2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hayirli olsun.rabbim anali babali buyutsun bizede senin gibi kolay dogumlar versin

Hayirli olsun canim. Önceden erken doğum riskin var miydi

Yok canım ciddi bişey olsa söylemezmi hiç kafana takma iyi diyorsa iyidir inşallah genelde bebeklerde görülüyor ama ilerki aylarda yada doğduktan sonra düzeliyor...

Kızlar dünden beri bir gariplik var bende anlamadım karnımın içinde bir ağrı bebek bir yere toplanıyor ama karnım sertleşmiyor düzenlide değil bebek hareketleri normal kanamam yok suyum gelmedi ne yapsam bilemedim kasılmamı değilmi anlamıyorum bile

Canim icini ferah tut doktor niye yalan söyliyesin ki sonucta gizlenilecek bisey degil. Öyle olanlar cok doktor bisey göriyor ilerleyen zamanlarda kendiliginden geciyor.

Aceleci bizim dönem vallahi :) dikkat et kendine uzan devamlı tutabildiğimiz kadar tutalım içerde :)

Gözün aydın canım :)

Hayırlı olsun canım inşallah kolay doğum yaparız bizde inşallah dün beline garip bir ağrı girdi sancılar belden başlarmiş acaba dedim doğum mu başlıyor sonra geçti bir dahada olmadı ben kendimi hazır hissediyordum doğuma ama değilmişim onu anladım panik yaptım biranda inşallah kolay doğumlar nasip olur hepimize

Bebek hareketidir o ittiriyordur içerden. Ben kasılınca bi sağ tarafa toplanıyokarnım yamuluyo sonra sol tarafa doğru toplanıyo. O sırada bebek hareketlerinide hissetmiyorum

Bebek hareketidir o ittiriyordur içerden. Ben kasılınca bi sağ tarafa toplanıyokarnım yamuluyo sonra sol tarafa doğru toplanıyo. O sırada bebek hareketlerinide hissetmiyorum
Anladım canım o zaman ben kız iki gündür coştu hareketlerini hissediyorum rahat korktum bende kasılma mı diye

Hadi bakılım güzel haberler bekliyoruz
evet günler haftaya bağladı sanki geceler zor geçince iyice bunalıyoruz galiba

kizlar hastaneden oglusu goremeden donduk. 2 dogum geldi bizde sadece nst yapabildik bir sancim cikti ama doktor sonuca bakamadi haftaicine kaldik oglusuda goremedimmmmm uyus oldum

maşallah ya ne oldu bize kızlar bu da erkek ben de erkek anne adayi olmak üzere korkar olduk ve hepimizde sanciliyiz kasiliyoruz. kiz anneleri sizde durumlar nasil sirayi bozacak olan yok mu bizler biraz rahatlasak :) :) :)

G Gulkenege çok güzel ve rahatlatıcı bir doğumun olmuş inşallah bizlerin de kolay olur. şimdi bebisinin kokusunu içine çekme vakti ne güzeldir kimbilir bizlere de bol bol dua et su an tertemizsin bir damla günahın kalmadı döküldü duaların reddolunmaz tatlım. inşallah bundan sonraki hayatın daha güzel olur minik kuşunla...

Sanırım yok kızlar hanım hanımcık çıktı bu sefer.. benim bebeğimde erkek doğmaya kalkarsa ki inşallah 1 hafta daha kalır içerde ama olmazsa erkek sıralaması bozulmayacak :) tek duam inşallah bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli doğar..bizlerde inşallah kolay doğumlar yaparız..

kizlar bugune kadar sadece akşam olunca yürümem değişiyordu kasigim ağrıyordu bugün sabahtan beri de diğer günlere bakarsak zor geçiyor güya son haftalarda yuruyecektim merdiven cikacaktim yok anam yok eğer onu yaparsam bebek birden çıkar gelir korkusuyla evden çıkamıyorum

G Gulkenege :):) hayirli olsun.sütün bol olsun canim.Rabbim guzel günler gostersin...

Gitti benim sıra:) aksama bende nstye gitcem bakalim...@mozak dedigi gibi git gel de yoruyor.bende hastanden ciktigimdan beri uyuyorum uzun uzun.güc topluyorum herhalde...

sayiyoruz resmen bakalım 6. çocuk kimden gelecek ? aceleci yumurcaklar mart ayı meraklıları çıktı bu erkekler :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…