2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Alfid bak gördün mu demekki insanlar önemsemediği için değil görmediği ya da bilgi sahibi olmadığı için cevap vermiyomus su an ki cevaplara bakacak olursan anlarsın ki burada herkes birbirini çok önemsiyor ve seviyor sen çok degerlisin bunu bil yeter tatlım kendini üzme...

Boşuna kırılıp alınganlık yapmayın arkadaşlar. Hepimiz herşeye cvp alamıyoruz ya da cvp veremiyoruz. Mesela çikolata olayı bende daha sipariş vermedin. Netten alırsanız hemen yolluyorlar zaten 2 günde elinizde oluyor. Erlen sipariş verince bayatlarmı bayatlamazlamı o firmanın kullandığı çikolataya bağlı. Ben haftasonu sipariş vermeyi düşünüyorum yarın bir nst ye gireyimde bakalım ne olacak.

Canlar'im ben doğum yaptım çok sükûr.sutum gelmedi mama verdiler.. kolay bi dogum oldu .Rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Çok sevindim hayırlı bir evlat olsun sağlıklı bir ömür dilerim hepinize anneli babalı büyüsün inşallah:)

Bizde de normal 2000 epidural +250 gece+750 zorunlu sezaryen 2900 isteğe bağlı 3500
Bi bendemi çok pahalı yaaa normal ve seseryan 4500, epidural +500 ve doğum mesai dışı olursa +500. 1 gece daha kalmam gerekirse +350. Bu gidişle 5i geçicek benm doğumm

Ahh cnm keske bnm almaya firsatim olsaydida sana cewap verebilseydim;(

Kendim sipariş vermiş olsaydım bende öyle yapacaktım ama arkadaşım sürpriz yapıp almış iade edemezdim o yüzden sordum belki alan olmuştur diye buzdolabına mı koysam diye kızlara bi sorayım dedim anladığım kadarıyla alan olmamış. İnşallah nts sonuçların güzel çıkar.

Benimkide öyle 3
Bi bendemi çok pahalı yaaa normal ve seseryan 4500, epidural +500 ve doğum mesai dışı olursa +500. 1 gece daha kalmam gerekirse +350. Bu gidişle 5i geçicek benm doğumm
Benimkide öyle 3,500-5.000 arası daha detaylı sormadım ama bildiğim kadarıyla böyle...

Kızlar bebek çikolatalarını aldınız mı arkadaşım bana süpriz yapmış almış eğerki bir aksilik oLmazsa doğuma daha 1ay var çikolatalar bayatlarmı dolapta mı saklayım
Bayatlama ihtimaline karşın almadım bende daha ama bu hacta alıcam inş

Bende sipariş verelim diyorum da sancım var çünkü her an herşey olabilir bizde isime takıldık karar veremedim onu bekliyoruz...

Kızlar bebek çikolatalarını aldınız mı arkadaşım bana süpriz yapmış almış eğerki bir aksilik oLmazsa doğuma daha 1ay var çikolatalar bayatlarmı dolapta mı saklayım
Bayatlama ihtimaline karşın almadım bende daha ama bu hacta alıcam inş

arkadaşlar bu aralar geceleri bacagimin iç kısımları sızlıyor korkuyorum. ama yine ki su bilgiye sahibim bebeği hala yukarıda hissediyorsak ve nefes darlığı devam ediyorsa doğuma daha var demektir. doğum yaklaşınca karnım üst kisminda yumuşaklık ve boşluk olusurmus nefes almak daha kolaylaşirmış. sizde de çok agri oluyor mu geceleri ?

Kızlar burdaki sayfaları okurken bi ıslaklık sezdim bi baktım sütüm geliyo önüm baya ıslanmış hiç ellemiyorum ortada bebekte yok sancı da süt akıyo
aaa canım hemen doktorunu bir ara . neyden oldu acaba bize de haber et

Benim karnım 6. Aydan beri aşşada canım nefesim daralıyor yinede ama aşşağıda hareket ettikçe çok canım yanıyor sanki çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…