- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.481
Evde tekim canım ondan bu panik yaaaDoğum sancısı bende bile yok daha rahat ol :)
Canım Allah analı babalı büyütsünEvet canım perşembe ikindi normal doğumla oldu
maşallah be güzel darısı başımıza nisana varmadan hepimiz doğuracak mıyız neSlm kızlar oğluşum dünyaya gözlerini acti dün çok şükür iyiyiz eve geldik 2850 doğdu ciğerleri hafif hirliyirdu ama düzeldi kuveze gerek kalmadı şükür sürümde geldi sayılırsa emmede biraz zorloniyo oğluşum normal yaptım ve kolay oldu ama 8 cme kadar evde gibi bseydim kendi sancim vardı ama yeterli değildi suni sancı verildi 2 sancı ve 3ikinma sonucu geldi Allah hepinize aynı kolaylığı diliyorum
canim bunları icine atarak bir sey kazanamazsin. esinle bu durumu konusman lazım kibarca. erkekler emir den pek hoşlanmaz o yuzden kibarca diyorum. ben esime dün dedim canin artık hiç gücüm kalmadı her an doğuracak gibi ağrılarım oluyor . benden bir sey isteme diyorum . o da tamam diyor. gece sağa sola dönerken nasıl kivrandigimi görüyor. çorap elimde giyemiyorum aşkım diyorum o giydiriyor. bazen akşam bulaşık tezgahta hiç gücüm yok ama öyle de kalsın istemiyorum diyorum o yapıyor. Artik isten gelince kapiyi calma kendi anahtarinla ac dedim onu da yapmaya basladi.Ben bu sabah hiç yürüyemedim. Afedersiniz vajinada acayip bir baskı vardı , batma gibi. Adım atamadım. Yine başını aşağıya dayadı galiba kızım. Bir de o halde kahvaltı hazırlamaya çalıştım , ben hazırlayana kadar saat öğlen 12 oldu. Eşim duşunu aldı geçti yatak odasına keyif yaptı elinde telefonuyla. O kadar zoruma gitti ki. Gizli gizli ağladım hep. Bu adam böyle değildi hiç , ilk üç dört ay çok yardımcıydı bana her işi yapıyordu aklınıza gelebilecek her işi. Ondan sonra elini çekti her işten. Niye böyle oldu çok gücüme gidiyor. Sanki karnımdaki onun çocuğu değil , halimi hiç mi görmüyor. Sırf kızım aç kalmasın diye yiyorum yoksa bir yudum yemek yemek istemiyor canım. Hiçbir şeye gücüm yok artık. Hamileliğimde ağlamadığım kadar çok ağladım. Bu erkeklerin hepsi mi böyle , nasıl vicdansız olabiliyorlar ki. Anneme de gelme akşama dedim. Kadın telef oluyor benimle. Suyumu bile elime veriyor. Daha çok ağlayacağım geliyor. Ama belli etmiyorum anneme üzülmesin diye. Zaten bu halimi görse anlar ağladığımı gözlerim şişti. Onun üzülmesini istemiyorum. Başımın çaresine bakmam lazım doğuma kadar. Zaten 13 gün kaldı. Doktor kabul ederse 20 Martta alın dicem erken olmazsa. Artık acil bir durum olursa kardeşime falan haber edicem atar beni hastaneye 5 dakikada. Bilmiyorum ne olacak böyle. Kafam hiç iyi değil bugün. Sabır sabır nereye kadar. Doldu taştı işte((
Canım erkeklere söylemezsen yapmaz akıl edemez bazı şeyleri durumunu anlat yardım iste bunda gocunacak bişey yok ağlayıp kendini üzmek çözüm değil bende söylersem yapıyor söylemezsen akıl etmiyorBen bu sabah hiç yürüyemedim. Afedersiniz vajinada acayip bir baskı vardı , batma gibi. Adım atamadım. Yine başını aşağıya dayadı galiba kızım. Bir de o halde kahvaltı hazırlamaya çalıştım , ben hazırlayana kadar saat öğlen 12 oldu. Eşim duşunu aldı geçti yatak odasına keyif yaptı elinde telefonuyla. O kadar zoruma gitti ki. Gizli gizli ağladım hep. Bu adam böyle değildi hiç , ilk üç dört ay çok yardımcıydı bana her işi yapıyordu aklınıza gelebilecek her işi. Ondan sonra elini çekti her işten. Niye böyle oldu çok gücüme gidiyor. Sanki karnımdaki onun çocuğu değil , halimi hiç mi görmüyor. Sırf kızım aç kalmasın diye yiyorum yoksa bir yudum yemek yemek istemiyor canım. Hiçbir şeye gücüm yok artık. Hamileliğimde ağlamadığım kadar çok ağladım. Bu erkeklerin hepsi mi böyle , nasıl vicdansız olabiliyorlar ki. Anneme de gelme akşama dedim. Kadın telef oluyor benimle. Suyumu bile elime veriyor. Daha çok ağlayacağım geliyor. Ama belli etmiyorum anneme üzülmesin diye. Zaten bu halimi görse anlar ağladığımı gözlerim şişti. Onun üzülmesini istemiyorum. Başımın çaresine bakmam lazım doğuma kadar. Zaten 13 gün kaldı. Doktor kabul ederse 20 Martta alın dicem erken olmazsa. Artık acil bir durum olursa kardeşime falan haber edicem atar beni hastaneye 5 dakikada. Bilmiyorum ne olacak böyle. Kafam hiç iyi değil bugün. Sabır sabır nereye kadar. Doldu taştı işte((
canim bunları icine atarak bir sey kazanamazsin. esinle bu durumu konusman lazım kibarca. erkekler emir den pek hoşlanmaz o yuzden kibarca diyorum. ben esime dün dedim canin artık hiç gücüm kalmadı her an doğuracak gibi ağrılarım oluyor . benden bir sey isteme diyorum . o da tamam diyor. gece sağa sola dönerken nasıl kivrandigimi görüyor. çorap elimde giyemiyorum aşkım diyorum o giydiriyor. bazen akşam bulaşık tezgahta hiç gücüm yok ama öyle de kalsın istemiyorum diyorum o yapıyor. Artik isten gelince kapiyi calma kendi anahtarinla ac dedim onu da yapmaya basladi.
caninin yandığını bilmiyor mu bu adam sen hiç belli etmiyor musun canım ?
Bence sorun onlarda degil bizde. Bu halimizle her isi yapiyoruz. Onlar da anlamiyor halimizi. Biraz naz yapmak lazimBen bu sabah hiç yürüyemedim. Afedersiniz vajinada acayip bir baskı vardı , batma gibi. Adım atamadım. Yine başını aşağıya dayadı galiba kızım. Bir de o halde kahvaltı hazırlamaya çalıştım , ben hazırlayana kadar saat öğlen 12 oldu. Eşim duşunu aldı geçti yatak odasına keyif yaptı elinde telefonuyla. O kadar zoruma gitti ki. Gizli gizli ağladım hep. Bu adam böyle değildi hiç , ilk üç dört ay çok yardımcıydı bana her işi yapıyordu aklınıza gelebilecek her işi. Ondan sonra elini çekti her işten. Niye böyle oldu çok gücüme gidiyor. Sanki karnımdaki onun çocuğu değil , halimi hiç mi görmüyor. Sırf kızım aç kalmasın diye yiyorum yoksa bir yudum yemek yemek istemiyor canım. Hiçbir şeye gücüm yok artık. Hamileliğimde ağlamadığım kadar çok ağladım. Bu erkeklerin hepsi mi böyle , nasıl vicdansız olabiliyorlar ki. Anneme de gelme akşama dedim. Kadın telef oluyor benimle. Suyumu bile elime veriyor. Daha çok ağlayacağım geliyor. Ama belli etmiyorum anneme üzülmesin diye. Zaten bu halimi görse anlar ağladığımı gözlerim şişti. Onun üzülmesini istemiyorum. Başımın çaresine bakmam lazım doğuma kadar. Zaten 13 gün kaldı. Doktor kabul ederse 20 Martta alın dicem erken olmazsa. Artık acil bir durum olursa kardeşime falan haber edicem atar beni hastaneye 5 dakikada. Bilmiyorum ne olacak böyle. Kafam hiç iyi değil bugün. Sabır sabır nereye kadar. Doldu taştı işte((
Ben iş falan yapmıyorum doktor yanında kendi yormayacaksın dedi sadece yemek yapıyorum çamaşır yıkıyorum onuda sermek için işten gelmesini bekliyorum sele ağır oluyor diyeBence sorun onlarda degil bizde. Bu halimizle her isi yapiyoruz. Onlar da anlamiyor halimizi. Biraz naz yapmak lazim
yanina oturup ah canım suram buram ağrıyor dediğinde ne tepki veriyor ?Ben milyonlarca kez konuştum ama hep bağırarak cevaplar verdi. O bağırdı ben ağladım. Onu yap şunu yap dememle bir işi yapmasının benim için hiçbir kıymeti yok. Kendi akıl edicek yapıcak. Böyle bir adam değildi , gerçekten çok değişti , tanıyamıyorum artık. Doğumuma günler kaldı , bu günleri mutlulukla geçirmek varken ben her gün ağlıyorum. Çok zoruma gidiyor. Muhtaç olmasam zaten bir yardım beklemem ondan. Bilmiyorum ama gidişat pek iyi değil.
Canım erkeklere söylemezsen yapmaz akıl edemez bazı şeyleri durumunu anlat yardım iste bunda gocunacak bişey yok ağlayıp kendini üzmek çözüm değil bende söylersem yapıyor söylemezsen akıl etmiyor
yanina oturup ah canım suram buram ağrıyor dediğinde ne tepki veriyor ?
canim ben de zamaninda o tür beklentilere girdim tabi adamin haberi yok. kendi kendimi uzdugumle kaldim. diyeceksin tatlım. erkekler düşünmez sen dusundurteceksin ha dusunen de var ama cok nadir. senin yerine koydum kendimi ben de esim e hic bir sey demesem o da senin esin gibi davranir. yani gurur yapacak zaman değil aşkım kahvaltısı sen hazırlar misin ben çok kotuyum bugün desen yapmaz mi buna cevap ver lutfen merak ediyorumYürüyemiyorum bile milim milim geziyorum evde görmüyor mu ne söylenir ki ? Hayatım sen otur iki dakikada hazır ederim ben masayı demek çok mu zor ? Bunu da mı söyleyim , ne diyim. Ben adım atamıyorum adam yatakta duştan çıkmış keyif yapıyor. Ne denir ki bu durumda. Ben her sabah yalnız başıma kahvaltı ediyorum o uyuyor. Akşam ne yicen , yemekliğin yemeğin var mı diye bir kez sormadı. Yeri geldi yumurta kırdım yedim yeri geldi makarna. Dışarı çıkıp alışveriş yapamadığım için. Hiç mi akıl edilmez ya bu kadın hamile iyi beslenmesi gerek gideyim bişeyler alayım. Yeri geldi fırına bile gidemedim ekmek almaya. Diyorum ya artık doldum taştım çok fena. Bir süre görmek istemiyorum onu.
Bence sorun onlarda degil bizde. Bu halimizle her isi yapiyoruz. Onlar da anlamiyor halimizi. Biraz naz yapmak lazim
Az kaldı canım üzme kendini de bebişi de demek ki bazı şeyleri düşünemiyor dedim ya benim eşimede söylersin yapıyor akıl edemiyorYürüyemiyorum bile milim milim geziyorum evde görmüyor mu ne söylenir ki ? Hayatım sen otur iki dakikada hazır ederim ben masayı demek çok mu zor ? Bunu da mı söyleyim , ne diyim. Ben adım atamıyorum adam yatakta duştan çıkmış keyif yapıyor. Ne denir ki bu durumda. Ben her sabah yalnız başıma kahvaltı ediyorum o uyuyor. Akşam ne yicen , yemekliğin yemeğin var mı diye bir kez sormadı. Yeri geldi yumurta kırdım yedim yeri geldi makarna. Dışarı çıkıp alışveriş yapamadığım için. Hiç mi akıl edilmez ya bu kadın hamile iyi beslenmesi gerek gideyim bişeyler alayım. Yeri geldi fırına bile gidemedim ekmek almaya. Diyorum ya artık doldum taştım çok fena. Bir süre görmek istemiyorum onu.
canim ben de zamaninda o tür beklentilere girdim tabi adamin haberi yok. kendi kendimi uzdugumle kaldim. diyeceksin tatlım. erkekler düşünmez sen dusundurteceksin ha dusunen de var ama cok nadir. senin yerine koydum kendimi ben de esim e hic bir sey demesem o da senin esin gibi davranir. yani gurur yapacak zaman değil aşkım kahvaltısı sen hazırlar misin ben çok kotuyum bugün desen yapmaz mi buna cevap ver lutfen merak ediyorum
Panik yapcak bir durumun yok rahat ve sakin ol :)Evde tekim canım ondan bu panik yaaa
canim cok yanlis düşünüyorsun bak ayni durumdayiz naz yapmazsan anlasilmazsin. kizip aglamak eşini senden sogutur yapacağı varsa da yapmaz tatli dille nazlana nazlana yaptir o kadar zor değil ya . onlara da yazık günah ben diyorum ki aşkım zaten akşama kadar çok yoruluyorsun ben sana kıyamıyorum ama benim de hic gücüm yok sen yapsan olur mu diyorum tamam diyor . bunu söylemek cok zor değil.Naz yapmak huyum değildir ama halimi görmesi lazım. Kardeşim bile karnıma bakamıyor , ablacım çok şiştin sen ya kıyamam sana diyor , gözlerim doluyor. Az daha dayan geçicek hepsi diyor. Hergün arayıp soruyor. Eşinden bunları göremeyince insan çok içerliyor. Sanki karnımdaki bebek istenilerek yapılan bir bebek değilmiş gibi.
Diyorum ya canım çok değişti diye yapmıyor işte , bir gün söylüyorum , canım omlet çekti yapar mısın diye yapıyor , ertesi gün yine tık yok. İlk üç dört ay herşeyi yaptı elimi bir şeye sürmedim , ondan sonra noldu anlam veremiyorum. Ne sorunu ne problemi var çözemiyorum çok agresifleşti sürekli bağırıp duruyo birşey diyince. Onu bağırtacağım kadar kendim yaparım işimi daha iyi , yapabildiğim kadar
Biraz daha rahatım yemek yedim duş alacam şimdi canım eşimle konuştum sağolsun oda sakinleştirdi sende çok yardımcı oldun sağol canımPanik yapcak bir durumun yok rahat ve sakin ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?