2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kizlar bebegin dogacagini hissediyormusunuz yani her zamankinden farkli ne hissediliyir. bide karnim surekli kasiliyor sabahtan beri tas gibi oluyo

B

Ben emzik aldım ama hastaneye götürmicem ev çıkıp sütüm gelince verecem hastanede zaten uyuyorlar birde emzik verirsem.hepten uyur
valla canım benm yegenim hastanede felaket ağlamıştı napcağımızı şaşırmıştık ablamda almamıştı yanına o yuzden çok yer kaplamıyo zaten alayım deidm bende. ilerde de gün içinde değilde sadece uyku zamanı vermeyi planlıyorumm

kizlar bebegin dogacagini hissediyormusunuz yani her zamankinden farkli ne hissediliyir. bide karnim surekli kasiliyor sabahtan beri tas gibi oluyo
canm ya bebek bi yerde toplanıyo olmasın? doktor kontrolun ne zaman? nst ye falan alıcakmı seni? bende de sertleşme baya oluyo ama bebek orda toplanıyo gibi geliyo bana

babypooh beşinci erkek bebişimiz de yola çıktı geliyor desene :)) Sağlıkla , hayırlısıyla kavuşun inşAllah
Artık sırayı bir kız bebiş bozsun gelsin ( dermişim ve şom ağzımı açıp bu gün ben doğururmuşum )

kızlar ben kapalı alanda kenıdmı cok kotu hss edıyorum. bugun arabada kolum uyusdu once sonra kulaklarım duymadı anı baygınlık gecırdım. havaya cıkınca hemen duzeldım ama sonra kapalı alanda bıraz kalınca aynı o sekılde oluyorum

Panik atak geçmişiniz var mı ? Panik atak olabilir mi acaba ?

dur portakal yiyimmmm kalmadi cunku bide etki etmiyorki magnezyum bende kramplarimi azdiriyo

Sade maden suyu da içebilirsin canım. Haftalar ilerledikçe kasılmalar artıyor , benim öyle oldu. Dr normal dedi. Düzensiz olduğu sürece normalmiş. Gerçek doğum sancıları ritmik bir şekilde gelirmiş. 10 dakikada bir sonra 8 dakikada bir 5 dakikada bir falan. En son 1 dakikada bir çok uzun sürermiş beş dakika falan. Ben böyle duydum doğum yapan annelerden :/

oglusun hareketleri azaldi bugun hic kipir kipir degil hemen yarin olsa kocayi panikletmekte istemiyom

Bugün belim ağrıyor Hamileliğim boyunca hiç bel ağrısı çekmedim. Son 2 haftadır ağrıyor kasıklarımla karışık. Ha doğurdum ha doğurcam diyerek stres içindeyim hep

Sözde erkek bebekler gününü beklerdi 5.de erkek oluyor desene :) vaktinde gelsin yine de inşallah. Doktor küvez vs bisey dedi mi olası bir doğum durumunda?Kaç kg şu anda paşa?
:) inanin hicccc düsündügunuz gibi olmuyor bu 2. Ama cok baska seyler yasiyoruz.bir yandan heyecan vr bi yandan sorumluluk :) insallah sag salim atlatiriz.
Su durumda gelisimi gayet iyi.net bisi diyemiyor doktorum 34 haftalik girmeyen var 37 haftalik girmis kendi oglu 39 da girmis kuvoze.bebege bagli dedi.her sartta yeni dogana haber verildi.Bakalim acilmaya bagli benimde:) Y YsfKvsr kadar hizli olur mu bilmem:)

A
Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım evde daha rahat edersin

yok hayır hiç panik atak geçirmedim. doktora sorucam kontrole gıttıgımde. hamilelerde oluyormuş böyle baygınlık . o yüzden çok telaş yapıp gıtmedim doktora.

Anladım. Kan şekeriniz de düşüyor olabilir yada tansiyonunuz. Bana çok oluyor bu durum. Geçen gün çarşıda oldu mesela açık havada yürürken. Birden fenalaştım bayılacak gibi oldum ellerim titremeye başladı. Hemen oturdum bir yere. Yanımda meyve kuruları vardı onlardan yedim zar zor toparlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…