2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
:) 5.anne ben olucam sanirim:) adalati ictim bana misin demedi:) evde cekcem sanciyi agirlasinca gecicez artik oyle anlastik.doktor yatiralim diyo ama gecesi 750 tl.ve ne zman olacagi belli degil.ennazindan evimde rahat ederim.acilmam yok yavas ama bu sancilar beni açarmış:)
Doguma girerken haber ederim arkadaslar:)

bulantı buara bende de oluyor meyve yiyince geçiyor öyle bi çözüm buldum kendimce :) geceleri bende acayip ter içinde uyanıyorum hatta dün sabah bi uyandım saç diplerim yaş resmen okadar terlemişimmm çok ateşliyiz buaralarr

Ayyyy hadi hayırlısıyla gelsin bebiş

babypooh hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun seninde bebeğininde.. hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. sizleri de heyecan basıyor mu yada gayet rahatım diyeniniz var mı?

Hadi bakalım dualarımız senle.

Allah kolaylik versin.guzel haberlerini bekliyoruz canim.dualarimiz seninle

hadi hayırlısı :) çok heyecanlı :)

hadi hayırlısı canım bi avazda kurtulursun inşallah.. sağlıkla sihale kavuşunnn

babypooh canim ne denir bilmiyorum ama insallah saglikla kucagina alirsin. bu bebisler niye bboyle sabirsiz benimkide bugun bir garip yarin muanem var bakalim neyi var oglusun bildigin asagiya cokmus ve kasilip duruyor bir garip hal var vajinamda ama anlam veremiyorum ki

Ay geliyomu? Allah yardımcın olsun canım habersiz bırakma. Sen de doğurursan sırabana geliyo :))

İnşAallah akıllı benim kızım teyzesi (çocuğunu öven rezil olurmuş dogururmuşum yarına

Aman ağzından yel alsın bekle sen sakin sakin :))

Sözde erkek bebekler gününü beklerdi 5.de erkek oluyor desene :) vaktinde gelsin yine de inşallah. Doktor küvez vs bisey dedi mi olası bir doğum durumunda?Kaç kg şu anda paşa?

yok yokkk bu erkekler cok daha ssabirsiz ciktiii kim dedi 9 ay +10gun beklerr

B
sanırım başka önemli bişey kalmadı sadece biberon ve emziği kaynatıcam nolur nolcaz diye. birde bir arkadaşın tavsiyesiyle bez sayısını artırdım :)
Ben emzik aldım ama hastaneye götürmicem ev çıkıp sütüm gelince verecem hastanede zaten uyuyorlar birde emzik verirsem.hepten uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…