2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Doğum sancısı gelse anlarsın canım ya korkma.
2.bekleyenler icin ozellikle söyluyorum:) ilkinde 100lerde agliyordum.hic boyle olcagimi tahmn etmezdim.sabah duzenli araliklarla 100 vuruyor bana 40 gibi geliyor.Gecen hastasinin biri gelmis azcik agrim var diye 6cm acikmis:) ozenirdim sanci az cekene ama iyi bisimi kötü mü bilemedim:)

50 60 arası kasılma var sadece pazartesi tekrar çağırdı artık biz 2 günde 1 kontrolde olucaz sanırım :)

Aman iyi açıklığın artmasın. Minikler beklicek inşallah :)
Sevindim canim:) insallah beklerler.ben adalati kesince iş rayına oturcak da o biraz arayi aciyor ama kalp ritmi beni edisenlediriyor.insallah salı 36 bitierse biraktirir gibi doktr suan 1 adet kullaniyorum zaten.ama progestanla 3 adet devam ederiz durdugu kadar durur:)

Dün bebiş çok hareketliydi acaba kasılma mı diye düşündüm ilk olunca insan korkuyor
Kasilmalarda hareket edemiyorlar zaten canim.kasilma elini karnina koy heryeri taş gibi olur bunun yaninda kalbin cok carpabilir yuzunu vucudunu ateş basar.karninda gaz varmis gibi kuvvetlice sıkısır:) bu duzenli olursa dakikalar dogum sancisi demektir:)

Hayırlı cumalar güsel anneler ve kuzucukları :) bir hafta daha bitirdik çok şükür bende önümüzde ki hafta da çalışıp sonra izne ayrılmayı planlıyorum aslında bi hafta daha çalışabilirim ama artık sabahları çok zor kalkıyorum ağrılar uyutmuyor o yüzden bir hafta erken ayrılıcam izne galiba...

ben kasılmaları çok net ayırt edebiliyorum ya normalde bebeğin durduğu yer sert ancak kasılınca tüm karnım taş kesiliyor hatta değişik şekillerde şişiyor gibi oluyor dün akşam bebek sol tarafımda bi kasıldım karnımın sağ yanı bi şişti taş gibi baya göbişim yamuk bir şekil aldı korktum kalktım koltuktan biras yürüdüm su içtim falan sonra eski haline döndü

Kızlar sizin de uyurken ve sabah kalkınca ellerinizde uyuşma oluyor mu? Bu aralar uyuşma çok oluyor, bugün de mide bulantısı var fena anlayamadım yanmaları genelde hissediyorum ama bulantı olmuyordu. Allahım hepimize kolaylık versin artık

Teşekkür ederim canım sağol öyle yapıcam kızlar yazdıalr alan olmuş

Evet bnde oluyor genelde sabah kalkınca hissediyorum neden oluyor bilmiyorum

Uyuşma.bende oluyor doktor su topluyor vücut dedi elimi açıp kapatıyorum birde bol su içiyorum eskisi kadar çok olmuyor artık

Benim halam çok kolay doğururmuş mesela.birinde hastaneye girmişler sedye getirin çocuk çıkıyor diye bağırmış ve resmen sedyede doğurmuş:)acı eşiğiyle alakalı bişey ya da hamilelik boyunca yavaş yavaş açılıyor bünye farketmeden belkide.

Ben günde 1 kere alıyorum adalat..ilk 2 gün çarpıntım oldu ama sonra vücut alıştı ilacı kabul etti şimdi daha iyiyim çok şükür bi sıkıntım yok..hala daha kullanıyorum.. 37.haftamda bırakıcam sanırım onu söyleyecek doktorum.

Kızlar hhepinize hayırlı cumalar.. Rabbim inşallah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip eder..bu sabah kalktığımda karnım aşağı düştüğünü farkettim..birazda mide bulantım oldu ama sanırım üşüttüm.. gce üstümü açmışım sıcak basıyor bu aralar çok buhran geçiriyorum..sizde durumlar nasıl?

benimde karnım aşşa düşmüş doğum yakın diyorlar mide bulantısıda var aynen :) teş basması ilk günden bugüne hep var üstüm kapalı en son ne zaman yattım bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…