2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın kızlar ,
çantasını hazırlayanlara dikkat ettim kağıt havlu normal yüz havlunu ve tuvalet kağıdı katmamissiniz ben onları da koydum ne olur ne olmaz hastanede olur ya da olmaz tedbirli gidelim zaman azalıyor

Günaydın kızlar akşam bacağıma ağrı girdi ve sabaha kadar uyutmadı nerdeyse wc kalkarken zar zor kalktım bütün kemiklerim ağrıyor
Benim ikinci hamileliğim valla hiç anlamıyorum ben kasılma mı bebek hareketimi ayırt edemiyorum.
bende yaşadıklarım kasılma mı yada o yüzden mi bilmiyorum ‍

günaydin evet bende koymadım bugün eklim hemen

Cnm havlu al ama ozel hastaneyse digerlerine gerek yok onlar veriolar ztn

Günaydın kızlar biz hastaneye nst ye gidiyoruz :)

Kızlar kasılma nasıl oluyor nasıl anlarız kasılma olduğunu

Kasılma olduğunda karnımın üst kısmı yani göğsün alt kısmını sanki biri eliyle sıkıp bırakıyomuş gibi oluyor. Mideni üşütünce kramp girmesi gibi bişey :)

Ben koydum çantama ama hastane odasında bol bol vardı. Günde 3 kere odayı temizleyip eksilenleri tamamlıyorlardı.

Aaa süper canım benmkide ordan içimi ferahlattın buzdolabında falan koymadın demi:)
Yok canim disarda cok sicakta erimedikten sonra serin bir yerde durmasi yeter bence
Bende hacışeriften sipariş vermeyi düşünüyorum nasıl kaliteli mi
Kaliteli ve lezzetli bence fiyatida uygun tavsiye ederim canim.2 gunde geldi

Evet benimde geceleri artiyo zor dönüyorum çok oturuncada aciyo. Benim bebegimde hep aşağıdaydi bu hafta yukarı cikica tuttu daha var ozaman benim

canım gözden kaçabiliyor bazen msjlar ya da benim gibi bazıları da son bikaç gündür aktif olabilir ondan yazılmamıştır hepimiz her zaman sordğmz sorulara yanıt alamayabiliyoruz hormonlar bizi fazla hassaslaştırıyor o yüzden takılma böle şeylere ben de hacışeriften sipariş vermeyi düşünüorum önümüzdeki hafta kaliteli çikoltaysa bayatlamaz serin yerde muhafaza edersen bir şey olmaz

Günaydın hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah anlattıgın gibiyse kasılma degil

Günaydın hadi hayırlı haberlerle gel inşAllah anlattıgın gibiyse kasılma degil

50 60 arası kasılma var sadece pazartesi tekrar çağırdı artık biz 2 günde 1 kontrolde olucaz sanırım :)

Günaydınnn:) nst ye girdim sancilar ayni ama aciklik ilerlememis.ilacimi icip tekrar giricem nstye.insallah bu sekilde dayancak gibi ümit ediyorum:)

Aman iyi açıklığın artmasın. Minikler beklicek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…