2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Az kaldı canım üzme kendini de bebişi de demek ki bazı şeyleri düşünemiyor dedim ya benim eşimede söylersin yapıyor akıl edemiyor

Ben üzüleyim ağlayım kızım hareket etmiyor zaten baya bir zaman. Benim meleğimin ne suçu ne günahı var diyerek toparlıyorum kendimi sırf onun için. Herşey kızım için. Kızıma hem baba hem anne olurum ben , her türlü yeterim , ona muhtaç değilim. Güçlüyüm Allah'a şükür.

deli_mavi_59 bir ara bende eşim e bir sey demeye çekinir olmuştum yok der de kirilirim diye . elbise dolabinin rafina bastım yukarıdan bir sey alayım diye raf bir kırıldı belim o kadar acıdı ki hamile hamile neler yapıyorum de mi ışte bazen eşler o duruma getiriyor. sonra eşim bana beni neden cagirmadin dedi gelmezsin reddedersin ya da ertelersin diye dedim. ben cok kiriliyorum dedim. o da tamam bir daha boyle olmasin ne istersen soyle dedi. ben de artik hep söylüyorum yapiyor

Canım belki sana bebeğine yetemiceni düşünüyor belki babalık yapamicanı düşünüyor onun stresi paniği var üstünde bilemezsin erkekler bizim gibi değil konuşup anlatamaz benim eşim iki üç gecedir uyumuyor doğru dürüst neden uyamdın diyorum yok bişey diyor belli ki stres oluyor bende üstüne gitmiyorum ama sen içine atma konuş düzgünce

Esas mesele ailemin bu durumdan haberi olsa ortalığı yıkarlar kıyamet kopar. Ben evimde yaşadıklarımı aileme anlatma belli etme taraftarı olmadım hiçbir zaman. Problemi kendimiz çözme yoluna gittim ben hep. Ama dediğim gibi konuşulan bir tip değil eşim , konuşulmuyor bir şey denmiyor , köpürüyor bağırıyor. Beklicem kızım doğana kadar. Sonrası Allah kerim.

ay geçmez inşallah pazartesi sorayım saol canım :) anne olmak nasıl bişi ya çok heyecanlanıyorum doğan bebişler olunca :)
Her an aklında o oluyor canım şimdi yanımda değil ya. Yanına giderken heyecamlaniyorum :) çok farklı duygu çok güzel.rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

aramızda dogum yapan arkadaşlara bebeklerini rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bende dün dr a kontrole gittim bebegim dönmüşmüş. kafa capı 38 haftayla uyumlu karnıda 37 haftayla zaten hep bir hafta öndden gidiyodu kiloda 3.116 gram olmuş. valla kilo milo degilde kafasının büyüklügü korkuttu beni. nasıl dogacaksa paşa bey.
deli_mavi_59 canım seni çok iyi anlayabiliyorum. bende bu hamileligimde hiç yaşamadıgım steresleri yaşadım halada ara ara yaşıyorum. rabbim kimsenin eline düşürmesin. benimde hamileligim zor geciyo. bide kızım var bana muhtac olan inan ben kızımı yemek vermesem kimse demezki bu cocuk ac mı acıkmı bide benim başımda görümce denen bi kız var

bak deyince yapıyormuş ışte canin bizimkiler de demeden yapmıyor ki o zaman hepimiz ağlayalım ;(

Biraz daha rahatım yemek yedim duş alacam şimdi canım eşimle konuştum sağolsun oda sakinleştirdi sende çok yardımcı oldun sağol canım

Anlattığın şeylerde riskli bişey olsa derdim sana doktora git diye. Evham yapma bebişler büyüdüğü için hareketleri daha kuvvetli oluyor. İçerde bol bol geriniyolar heralde ittirip duruyorlar :)) aman rahatları bozulmasın :))

Evet ya rahatı bozulmasın zaten benim kız minicik daha dursun durduğu yerde

deli_mavi_59 eşim e diyorum ki ya bir kere de canım otur sen çok yoruldun ben yaparim gerisini demiyorsun oysa ben ne hayaller kurmustum diyorum dudagimi da buzerek o gun yine yapmasa da arada bir yapiyor. ben zaten her zaman beklemiyorum bazen de yapsa ben cok mutlu oluyorum onun mutluluğu bana bir hafta yetiyor sonra yine nazlaniyorum. onlar da her gun ayakta nasıl yoruluyor eşim eve geliyor yemek yiyoruz bir bakıyorum telefonuyla uğraşırken uyuyakalmis ne yapayım kavga mi edeyim diyorum ki cok yoruldu iki saat hic dokunmuyorum su an bile garibim uyuyor tatildi bugun ne yapmak istersin dedim hic bir sey dedi tamam dedim kendi haline bıraktım. adamlara sıkıntı verirsek şikayet edersek eve de gelmek istemezler . kisaca tatlim abartiyor gibisin yapma kendi kendine zulmetme . ya nazlanmayi dene ya da şikayet etme

Tabii ki canım her birimiz farklı farklı hayatlarız. Tek sorunu olan ben değilim ki. Kimbilir herkes neler neler yaşıyor. Dört dörtlük hayat nerde..
neslim33 bir de benim eşim anne baba ayrı büyümüş biri. O orta okuldayken anne babası ayrılmış. Ondan sonra anneyi pek görmemiş zaten. Babasıyla hala görüşüyor da anne sevgisi yok. Ben onunla tanıştığımda herkes ona serseri diyordu. Ailem bile beni zor verdi ona. Başta herkes karşı çıktı evlenmemize. Ben ikna ettim , aşk işte gözü birşey görmüyor insanın. Ama o herkesi şaşırttı. Çok düzgün bir adam oldu. İçki falan tamamen çıktı hayatından. Yanii fazla uzatmayım gerçekten düzgün biri. Ama çok fazla düşüncesiz , çok fazla rahat geniş bir adam , hani dünya yansa umrunda olmaz denir ya aynen öyle biri. Ben de tam tersi çok tez canlı aceleci bir tipim. Çok fazla çatışıyoruz ve son zamanlar hiç anlaşamıyoruz hiçbir konuda.

Canım.anladıgım eşin ailenin ne demek olduğunu yeni anlıyor bence abartma yapmasını istediğini söyle yapmazsa başına kalk biz nasıl stres oluyorsan onlarda stres ve heyecan oluyor bence

Neyse dertleştim sizlerle rahatladım biraz. Allah sağlık versin de gerisi hallolur bir şekilde , su akar yolunu bulur , her karanlık aydınlığa kavuşur elbet..
Hafta sonu doğurmasam bari hiç havamda değilim Tövbe yarabbim Allah'ın işine karışmak gibi olmasın. Hava da kapalı kasvetli oturdum kaldım böyle

ay valla bnim eşimi anlatmışsın cnım. oda dünya yansa umrunda olmaz banada derki çok takıyosun. aslında bn çok takmıyorum olanı yapmaya yaptırmaya çalışıyorum. ama insanlard VİCDAN DENİLEN şeyden olmalı. düşünmeye gelince işlerine gelen herşeyi düşünüyorlar ay sanada gaz veriyo gibi oldum. kusura bakma. ben bu aralar olursa olur moduna gectim valla gücüm yettigi kadarını yapıyorum. eşime hastaneye götür bile demiyorum biniyorum dolmuşa hastanenin önünde iniyorum iişimi kendim hallediyorum. evdede yapabilecegim kadar işleri yapıyorum yemegide ne kolayıma geliyosa. vallA BÖYLESİ DAHA RAHAT BİZ EŞİMİZ DİYE BEKLENTİYE GİRİNCE KENDİLERİNİ ÇOK BİŞEY YAPMIŞ GİBİ GÖRÜYORLAR

Canim Hamilelik geçirmeyen hamilenin halinden anlamiyorr maalesef ben camlarimi bile kendim sildim eşimin kolu yandı sıcak sudan oda yardım edemedi bana annemler bâşka bir ilde anca doğuma gelebilecek .eşimin arkadaşı ve eşi geldiler bir akşam kız daha 22yaşinda anca ama sen hamilesin diye diye elimi hiç bir şeye sürdürmedi sanki o değilde ben misafirmişim gibi oldu hakkını helal et diye diye gittler keşke herkes böyle anlayışlı olsa dün tuvalate eşimin yardımıyla gittim ben şikayet etmiyorum diye herkes hiç agrim sızım yok zannediyorlar hayirlisiyla az kaldı kucağimiza alınca herşeyi unuturuz inşallah

ay ay kim gelmiş benim hemşerim gelmiş salı günü marsa ya gidiyorum tatlım daha hic nst ye girmedim sen girdin mi bu hafta 37 haftalık olcaz çatı muayenesi yaptirsam mi diyorum çünkü bu günlerde vajinamda ağrı oluşuyor

Bahsettiğim oydu işte canım vicdan. Söylememe nazlanmama gerek yok. Son iki haftadır yapamıyorum bir iş. Görmüyor mu kör mü ? Ah uh of dememe ne gerek var. Yap işte. Anla. Çok zor bir şey değil bu. Ben senin hayat arkadaşınım karnımdaki de senin kızın. Söylemekle yaptırma yanlısı değilim , vicdanı olan yapar zaten.

Şikayet etmek çözüm değil zaten , halimiz ortada , annem elime suyumu verirken eşimin hiçbir şeye dokunmaması beni çıldırtıyor. 7 kat el olsa yardım eder ya. Söylemekle olacak işler değil bunlar. Hamileliğin vermiş olduğu hassaslıkta üstüne eklenince işler çığrından çıkıyor.

Merhaba cnm nasılsın canım ben hiç girmedim nts ye geçen çarşamba gittiğimde 2 hafta sonra gel nts için dedi doktor ayın 22 sinde gideceğim inşallah aynı güne denk gelseydi tanisirdik tabi sende istersen bu topikte buluşanlar bile oldu ne güzel olurdu değil mi canım çati muayenesini doktor gerek duyarsa yapar sanırım cnm

Merhaba. Benim bebeğin de kafası 2 hafta önden gidiyor böyle giderse ve 100 mm geçerse sezaryen dedi doktor. Sizin doktorunuz bir yorum yaptı mı bununla alakalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…