2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim karnım 6. Aydan beri aşşada canım nefesim daralıyor yinede ama aşşağıda hareket ettikçe çok canım yanıyor sanki çıkacak...
gobek deliginin ust kismi bos gibiyse bebek dogum icin zamanin yaklaştığını haber eder canin bak bakalim elinle ne kadar asagida ?

ben telefona gebelik programı indirdim orada haftalık bilgiler veriliyor ben de oradan öğreniyorum bize lazım olacak bilgileri tatlım Bayan sorunlu

Canım bugün bende kurabiye tarifi sordum kimse cevap vermedi.bence bu tarz şeylere alınmamak gerekiyor.bazen bilgi sahibi olmuyoruz ,bazen yoğun oluyoruz ya da sonra yazarız diyoruz unutuyoruz vs vs.yani sana bilinçli bişey yapıldığını sanmıyorum boş yere üzme kendini.

gobek deliginin ust kismi bos gibiyse bebek dogum icin zamanin yaklaştığını haber eder canin bak bakalim elinle ne kadar asagida ?
Göğsümün altına elimi koyuyorum tamamen elim sığıyor ama kaç aydır böyle doktorum bişey demedi yani aşşağıda falan diye ptesi gitcem soruyum inşallah...

Alfid canim ben aldim cikolata tadina da baktim:)gayet guzel haciseriften siparis verecek arkadaslar icin duyurulur.bayatlayacagini dusunmuyorum salonun bir kosesinde duruyor.

Cok

Çok önemli değil sanırım vücut Kendini doğuma hazırlıyo.. Ama bebek için ilk süt kolostrum çok önemli vücudu için cok faydalı boşa akmaması lazım
bu ilk gelen süt cilde lekeye çok iyi geliyor diyorlar ben denicem sen de denesene canim merak ettim :)

Alfid canim ben aldim cikolata tadina da baktim:)gayet guzel haciseriften siparis verecek arkadaslar icin duyurulur.bayatlayacagini dusunmuyorum salonun bir kosesinde duruyor.
Aaa süper canım benmkide ordan içimi ferahlattın buzdolabında falan koymadın demi:)

Ben havlu da koydum cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…