- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.401
aynennnn özellijle hereket ettikçeee baya sertleşiyor benm karnım. yürüyüş yaparken de alt tarafıma iğneler batıyorkızlar bakıyorum okuyorum hepimizin karın sertleşmesi var eğer ki kasilmaysa bu hepimizin ki aynı kasilıyoruz o zaman. otururken kalkarken çok oluyor değil mi?
bir de yere bir sey düşünce artık almıyorum egildigim de sonra kalktığımda doguracam sanıyorum bugün esim meyve hazırla yiyelim dedi. oturduğum yerden kalkar kalkmaz kasigima agri girdi karnım sertleşti. bugün esime ilk defa dedim ki artık benden akşamları bir bardak su bile isteme canım görüyorsun dedim tamam dedi
herşeyi geçtim o sırt agrısı beni benden alıyor yao zaman bebişlerin ağırlıgı sağa dopru o zaman. benmkinin baş aşağıda sırtı sağ tarafımda o yüzden agrı o zaman ama dayanamıyorum şuan yere oturdum brazdan da ayakta dururum artık. acaba hep tek tarafamı yattın bi kere ben zorlamıştım kendimi hep sola yatayım diye o sabah kalcam fenaydıı
hmm o sertlik hali çok var bende her hareket ettiğimde var. o zaman dinlenmem mi gerekiyor yaniiCanım kasılma denen şey karnının her tarafı sertlesiyo.ama bebek bi yerlerini dayayinca karnının bir yeri sertleşir. Benim günde altı yedi kere kasilirdi. Sonra cok siklasmaya başladı.anliyisun zaten
Aynen canım ayaktaysan otur .oturuyorsan kalk.. bide çok oluyorsa dk tut sertleşme surelerini takip et .kasılma da bi nevi sancı imişhmm o sertlik hali çok var bende her hareket ettiğimde var. o zaman dinlenmem mi gerekiyor yanii
dur bi deneyim. zaten akşam yatarken 3-4 yastık var yanımda biri sert yün yastık, iki ince kırlent, 1 yumuşak yastık. eşime pek yer kalmadı :) genelde içeri yolluyorum zaten ona ragmen uyku zorBenimkide sagda sirti kafa asagda pozisiyon ayni. Ya zaten kesintisiz uykum yokki sürekli wcye kalkiyorum yada kalkip diger tarafa yatiyorum agridan dolayi ya sirt agrir yada kalca. Istersen koltukda düz otur agriyan yere ayridan bi yastik skisdir arkadan biraz rahatlatiyor beni bazen
ay canım çok sağol yaa dakikaya dikkat edeyim birdahakine? ama otururkenkileri sayıyım dimi vc ye kalktıgımı falan saymayım yaniiAynen canım ayaktaysan otur .oturuyorsan kalk.. bide çok oluyorsa dk tut sertleşme surelerini takip et .kasılma da bi nevi sancı imiş
dur bi deneyim. zaten akşam yatarken 3-4 yastık var yanımda biri sert yün yastık, iki ince kırlent, 1 yumuşak yastık. eşime pek yer kalmadı :) genelde içeri yolluyorum zaten ona ragmen uyku zorzamanları gelse de artık sağ sağlim alsak kucagımıza. bi yüz üstü yatıp şu sırtımı bi ovdursam
ahahahha bende gecen eşime dedim insan karını böle bişey tasarlar diye :) baya gülmüştü o da. seninki iyi düşünceliymiş arastırmış yani. maşallahhh zanar değmesin :)Ay bende aynisini hayal ediyorum hep sirtimin bütün kemiklerini kirdirtcam ova ova :) esim bi ara internetden bkmis hamile dösegi diye bisey varmis karin bölgenin oldugu yer delikmis göbisi ordan cikariyon yani karninin üstüne uzanmadan karin üstü yatiyorsun da son 1 ay kalmis böyle cile cekecegimi bilsem alirdim belki
aynen ya iyi ki eslerimiz var ben çorap giymeye çalışıyorum eşim gülüyor gel gel tosbagam deyip kendi giydiriyor bir defa da dışarıda gezerken sporumun ipi çözüldü esime dedim ben eğilemem o eğildi zavallim ya bir taraftan kiyamiyorum bir taraftan hoşuma gidiyor :)Hepimiz ayniyiz ya ben artik cok yoruldum bi dogurayimda hafifleyim kafasindayimbende artik ayakkabilarimi giyemiyorum esimden yardim istiyorum muhtac olmak cok kötü biseymis ya
ama onlar hamile olsaydı da biz de yapardık :) eğilemiyoz napalım :) dün sevgililik yıldönümümzdü bi süsleneyim dedim. külotlu çorabı giyene kadar canım çıktı. çorabımı yine bacağım yanıma alıg giyiyorum ama öbürü bitirdi beni. içerden sesleniyo gene neyle cebelleşiyon ıkınıp duruyon diye :) dedim gelme ben yapıcamaynen ya iyi ki eslerimiz var ben çorap giymeye çalışıyorum eşim gülüyor gel gel tosbagam deyip kendi giydiriyor bir defa da dışarıda gezerken sporumun ipi çözüldü esime dedim ben eğilemem o eğildi zavallim ya bir taraftan kiyamiyorum bir taraftan hoşuma gidiyor :)
uumarim insallah oyle olurMinik doğanlar daha çabuk büyüyo kızlar kafanıza takmayın sağlığında bi sıkıntı yoksa inşallah hayırla kavuşalım...
ahahahha bende gecen eşime dedim insan karını böle bişey tasarlar diye :) baya gülmüştü o da. seninki iyi düşünceliymiş arastırmış yani. maşallahhh zanar değmesin :)
her zaman yapiliyorsa bir goruneyim ben o zaman , amin insallah en hagirlisi neyse o olsun hepimiz iciinnDoppler her zaman yapiliyor canim herhangi bir haftasi yok. Bir perinatologa git istersen. Cunku zaten erken dogum riskin var bebek iyi beslenmeli. Bebek beslenmiyorsa anne karninda tutmanin mantigi kalmiyor. Ki cok da guzel besleniyormussun masallah. Iyi kilo alimi olmasi lazim. Ama tabi normal de olabilir hersey. Hamilelik kapali bir kutu. Allah hepimizin yardimcisi olsun. En hayirli zamanda geldin bebisler.
dikkat et canım ben okulda bayılıp ambulansla hastaneye kaldırılmştm çok şükür bebeğim iyiydi ama o günden beri çalışmıyorum 2 defa daha tekrarladı hep evdeyim hastane kontrolleri hariç çıkmıorm tek çıkmam yasak bnm doktorum insülin dalgalanmaları oluyor ondan demişti ve ben nefes darlışı çekiodm bayılacak gibi olunca nefes alamıodum akciğerlerim yok gibi hala devam ediyor bu şikayetlerimkızlar ben kapalı alanda kenıdmı cok kotu hss edıyorum. bugun arabada kolum uyusdu once sonra kulaklarım duymadı anı baygınlık gecırdım. havaya cıkınca hemen duzeldım ama sonra kapalı alanda bıraz kalınca aynı o sekılde oluyorum
bende son zamanlarda aman sırtım ay ayagım of göbeğim diye diye delirttim ne zaybaksın (tatlı canlı demek istiyo) diyo bana. ama kolay değil valla her ağrıda sölemiyorum da. sırtımdan gecen ağladığımda diğer odaya gittim görmesin diye.Napsin adam oflamam dan bikdigindan bakmisdir aman napimde kurtulayim bu ceneden adamcagiz sürekli agrilarimi dinliyor ay bugün buram agriyor ay dünde suram agriyordu diye diye
cok cok gecmis olsun dualarim sizinle allah kimseye yasatmasin. perinatologa gidicem insallah bakalim durum neymis. tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim not aldim bileC
cnmm ben neler yasadim bu dr.larn elinden ztn erken dogum riski her gelen catiya bakio yumusama var mi yok mu die,bnden sana bikac tawsiye su sizintini anlick ii bir dr.a git bnm siznti seklindeydi ve oyle bile olsa o miktar seni nekdr gotureck bil,hep dinlen ayaginin altina yastik,acilma olnca kanaman olur.kalp atisi her nst de ayni cikmiyor hbrin olsn.guvendigin yeri baz al.birdha sakin cati muaynesi yaptrtma.bnm 33haftalik dogdu kuvoze girdi bebisim zor yani kolay degil,ama yine de cok riskli degil tarihin ama direnebildiin kdr diren hatta snradan zorlanmaktansa bir perinatologa gitsen cok ii olur.bol bol dua et ve bnm en buyuk hatam stres yaptim cok.28haftadan anca 33e tasiyabildm insallah Allahim korusun..
bende son zamanlarda aman sırtım ay ayagım of göbeğim diye diye delirttim ne zaybaksın (tatlı canlı demek istiyo) diyo bana. ama kolay değil valla her ağrıda sölemiyorum da. sırtımdan gecen ağladığımda diğer odaya gittim görmesin diye.
ikinip duruyon mu diyor cok güldüm ya bana da ne tıslıyon diyor esim su laflara bak ya komik şeyler ne olacak bir doguralim da kucaklarina atalım baksınlar zaten hep atem tutem men seni ninnisini dinletiyorum esime şimdiden bilinçaltına yerlestiriyorum sonunu bilsin diye hihahayama onlar hamile olsaydı da biz de yapardık :) eğilemiyoz napalım :) dün sevgililik yıldönümümzdü bi süsleneyim dedim. külotlu çorabı giyene kadar canım çıktı. çorabımı yine bacağım yanıma alıg giyiyorum ama öbürü bitirdi beni. içerden sesleniyo gene neyle cebelleşiyon ıkınıp duruyon diye :) dedim gelme ben yapıcam
hee olcak o kadar derler ya bide sanki ne kadar oldugunu biliyorlarAynen erkekler anlamiyor ya benimkide öyle diyor ee agriyor napalim diyor odun ya sanki ben bisey yap diyorum derdimi paylasiyorum diyincede ee sen hamilesin sik disini öküz bu erkekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?