda minnik olsun kızım

kızlar ben ilk hamileligimde normal dogum yaptım.
mesela ben kendime bi picama takımı sabahlıgıyla birlikte.
3 tane iç camaşırı 2 tane emzirme sütyeni çorap
rahat bol atlet. hastane cıkışında giymek için bir bir takım giysi nasıl rahat edeceginize göre.
bir paket püyük boy pet.
ve terlik rahatından
ama iç camaşarının ve süteynin bir tanesini kullandım picama takımı kullandım. pet normal olarak kullanılıyo zaten.
bebek içinde hastane cıkışını kullandık bitek penye ve kalın battaniyesiyle birlikte bez de 10 15 taneydi artmıştı galiba ıslak mendil agız silme mendili ben biberon emzik koymamıştım şükür gerek kalmadı ama bunda koymayı düşünüyorum ne olacagı bbelli olmaz diye. ertesi gün eve gelince duşumu alıp temizlendim bebegimin üstünü degiştirip temiz kıyafetlerini giydirdik. banyo yaptırmamıştım dr söyledi diye göbek bagı düşene kadar yaptırmayın diye. ama çok pişman oldum ertesin gün yıkamadıgıma cünkü göbegi gec düştü silememe ragmen kokmaya başlamıştı ama bunda hemen yıkayacam.
demek istedigim yedek olarak kullanacagınız şeyleri fazla koymayın.
mesele bir küçük el havlusu kagıt havlu ekstra koyabilecegeniz şeyler.
bide kaçgün kalacagınıza baglı ben bi gün aldım o yüzden fazla ihtiyacım olmadı
bide poşet koyun mutlaka cıkan kıyafetlerinizi koymak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…