2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar akşamları kasigim fena agri oluyor mesela uza
Tüm eyuuler öyle mi bilmem ama bnm okul arkadaşım tam tarif ettiğin gibiydi canım

valla canim allah yardim etsin sana, cok gecmisler olsun. senin durumun daha ileri gercekten umut oldugun icin cok tesekkur ederim. keske zamaninda baktirsaymisim bu saatten sonrada bakmazlar heralde cogu gitti en azi kaldi
Doppler her zaman yapiliyor canim herhangi bir haftasi yok. Bir perinatologa git istersen. Cunku zaten erken dogum riskin var bebek iyi beslenmeli. Bebek beslenmiyorsa anne karninda tutmanin mantigi kalmiyor. Ki cok da guzel besleniyormussun masallah. Iyi kilo alimi olmasi lazim. Ama tabi normal de olabilir hersey. Hamilelik kapali bir kutu. Allah hepimizin yardimcisi olsun. En hayirli zamanda geldin bebisler.

kızlarr nolurr biri şu kasılmaların nasıl oldugunu anlatablirmi? karnın sertleşiyo ama bebek toplanması gibimi. nasıl oluyo? yada içinde bebekmi kasılıyo? şöyle ki göbeğimin sağında (karnımın sertleşmesi hariç) bebek biyeriyle itip duruyo yırtıcak gibi aradan 5 dakika geçiyo yine sonra yine sürekli böle özellikle kalkıp otururken karnım kasılıyo?

benimde 38 girince çatı muayenesinyapacağım sesi nst bu salı girdim iki hafta sonra gidince gireceğim doktor kendi duruma göre yönlendiriyor bebeğin durumu da önemli papatyaozu benimde bazen karnım sertleşiyor bebeğin durumu da etkiliyor içerden bence artık büyüdükçe daha fazla etkiliyor anneleri

aynen zaten nefes alımım bile zorlaşmaya başladı sırt agrım bitiryo beni ama hep aynı yeri itince acaba bebekmi kasılıyo dedim yaa. bide ben 35. haftada nst ye giricem ama çatı muayenesi o zaman yapılmaz dimi?

Aynen benm de oluyor öyle:) bu bir kasılma mı yani:s

Aynen canim bende merak ediyorum ya benimki bazen ayni göbegimin saginda sanki poposunu dayamis gibi oliyor ama poposu orda degil baya sisyor ve sert oliyor bide bazen kendisini geriyormus gibi hissediyorum. bu günlerde karnim ayakdayken sürekli sert gibi yada is falan yapinca tas gibi oliyor acaba kasilmami bunlar bugünde vajinamda bucak batma gibi hissediyorum ve bebek baski yapiyormus gibi korkum farkinda olmadan dogurmak

Hayırlı geceler arkadaşlar.tek tek alıntı yapamadım .. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çık sagolun darısı size inşallah. Dun doğum yaptım sabah taburcu oldum ama bebegimi kuvoze aldılar .iki hafta önce grip oldum sonra da dış ağrısı çektim o yüzden bebegime enfeksiyon geçmiş biraz bir hafta kalacak kuvozde. Bu aralar çok dikkat edin kendinize grip falan olmayın:) bana soracaginiz bisey olursa yardımcı olurum.

ayakta iş yaparken falan aynen benmde taşş gibi. artık sırtımada falan iyice vurunca sorayım deidm noluyo bu kasılma. maşallah topiktekiler tecrübeli gibi hemen anlıyolar herkes tedbirli bi ben mi böleyim deidm :) farkında olmadan doğurmak mı baya baya varırız farkına gibi geliyo bana

Ya bide benim son 2-3 gündür karnim sürekli sert ayakda durunca acaba yerimi daraldi sendede varmi böyle bisey? Karnim asaga inmis gibi hissediyorum esimde öyle diyince tedirgin oldum ya hersey doguma gidiyor son günlerde hergün yeni bi yerim agriyor bisey yoktur diye diye dogururum herhalde

aynen zaten nefes alımım bile zorlaşmaya başladı sırt agrım bitiryo beni ama hep aynı yeri itince acaba bebekmi kasılıyo dedim yaa. bide ben 35. haftada nst ye giricem ama çatı muayenesi o zaman yapılmaz dimi?
Nst de sancı falan çıkarsa yapıyorlar diye biliyorum canım

evet canm bazen yumuşuyo karnım ama genelde çok sert. bak düzenli kasılmayı farkeden arkadaşı buldum mozak nasıl oluyor canım kasılma dediğin bizi de bir aydınlatırmısın?

Zumrutas bu arad sırt ağrın var mı? hani şu sırtta kürek kemikleri varya sağdakinin altı çok agrıyo benm hatta acıya döndü artık yatsamda otursamda aynı bazem ağlatıyo agrıdan bi çözümün var mı bu duruma

kızlar bakıyorum okuyorum hepimizin karın sertleşmesi var eğer ki kasilmaysa bu hepimizin ki aynı kasilıyoruz o zaman. otururken kalkarken çok oluyor değil mi?

bir de yere bir sey düşünce artık almıyorum egildigim de sonra kalktığımda doguracam sanıyorum bugün esim meyve hazırla yiyelim dedi. oturduğum yerden kalkar kalkmaz kasigima agri girdi karnım sertleşti. bugün esime ilk defa dedim ki artık benden akşamları bir bardak su bile isteme canım görüyorsun dedim tamam dedi

Ay benimde ayni yerim agriyor 2-3 haftadir var ama bende cagre bulamadim ne yapsam sonuc ayni. 1 haftadir da sol kalcam agriyor uyurken falan cok zorlaniyorum bügünde yatakdan kalkamdim sag kalcama kramp gircekmis gibi agri giriyordu hareket edemedim cok kötü ya.

Hepimiz ayniyiz ya ben artik cok yoruldum bi dogurayimda hafifleyim kafasindayim bende artik ayakkabilarimi giyemiyorum esimden yardim istiyorum muhtac olmak cok kötü biseymis ya

herşeyi geçtim o sırt agrısı beni benden alıyor ya o zaman bebişlerin ağırlıgı sağa dopru o zaman. benmkinin baş aşağıda sırtı sağ tarafımda o yüzden agrı o zaman ama dayanamıyorum şuan yere oturdum brazdan da ayakta dururum artık. acaba hep tek tarafamı yattın bi kere ben zorlamıştım kendimi hep sola yatayım diye o sabah kalcam fenaydıı

valla bilmiyorum ki biraz önce bi arkadaş kasılmalarım düzenliydi sancı cıktı dedi ama keşke o görse de yazsa kasılmanın nasıl oldugunu.
Canım kasılma denen şey karnının her tarafı sertlesiyo.ama bebek bi yerlerini dayayinca karnının bir yeri sertleşir. Benim günde altı yedi kere kasilirdi. Sonra cok siklasmaya başladı.anliyisun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…