2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ahahahah türkü çok iyiymiş valla benmki çok ilginç bi şekilde 3 gün önce falan kaynanamda otururken yere oturdu yegeninin oyuncak bebegini aldı başladı ayagında sallamaya :) kaynanamda aferin alıştırma yap böle dedi. snra telefonu çaldı başladı konuşmaya ama o ara bzde aramzda sohpet ediyorz buda yerinden kalkmadan bize sessiz olun duymuyom dedi :) bende e kalk yan odada konuş o zaman ayagındaki gercek bebek değil dedim aa dedi tekme attı bebege valla değil diyo

kız gece gece gulduruyorsun yapma yeter artik adam yanimda uyuyor uyandircam diye tirsmaya başladım en iyisi ben de uyumaya çalışayım ya bir de yatmadan dört bardak su ictim zor uyurum bu yuzden virt zirt cisim gelir artik kac bardak su iciyorsam o kadar kalkiyorum gece tuvalete ah ah... Hiç uykum yok ama denicem hoşçakalın

BEnde deneyim bari ben içeri yolladm şimdi döne döne uyumaya çalışayım. Hadi iyi geceler :))

Geceler rahat uyuyabilen kaldi mi aramizda bel kasık acisi cekmeyen var mi acaba ? bugün yine zor geçti benim için.

Kizlar karin kasik kramp agrilardan sikayeti olani var mi?? hareket edemez hale geldim...uyku desen sifir...
Can'ım ben kendimi yordugumda oluyor. İzne ayrılmadan önce öyleydim iş yapınca evde gene öyle oluyor bir iki gün dikkat edince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…