- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.201
kızlar biz dr dan gelioruz kızım 2332 gr olmş ben sözde dikkat ettim bu hafta ama yine bebeğim kilo olarak 2 hafta geriden geliyor artık alıştım sağlıklı olsn da zayıf olsn napayım
Gozunaydin canim.ne guzel kolay da olmus allahim bizede kolay dogumlar versin.sutunde gelir sen. Gelmiyor diye sadece mama verme ugrassin yavrun azıcık.biberon kolayina gelir memeyi almama durumu olabilir.Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
canim çok sevindim normal mu oldu doğum bebek şimdi nerde yanında mi kuvezde mi? kg boy bunları da paylaşım doğum yapan arkadaşlarım çok merak ediyoruz ve çok duygulandım. sütun için de canım göğsünü ılık suyla yıka sütun gelir ya da banyo yapsan.Sagol canim Allah razı olsun. Makinem yarın sabah geliyor maalesef.. bu akşam cektirecem mecbur. İnşallah gelir yaa
Gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ömürler versin.Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Masallah sizeeee:) rabbim hayırli ugurlu etsin:) darisi bize insallah.Sagol canim Allah razı olsun. Darısı size. Oğlum oldu çok tatlı maşallah
gözünüzaydın canım Allah kurtarmış Allah anneli babalı büyütsün sütün de gelir inş hemenCanlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ben Wee baby aldim canım hepsi bir arada biberon dislik emzik ve kutusu hepsi içindekızlar bebeğe emzik almamışm şimdi hatırladım sizler hangi markanın hangi türünden aldınız
gözünüzaydın canım Allah kurtarmış Allah anneli babalı büyütsün sütün de gelir inş hemen
Maşallah dördüncü bebeğimiz de geldi Allah sağlık versin ikimize sen sütün sağ biner iki güne geliyor bebeğe anne sütü önemli canım inşallah bunuda atlatırsınCanlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Gözünüz aydın maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallahCanlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Merhaba kızlar dikkat ettim genelde herkes herkese cevap vermiyor bilgisi olmadığı için değildir heralde tamam bazılarınız kadar yoğun olarak yazan birisi olmasamda okuyorum bilgim olan şeyleri soran olduğu zaman söylüyorum ki ama nezaman birşey sorsam bir yada iki kişi cevap veriyor. Bugün çok basit birşey sordum aslında çoğunuz aldınız yada alacaksınız bebek çikolataları şimdi alınsa bayatlar mı dedim tık yok hiç mi biriniz okumadı yani hep aynı kişiler aynı kişilerle konuşuyor. Yani cevap vermek zorunda değilsiniz bende buraya girmek zorunda değilim. Herkese hayırlı doğumlar.
Bende geçen gün sordum çikolatasepeti diye bir yerden sipariş vermiş arkadaş bebeklerin ne zman geleceği belli olmadığı için bende kararsızım erken mi diye en kötü pastaneden alırım diye düşünüyorum birde bence şahsi anlama bazen girip bakıyorum ben elimden geldiğince yazıyorum bilmediğim konular olunca doğal olarak cevap vermek yada yanlış yönlendirme olmasın diye dikkat ediyorum kendi adıma son zamanlarımız hormonlarımız artık pik yapıyorMerhaba kızlar dikkat ettim genelde herkes herkese cevap vermiyor bilgisi olmadığı için değildir heralde tamam bazılarınız kadar yoğun olarak yazan birisi olmasamda okuyorum bilgim olan şeyleri soran olduğu zaman söylüyorum ki ama nezaman birşey sorsam bir yada iki kişi cevap veriyor. Bugün çok basit birşey sordum aslında çoğunuz aldınız yada alacaksınız bebek çikolataları şimdi alınsa bayatlar mı dedim tık yok hiç mi biriniz okumadı yani hep aynı kişiler aynı kişilerle konuşuyor. Yani cevap vermek zorunda değilsiniz bende buraya girmek zorunda değilim. Herkese hayırlı doğumlar.
Bazen msjlar ard arda geliyor gözden kaçabiliyor çikolata konusunda bende kararsızım ama netten almak zorunda değilsiniz bence ben doğumdan bir iki gün önce pastahaneden almayı düşünüyorum emin olmak içinMerhaba kızlar dikkat ettim genelde herkes herkese cevap vermiyor bilgisi olmadığı için değildir heralde tamam bazılarınız kadar yoğun olarak yazan birisi olmasamda okuyorum bilgim olan şeyleri soran olduğu zaman söylüyorum ki ama nezaman birşey sorsam bir yada iki kişi cevap veriyor. Bugün çok basit birşey sordum aslında çoğunuz aldınız yada alacaksınız bebek çikolataları şimdi alınsa bayatlar mı dedim tık yok hiç mi biriniz okumadı yani hep aynı kişiler aynı kişilerle konuşuyor. Yani cevap vermek zorunda değilsiniz bende buraya girmek zorunda değilim. Herkese hayırlı doğumlar.
canim herkes bilgisi olan seylere cevao veriyor ben de o soruna cevap veremedim çünkü bilmiyorum ve bende yaptırmayı su an düşünmedimMerhaba kızlar dikkat ettim genelde herkes herkese cevap vermiyor bilgisi olmadığı için değildir heralde tamam bazılarınız kadar yoğun olarak yazan birisi olmasamda okuyorum bilgim olan şeyleri soran olduğu zaman söylüyorum ki ama nezaman birşey sorsam bir yada iki kişi cevap veriyor. Bugün çok basit birşey sordum aslında çoğunuz aldınız yada alacaksınız bebek çikolataları şimdi alınsa bayatlar mı dedim tık yok hiç mi biriniz okumadı yani hep aynı kişiler aynı kişilerle konuşuyor. Yani cevap vermek zorunda değilsiniz bende buraya girmek zorunda değilim. Herkese hayırlı doğumlar.
Ben kendi adıma bilgi sahibi olduğum şeylerde yazmaya çalışıyorum ama Bebek çikolatası almadım açıkçası o yüzden yazmadımMerhaba kızlar dikkat ettim genelde herkes herkese cevap vermiyor bilgisi olmadığı için değildir heralde tamam bazılarınız kadar yoğun olarak yazan birisi olmasamda okuyorum bilgim olan şeyleri soran olduğu zaman söylüyorum ki ama nezaman birşey sorsam bir yada iki kişi cevap veriyor. Bugün çok basit birşey sordum aslında çoğunuz aldınız yada alacaksınız bebek çikolataları şimdi alınsa bayatlar mı dedim tık yok hiç mi biriniz okumadı yani hep aynı kişiler aynı kişilerle konuşuyor. Yani cevap vermek zorunda değilsiniz bende buraya girmek zorunda değilim. Herkese hayırlı doğumlar.
Teşşekkür ederim cevabın içincanım bende öncedenpek aktif degildimde iki üç gündür aktim olmaya cevaplar yazmaya cılışıyorum bilgim olab konularda. senin yazını gördüm ama fikrim olmadıgı için cevap vermedim ne desem yalan olur cünkü birinci hamileligimde cikolata yaptırmadım bunda da yapırmıyacam cünkü cevremde kimse yok dagıtacak bi iki arkadaşım var sadece.
Olabilir doğru söylüyorsun ama insan bir iki kelime bekliyor sağol genedeBende geçen gün sordum çikolatasepeti diye bir yerden sipariş vermiş arkadaş bebeklerin ne zman geleceği belli olmadığı için bende kararsızım erken mi diye en kötü pastaneden alırım diye düşünüyorum birde bence şahsi anlama bazen girip bakıyorum ben elimden geldiğince yazıyorum bilmediğim konular olunca doğal olarak cevap vermek yada yanlış yönlendirme olmasın diye dikkat ediyorum kendi adıma son zamanlarımız hormonlarımız artık pik yapıyor
Arkadaşım sürpriz yapıp almış kargoyla geldi doğuma bir aksilik çıkmazsa 1ay var bozulur mu acaba dolapta mı saklasam diye sormuştum ama kimse almamış anladığım kadarıyla..Bazen msjlar ard arda geliyor gözden kaçabiliyor çikolata konusunda bende kararsızım ama netten almak zorunda değilsiniz bence ben doğumdan bir iki gün önce pastahaneden almayı düşünüyorum emin olmak için
Sağol teşekkür ederimcanim herkes bilgisi olan seylere cevao veriyor ben de o soruna cevap veremedim çünkü bilmiyorum ve bende yaptırmayı su an düşünmedim
Zaten topu topu 3-4 soru sormuşumdur canım fazla değil :)Alfid bizde senin gibi bazen cevapsız sorularla kalıyoruz canım takılma böyle seylere . burada kimse kimseyi tanımıyor. ben isimlere bile odaklanmadan cevap yazıyorum mesela bilgim olan sorulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?