- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.341
Erkek bebekler bekler diyen yakınlarımin kulagini baya cinlatiyorum bu aralar:) yokk kardesim Allah ayarliyir belli olmaz ne zman olcagi desemde israrla beni bastirmya calisanlara sonra bir cift lafim var.32ye kadar canta bitmeli demistim her agirlasmadan hemde belli olmaz diye burnumdan getirdiler yok canimmm sen daha 42 de bile dogurursun diye:) heyy yarabbim:)Bugün belim ağrıyorHamileliğim boyunca hiç bel ağrısı çekmedim. Son 2 haftadır ağrıyor kasıklarımla karışık. Ha doğurdum ha doğurcam diyerek stres içindeyim hep
Erkek bebekler bekler diyen yakınlarımin kulagini baya cinlatiyorum bu aralar:) yokk kardesim Allah ayarliyir belli olmaz ne zman olcagi desemde israrla beni bastirmya calisanlara sonra bir cift lafim var.32ye kadar canta bitmeli demistim her agirlasmadan hemde belli olmaz diye burnumdan getirdiler yok canimmm sen daha 42 de bile dogurursun diye:) heyy yarabbim:)
Bosverin gercekten kizlar canim sende agzini hayra ac iyi düsün.esimin som agzi bana cumartesi dogurursan sevinirim tatil gunu iyi olur herkes icin dedi adamin dedigi cikicak
Bel ve kasik agrisi bende de 2 gundur var igne gibi batiyo sizliyo.Acilmam ayni ama.progstana devambakalm o mu ben mi kazancam
Öpüldünüz canlarim
(Buarada o kadar ciklta sekerimi alalim diye onceden tuttursamda eşim sagolsun bekletti.daha o isimiz var bide gelen cocuklara hediye
Midesi bulanlara benimde son 3 haftadir midem bulaniyor hele simdi istek var ama agzima bi lokma koydum mu yutmasi zor bunu da ilk defa yasiyorum
ah o devletteki doktorlarrrrrrrmerhabalar. dun aksam ilik bi sivi hissetmemle solugu hastanede almam bir oldu. kendi hastanemde yeni dogan yogum bakim olmadigi icin muayne olmaya gittim sadece. nobetci doktor suyunda azalma var bebek geriden geliyor risklisin diyip devlet hastanesine yonlendirdi. devlet hastanesinde ise acildeki bayan ( doktor olmasi imkansiiizzz) muayne sonucu igrenc bir tavirla, yok hic biseyin, (afedersiniz) gotunden uydurmus o doktor, basindan savmis seni gibi bir yorumda bulunarak canimida bir hayli 2 kez yakarak ( turnusol, cati muaynesi) nst ye gonderdi. nst odasina girmemle kimse benimle ilgilenmedi hatta kimse yoktu oda da bende zaten kizgindim iyice kopurerek hastaneyi terkettim. baska bi hastaneye daha gittim. durumu anlattim 2 muayne sonucunu soyledim. tedirgin olarak 3. muaynemide yapti. ben suyunun azalmasina katilmiyorum evet suan damla olarak gelen suyun var, o dedigin su olabilir eger oyle olsa bile suyun riskli seviyede degil dedi. zayif bir bebegin var 1580 gr dedi suan dogsa kuvezde kalir dedi. nst ye gonderip ardindan kanalima bakicagini soyledi. ntsde kalp atislari sinirdaydi. daha sonra kanal boyumun 2.6 oldugunu soyledi. riskli bisey erken dogum riskin var dedi. bu gece yat hem suyunu hem ciger gelistiricileri halledelim dedi. sabaha kadar tekrar nst bagli kaldi saat 10a kadar kalp atislari hic 110un ustune cikmadi, acil sezaryen durumun var dediler o ara ama neyseki kalp atislari 2 saat icinde kendine geldi 2 saat sonunda 120leri gormeye baslayip taburcu olduk. ne yapmam gerek ablalarim, bebegim 30+2 cikiyor, erken dogum olucak buyuk ihtimal. rahim boyu 3 hafta once 4.56ydi suan 2.6 bebegim 3 hafta once 1270grdi suan 1580gr ne yapmaliyim? benzer bisey yasayan varmi? tahminen dogum ne zaman olur doktora sormayi unuttum? ciger gelistirici bir ise yarar mi? ne gibi faydalari olur? moralim cok bozuk. hayatimin en uzun 1 gecesiydi. bir insan 14 saati nasil 2 ay gibi hissederin ornegini yasadim
Şu devlet hastanesinden zorla çalışıyor gibi davrananlara gıcık oluyorum istemiyorsunuz zorla tutmuyorlar sizi orda işini severek yapanlar gelsin barı bende aynı şeyi bir sene öne düşük yapmıştım o zaman yaşadım günlerce uyuyamadım aklıma geldikçe sinir oluyorum hala yaaaa neden şikayet etmedim o kadını diye bol su iç muz kaşar ye birde dua et herşey yoluna girer inşAllahmerhabalar. dun aksam ilik bi sivi hissetmemle solugu hastanede almam bir oldu. kendi hastanemde yeni dogan yogum bakim olmadigi icin muayne olmaya gittim sadece. nobetci doktor suyunda azalma var bebek geriden geliyor risklisin diyip devlet hastanesine yonlendirdi. devlet hastanesinde ise acildeki bayan ( doktor olmasi imkansiiizzz) muayne sonucu igrenc bir tavirla, yok hic biseyin, (afedersiniz) gotunden uydurmus o doktor, basindan savmis seni gibi bir yorumda bulunarak canimida bir hayli 2 kez yakarak ( turnusol, cati muaynesi) nst ye gonderdi. nst odasina girmemle kimse benimle ilgilenmedi hatta kimse yoktu oda da bende zaten kizgindim iyice kopurerek hastaneyi terkettim. baska bi hastaneye daha gittim. durumu anlattim 2 muayne sonucunu soyledim. tedirgin olarak 3. muaynemide yapti. ben suyunun azalmasina katilmiyorum evet suan damla olarak gelen suyun var, o dedigin su olabilir eger oyle olsa bile suyun riskli seviyede degil dedi. zayif bir bebegin var 1580 gr dedi suan dogsa kuvezde kalir dedi. nst ye gonderip ardindan kanalima bakicagini soyledi. ntsde kalp atislari sinirdaydi. daha sonra kanal boyumun 2.6 oldugunu soyledi. riskli bisey erken dogum riskin var dedi. bu gece yat hem suyunu hem ciger gelistiricileri halledelim dedi. sabaha kadar tekrar nst bagli kaldi saat 10a kadar kalp atislari hic 110un ustune cikmadi, acil sezaryen durumun var dediler o ara ama neyseki kalp atislari 2 saat icinde kendine geldi 2 saat sonunda 120leri gormeye baslayip taburcu olduk. ne yapmam gerek ablalarim, bebegim 30+2 cikiyor, erken dogum olucak buyuk ihtimal. rahim boyu 3 hafta once 4.56ydi suan 2.6 bebegim 3 hafta once 1270grdi suan 1580gr ne yapmaliyim? benzer bisey yasayan varmi? tahminen dogum ne zaman olur doktora sormayi unuttum? ciger gelistirici bir ise yarar mi? ne gibi faydalari olur? moralim cok bozuk. hayatimin en uzun 1 gecesiydi. bir insan 14 saati nasil 2 ay gibi hissederin ornegini yasadim
allah devlet hastanesini yoluna cikartmasin kimsenin. aslinda zaten protein agirlikli , kalsiyumda cok tuketiyorum 1 lt sut,1 kase yogurt,1 yumurta ve peynir her gun illaki tuketiyorum. 17 kilo aldim ama bebegime hic bisey gitmiyorah o devletteki doktorlarrrrrrr
yat dinlen protein ve kalsiyum ağırlıklı beslen. bebeğine kilo aldırıcak meyvelerden tüket mesela muz. bol bol su ve ayaklarını yüksek yere uzak canm. rabbim yardımcın olsunn
merhabalar. dun aksam ilik bi sivi hissetmemle solugu hastanede almam bir oldu. kendi hastanemde yeni dogan yogum bakim olmadigi icin muayne olmaya gittim sadece. nobetci doktor suyunda azalma var bebek geriden geliyor risklisin diyip devlet hastanesine yonlendirdi. devlet hastanesinde ise acildeki bayan ( doktor olmasi imkansiiizzz) muayne sonucu igrenc bir tavirla, yok hic biseyin, (afedersiniz) gotunden uydurmus o doktor, basindan savmis seni gibi bir yorumda bulunarak canimida bir hayli 2 kez yakarak ( turnusol, cati muaynesi) nst ye gonderdi. nst odasina girmemle kimse benimle ilgilenmedi hatta kimse yoktu oda da bende zaten kizgindim iyice kopurerek hastaneyi terkettim. baska bi hastaneye daha gittim. durumu anlattim 2 muayne sonucunu soyledim. tedirgin olarak 3. muaynemide yapti. ben suyunun azalmasina katilmiyorum evet suan damla olarak gelen suyun var, o dedigin su olabilir eger oyle olsa bile suyun riskli seviyede degil dedi. zayif bir bebegin var 1580 gr dedi suan dogsa kuvezde kalir dedi. nst ye gonderip ardindan kanalima bakicagini soyledi. ntsde kalp atislari sinirdaydi. daha sonra kanal boyumun 2.6 oldugunu soyledi. riskli bisey erken dogum riskin var dedi. bu gece yat hem suyunu hem ciger gelistiricileri halledelim dedi. sabaha kadar tekrar nst bagli kaldi saat 10a kadar kalp atislari hic 110un ustune cikmadi, acil sezaryen durumun var dediler o ara ama neyseki kalp atislari 2 saat icinde kendine geldi 2 saat sonunda 120leri gormeye baslayip taburcu olduk. ne yapmam gerek ablalarim, bebegim 30+2 cikiyor, erken dogum olucak buyuk ihtimal. rahim boyu 3 hafta once 4.56ydi suan 2.6 bebegim 3 hafta once 1270grdi suan 1580gr ne yapmaliyim? benzer bisey yasayan varmi? tahminen dogum ne zaman olur doktora sormayi unuttum? ciger gelistirici bir ise yarar mi? ne gibi faydalari olur? moralim cok bozuk. hayatimin en uzun 1 gecesiydi. bir insan 14 saati nasil 2 ay gibi hissederin ornegini yasadim
SLM güzel anneler hepinizin cuması mübarek olsun size bir sorum olacak oğlum olursa ismini Eyüp düşündük ama hatta Eyüp Ensar olacak fakat bize çevremizde söylenen Eyüp isminin ağır kanlı olduğu yani işleri hep geç yapan sessiz bir çocuk olur dediler acaba etrafinizdaki Eyüp isismlerinin tavırları nasıl her çocuk farklıdır ama buda kafama çok takıldı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
gercekten sinir olunmicak gibi degil. aslinda bursada devlet hastanesi hic boyle degildi. istanbul bana tuhaf geldi sizin nerde oldu bilmiyorum tabi ama. muz kasar su hepsini tuketiyorum ama etki etmiyor sanirimŞu devlet hastanesinden zorla çalışıyor gibi davrananlara gıcık oluyorum istemiyorsunuz zorla tutmuyorlar sizi orda işini severek yapanlar gelsin barı bende aynı şeyi bir sene öne düşük yapmıştım o zaman yaşadım günlerce uyuyamadım aklıma geldikçe sinir oluyorum hala yaaaa neden şikayet etmedim o kadını diye bol su iç muz kaşar ye birde dua et herşey yoluna girer inşAllah
yani catina bakiyorum bile deme zahmetinde bile bulunmadi, onu yapiyorum bunu yapiyorum dahi demedi, cati muaynesi oldugunu dusunuyorum elini baya derine sokup dondurdu biseyler oldu ve kasigima sanci girdi bir saat kadarda surdu heralde catidir diye tahmin ettim. umarim ise yarar hic biseye gerek kalmaz. kendi doktorumu aradim suyun geldiyse acil dogum olur ve yogun bakim yok sizde gelme baska hastaneye git dedi ama ben yinede gittim ne oldugunu anlamak icin ve dedigi gibi gidincede yondendirme yapti. erken dogum riskim oldugu icin hastane,doktor degisimi yapmak zorunda kaldim resmen apartopar. gece yattigim hastanede devam edicemAllah allah nasıl 33. haftada çatı muayenesi yaparlar ki , zaten riskli bir durumun var , doğumu niye tetiklerler anlamadım. Tabii doktor değilim onlar daha iyi bilirler. Nst koymaları ve ultrasonla bakmaları yeterli gelmez miydi ? Ciğer geliştirici vurmaları iyi bir şey ondan korkma , doğsa bile belki küveze yada yoğun bakıma gerek kalmicak. O yüzden vuruyorlar. Şimdi yapman gereken kalkmadan yatman diye düşünüyorum. Çünkü serviks kısalmış. Sürekli yat kalkmadan ve bebeğinin hareketlerini de takip et canım. Kendi doktorun yok muydu onunla görüşmedin mi , en doğru bilgiyi o verirdi sana. Çok çok geçmiş olsun. İnşallah birkaç hafta daha dayanır yavrun içerde acele etmez. Yemene içmene de dikkat et ki bebiş kilo alsın canım.
Can'ım sana ilk tavsiyem 182 yı arayıp o kişiyi şikayet etmen Allah yardımcın olsun inşaallah biraz daha bekler yavrunallah devlet hastanesini yoluna cikartmasin kimsenin. aslinda zaten protein agirlikli , kalsiyumda cok tuketiyorum 1 lt sut,1 kase yogurt,1 yumurta ve peynir her gun illaki tuketiyorum. 17 kilo aldim ama bebegime hic bisey gitmiyor
anin verdigi sok ve bayana olan sinirimden isimine bile bakmak aklima gelmemis ve cok pismanim suan. amin insallah beklerCan'ım sana ilk tavsiyem 182 yı arayıp o kişiyi şikayet etmen Allah yardımcın olsun inşaallah biraz daha bekler yavrun
Ahh canimmmm.dikkat et sende....Kızlar iş çıkışına doğru kasılmalarım 10 dakkada bir gelmeye başladı dr aradım hemen çağırdı nst ye bağladı 110 u gören sancılarım çıktı kasılmalar düzenli sıklıkla dedi alttan açılma var mı diye baktı açılmam yokmuş şimdi eve gönderdi 20:00 da tekrar nst ye giricem bugün 34+3 Allahım hayırlısıyla bi 36. Haftayı doldursaydık diyorum herşeyin hayırlısı. Buara da bugün muhabbeti geçmişti sancılarım 110 u gösterirken hiç ağrım olmadı ve ilk gebeliğim. Kasılma sıklığınıza dikkat edin kızlar
Ben süsleme hazirlamistim ama sistem degismis hastane yapiyormus.ondan evde kendime birakicam hazirladiklarimi.hastaneye kolonyaKızlar hastanede ikram olarak ne vereceksiniz.. Ben bebek çikolatasıı ve lokum badem götürmeyi planlıyorum. Süs de hazırlamadım dağıtmak için magnet gibi halim kalmadı artık
Babada oluyor bazen yattığım yerden kalkamıyorum böyle sanki kemiklerim yok gibiKızlaaaarrr.. bu birden ateş basmaları vücuttan ateş çıkıyor gibi olması normal mi? 2 gündür beni ara ara basıyor tepeden tırnağa yanıyorum sıkıntı geliyor sürekli soğuk yerler aranıyorum..sizde olanlar var mı?? Az önce yine böyle buhran geçirdim annem illa doktora git dedi..gitmedim..çünkü aynı zamanda bugün üzerimden tır geçmiş gibi kılımı kıpırdatacak halim yok.. mayanlanmış hamur gibiyim koltuk üzerinde yatıp duruyorum.. evham etmek istemiyorum ama bu haller nedir anlam veremiyorum
. Dikkat et kendine evde suyuna felan duş al rahatlatır seniKızlar iş çıkışına doğru kasılmalarım 10 dakkada bir gelmeye başladı dr aradım hemen çağırdı nst ye bağladı 110 u gören sancılarım çıktı kasılmalar düzenli sıklıkla dedi alttan açılma var mı diye baktı açılmam yokmuş şimdi eve gönderdi 20:00 da tekrar nst ye giricem bugün 34+3 Allahım hayırlısıyla bi 36. Haftayı doldursaydık diyorum herşeyin hayırlısı. Buara da bugün muhabbeti geçmişti sancılarım 110 u gösterirken hiç ağrım olmadı ve ilk gebeliğim. Kasılma sıklığınıza dikkat edin kızlar
ben kitap hazırladım gelen misafirlere üstüne kızımın adını yazdım. Çikolata lokum veririm birde diye düşünüyorumKızlar hastanede ikram olarak ne vereceksiniz.. Ben bebek çikolatasıı ve lokum badem götürmeyi planlıyorum. Süs de hazırlamadım dağıtmak için magnet gibi halim kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?