2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aynennnn özellijle hereket ettikçeee baya sertleşiyor benm karnım. yürüyüş yaparken de alt tarafıma iğneler batıyor

Benim ilk attan muayeneyi de. Usg de bakınca bebek çok aşağı inmiş alttan bakmam lazım dedi. Yiksa bakmayacakti

Benimkide sagda sirti kafa asagda pozisiyon ayni. Ya zaten kesintisiz uykum yokki sürekli wcye kalkiyorum yada kalkip diger tarafa yatiyorum agridan dolayi ya sirt agrir yada kalca. Istersen koltukda düz otur agriyan yere ayridan bi yastik skisdir arkadan biraz rahatlatiyor beni bazen

Canım kasılma denen şey karnının her tarafı sertlesiyo.ama bebek bi yerlerini dayayinca karnının bir yeri sertleşir. Benim günde altı yedi kere kasilirdi. Sonra cok siklasmaya başladı.anliyisun zaten
hmm o sertlik hali çok var bende her hareket ettiğimde var. o zaman dinlenmem mi gerekiyor yanii

dur bi deneyim. zaten akşam yatarken 3-4 yastık var yanımda biri sert yün yastık, iki ince kırlent, 1 yumuşak yastık. eşime pek yer kalmadı :) genelde içeri yolluyorum zaten ona ragmen uyku zor zamanları gelse de artık sağ sağlim alsak kucagımıza. bi yüz üstü yatıp şu sırtımı bi ovdursam

Aynen canım ayaktaysan otur .oturuyorsan kalk.. bide çok oluyorsa dk tut sertleşme surelerini takip et .kasılma da bi nevi sancı imiş
ay canım çok sağol yaa dakikaya dikkat edeyim birdahakine? ama otururkenkileri sayıyım dimi vc ye kalktıgımı falan saymayım yanii

Ay bende aynisini hayal ediyorum hep sirtimin bütün kemiklerini kirdirtcam ova ova :) esim bi ara internetden bkmis hamile dösegi diye bisey varmis karin bölgenin oldugu yer delikmis göbisi ordan cikariyon yani karninin üstüne uzanmadan karin üstü yatiyorsun da son 1 ay kalmis böyle cile cekecegimi bilsem alirdim belki

ahahahha bende gecen eşime dedim insan karını böle bişey tasarlar diye :) baya gülmüştü o da. seninki iyi düşünceliymiş arastırmış yani. maşallahhh zanar değmesin :)

Hepimiz ayniyiz ya ben artik cok yoruldum bi dogurayimda hafifleyim kafasindayim bende artik ayakkabilarimi giyemiyorum esimden yardim istiyorum muhtac olmak cok kötü biseymis ya
aynen ya iyi ki eslerimiz var ben çorap giymeye çalışıyorum eşim gülüyor gel gel tosbagam deyip kendi giydiriyor bir defa da dışarıda gezerken sporumun ipi çözüldü esime dedim ben eğilemem o eğildi zavallim ya bir taraftan kiyamiyorum bir taraftan hoşuma gidiyor :)

ama onlar hamile olsaydı da biz de yapardık :) eğilemiyoz napalım :) dün sevgililik yıldönümümzdü bi süsleneyim dedim. külotlu çorabı giyene kadar canım çıktı. çorabımı yine bacağım yanıma alıg giyiyorum ama öbürü bitirdi beni. içerden sesleniyo gene neyle cebelleşiyon ıkınıp duruyon diye :) dedim gelme ben yapıcam

ahahahha bende gecen eşime dedim insan karını böle bişey tasarlar diye :) baya gülmüştü o da. seninki iyi düşünceliymiş arastırmış yani. maşallahhh zanar değmesin :)

Napsin adam oflamam dan bikdigindan bakmisdir aman napimde kurtulayim bu ceneden adamcagiz sürekli agrilarimi dinliyor ay bugün buram agriyor ay dünde suram agriyordu diye diye

her zaman yapiliyorsa bir goruneyim ben o zaman , amin insallah en hagirlisi neyse o olsun hepimiz iciinn

dikkat et canım ben okulda bayılıp ambulansla hastaneye kaldırılmştm çok şükür bebeğim iyiydi ama o günden beri çalışmıyorum 2 defa daha tekrarladı hep evdeyim hastane kontrolleri hariç çıkmıorm tek çıkmam yasak bnm doktorum insülin dalgalanmaları oluyor ondan demişti ve ben nefes darlışı çekiodm bayılacak gibi olunca nefes alamıodum akciğerlerim yok gibi hala devam ediyor bu şikayetlerim

Napsin adam oflamam dan bikdigindan bakmisdir aman napimde kurtulayim bu ceneden adamcagiz sürekli agrilarimi dinliyor ay bugün buram agriyor ay dünde suram agriyordu diye diye
bende son zamanlarda aman sırtım ay ayagım of göbeğim diye diye delirttim ne zaybaksın (tatlı canlı demek istiyo) diyo bana. ama kolay değil valla her ağrıda sölemiyorum da. sırtımdan gecen ağladığımda diğer odaya gittim görmesin diye.

cok cok gecmis olsun dualarim sizinle allah kimseye yasatmasin. perinatologa gidicem insallah bakalim durum neymis. tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim not aldim bile

Aynen erkekler anlamiyor ya benimkide öyle diyor ee agriyor napalim diyor odun ya sanki ben bisey yap diyorum derdimi paylasiyorum diyincede ee sen hamilesin sik disini öküz bu erkekler

ikinip duruyon mu diyor cok güldüm ya bana da ne tıslıyon diyor esim su laflara bak ya komik şeyler ne olacak bir doguralim da kucaklarina atalım baksınlar zaten hep atem tutem men seni ninnisini dinletiyorum esime şimdiden bilinçaltına yerlestiriyorum sonunu bilsin diye hihahay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…