2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah tan son temizlik ti son çikolataydı lokumdu uğraşıyorum yoksa hiç geçmicek
ben pek temizlik yapamıyorum ama ufak tefek rutin ev işleri ancak yapıyorum

Günaydinn:) biz hala ayni bedendeyiz:) aksama nstye girmeye gidicez insallah.makinayi kullanmyi bile ögrendim:)
Ilk defa 1 ay sonra rahat deliksiz uyumusum.reflüm olmadi ve rahat nefes aldim.Galiba karnim indi:)
. Sağlıklı olunda ikiniz Sen kendine stres yapma yeter ki

Günaydın kızlar.siz sabaha kadar belim kasığım ağrıdı diyorsunuz.benim omzum kollarım bileklerim ağrıyor.ya doktorun dediği gibi ilk bebek depolardan ikinci kemiklerden alıyor.aslında iyi besleniyorum ama yetmiyor sanırım.

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kuzucuğunda yanında olcak inşallah sağlıcakla :)

Günaydinn:) biz hala ayni bedendeyiz:) aksama nstye girmeye gidicez insallah.makinayi kullanmyi bile ögrendim:)
Ilk defa 1 ay sonra rahat deliksiz uyumusum.reflüm olmadi ve rahat nefes aldim.Galiba karnim indi:)

Ay çok sevindim ne kadar içerde kalsa o kadar iyi. Biraz daha dursa keşke :)

Valla benimde 32. Haftadan beri bileklerim bitik vaziyette. Lobusalıktada devam ediyormuş sonra geçiyormuş sanırım.

Valla benimde 32. Haftadan beri bileklerim bitik vaziyette. Lobusalıktada devam ediyormuş sonra geçiyormuş sanırım.
Lohusalıkta benim bütün şikayetler jilet gibi kesilmişti.inşallah yine öyle olur.gerçi o zamanda göğüslerle ilgili sorunlar başlıyor.yara olması bir yana mastit olursan çok fena.birde bebek geceleri uyumazsa şaftın kayıyor işte o zaman:)

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kuzucuğunda yanında olcak inşallah sağlıcakla :)

Ay çok sevindim ne kadar içerde kalsa o kadar iyi. Biraz daha dursa keşke :)
Çok sağol canım. İnşallah bi an önce kavusurum :) darısı size olsun . Azıcık daha beklesin sizinkiler de benimki gibi aceleci olmasın :)

Y YsfKvsr gözünüz aydın canım..Allahım analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah..Allah sağlık sıhhat versin bebeğine inş.. kızlar bende bu sabah müthiş bel ağrısı ve kasılmalarla uyandım hatta bi ara doğuruyorum sandım..alelacele bi duşa girdim nolur nolmaz temiz olayım istedim. Bebeğin hareketleri de o an ayyuka çıktı.. tamam dedik geliyo galiba..duştan çıktım giyindim kahvaltılık bişeyler atıştırayım nstye aç bağlanmayayım istedim o ara birden sancılar kesildi bebek yavaşladı kasılmalarım azaldı hatta şuanda yok..ama o sabahki neydi anlam veremedim..eşim bile sen galiba doğuruyorsun dedi yani bu sabah karnım biraz daha aşağı inmişti.. güya 5 sene önce doğum yaptım ama şuan kara cahilim resmen..

Çok sağol canım. İnşallah bi an önce kavusurum :) darısı size olsun . Azıcık daha beklesin sizinkiler de benimki gibi aceleci olmasın :)
hayırlı olsun :) taze anne umarım bebişte erkenden çıkar :) o değil ben 3 haftadır gribim bebeğe geçer mi

Çok sağol canım Allah razı olsun.rabbim size de kavusmayi nasip etsin. Kasılmalar sık sık oluyorsa o önemli canım. Takip et . Doğum yaptığımın gecesi 4-5 dk da sertlesiyordu.ama sancım falan olmamisti

hayırlı olsun :) taze anne umarım bebişte erkenden çıkar :) o değil ben 3 haftadır gribim bebeğe geçer mi
Sagol canim darısı size inşallah:) bi doktoruna sor canım ya idrar yolu enfeksiyonu grip olmaniz etkilermis. Ben doğal yolla geçirmeye çalışmıştım.belki de bebeğe gecmemesi için bi antibiyotik falan kullanabilirsin . inşallah olmaz da dikkat sen yine de

Y YsfKvsr cnm hayırlı olsun darısı başımıza artık normal doğum mu oldu cnm
Evet canım normal doğum oldu . Acilmam olmuş 4 cm o gün eve gittim gece kasılmalar çok sık oldu tekrar baktı Dr 6 cm olmus hemen doğuma aldılar.. darısı size olsun inşallah sağ salim kavustursun rabbim

ay geçmez inşallah pazartesi sorayım saol canım :) anne olmak nasıl bişi ya çok heyecanlanıyorum doğan bebişler olunca :)

Ay allah yardımcımız olsun :)

Benim tahminim fazla bekletmicek doktorum sanırım çünkü amniyon zarı zarar gördü 1 kere her türlü enfeksiyona açığız bebekle. Şimdi antibiyotik kullanıyorum haftaya 37. Haftam dolunca alır belki. Hayırlısı bakalım

Kizlar ayrintili ultrasonda benim bebegimde bobreginde hafif genisleme cikmisti. 22 haftalikken. Doktor doguma kadar kontrol altinda tutariz demisti. Simdi 34 cu haftadayiz. Her kontrolde soruyorum doktora hic bir sorun yok diyor. Ben biraz takintiliyim da doktor da biliyor. Beni rahatlatmaq icin soylemiyordur dimi??

Günaydın kızlar dün yazamadım dün akşam tekrar nst ye bağlandıktan sonra serum yedim serum dan sonra tekrar nst derken gece saat 00:30 gibi eve gönderdiler sabah tekrar çağırdılar git gel yoruldum resmen sabahta nst ye bağlandım sancılar azalmış dedi doktorum işe gitme ve dinlen dedi 2 hafta daha içerde kalırsa çok iyi dedi bide şimdi doğarsa %100 sarılık olur dedi inşallah 2 hafta daha dayanır Hepiniz kendinize dikkat edin kızlar son zamanlarımız artık

Slm kızlar oğluşum dünyaya gözlerini acti dün çok şükür iyiyiz eve geldik 2850 doğdu ciğerleri hafif hirliyirdu ama düzeldi kuveze gerek kalmadı şükür sürümde geldi sayılırsa emmede biraz zorloniyo oğluşum normal yaptım ve kolay oldu ama 8 cme kadar evde gibi bseydim kendi sancim vardı ama yeterli değildi suni sancı verildi 2 sancı ve 3ikinma sonucu geldi Allah hepinize aynı kolaylığı diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…