2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Can'ım gözün aydın

canim sanirim kocalarin cogu boyle. ben gelmisim 34 haftaya halen o oturacak ben calisacam. hatta ben dogum yaptiktan sonra nasil is ona kalacak diye bile soyleniyor. ben sabahtan aksama kadar calisiyom yoruldum demiyorum benim koca offfff cok yoruldum deyince icimden kufuru basiyorum.sanki drsin hamile olan o

Gerçekten ya sanırsın ki sanki hamile olan onlar :/ İlgiyi hep kendilerine istiyorlar. Hep canım cicim dicez onlara. Oldu , başka hiç derdim yok

evet buz gec bulduk alisveris konusunda birbirimize cok yardimci olabilirdik mesela ama benim eksik kalmadi bir bebek arabasi almak kaldi onu da ailem alacak zaten canim. sen herseyi tamamladin mi sen de benim gibi biraz geç anneliği atacaksın bildiğim kadarıyla Allah im ikimize de hayirli ve kolay doğumlar versin tatlim

Aceleci bizim dönem vallahi :) dikkat et kendine uzan devamlı tutabildiğimiz kadar tutalım içerde :)
Aynen canım aceleci çıktı nisan kuzucukları şu 37. Haftayı doldursak hayırlısıyla bakalım ... ptesi annem gelicek o gelince daha rahat ederim uzanır dinlenirim sende kendine dikkat et dinlen bol bol canım az kaldı valla hem heycan hem tedirginlik karmakarışık oldum

Merhaba. Benim bebeğin de kafası 2 hafta önden gidiyor böyle giderse ve 100 mm geçerse sezaryen dedi doktor. Sizin doktorunuz bir yorum yaptı mı bununla alakalı?

canım valla pek bişey demedi. normal olarak söyledi. dogumu normal olarak konuştuk benim ilki de normal oldugu için. zaten benim dr herşeyi normal olarak görüyo.

Gelsin annen valla benimki geldi çok rahatım. Sadece bişeyler yemek için bi de wc için kalkıyorum yerimden. Hayırlısı olsun bakalım sağlıklı doğsunlarda bebişler :)

Kizlar oglumun sariligi yukseldi yogun bakimda isik tedavisi gorcek. Yarin oglen alacagim bi aksilik olmazsa. Oorda yalniz ne yapiyor bilmiuorum icim gidiyor. Lutfen dua edin siz hamilesiniz duaniz kabul olir. Oglum iyi olsun ve sutum kesilmesin. Zaten yeni yeni geliyordu o kadar cok agladim ki korkuyorum simdi sutum kesilcekk diue. Allah kimseyi evlatsiz birakmasin cok zormus

çok gecmiş olsun kuzummmm.
korkma allahın izniyle alacaksın kucagına bol bol dua et. sen üzme kkendini ki oglunda senden güç alsın üzüntüden yememezlik yapma yemegini güzel ye bebeginle ilgili güzel fikirler hayaller kur ki sütün gitmesin ama kötü düşünürsen hep kendini yıpratırsın

canim cok geçmiş olsun hepimiz bir ayetel kursi okuyalım inşallah Allah im biran önce sağlığına kavusturup evine gelmesini nasip etsin bebisin.

Geçmiş olsum cnm. Sarılık normal bir sry her bebeğin başına gelebilir. İllaki erken doğanların değil normallerinde başına gleiyor. Bir süt sağma makinesi alsaudın keşke evde sağardın, poeşette biriktirebilirdin. Böylelikle sütünde kesilmezdi. Ama sen için ferah tut psikoloji ni bozma allahın izni ile sütün de kesilmez, bebğinde iyi olacak inşallah

Es konusunda ben de magdurum.simdi daha cok yapacagina elini ayagini cekmeye calisiyor.ama esimin ailesi oyle tipler...ne olmus yapsin.zaten soguyorum iyice.lohusalikta sinir olmadan nasil basaricam bilmiyorum.kendime yetebileyim.uzak dururlar.kendimi kandirayim.di mi..

sagol canim Allah razi olsun. Zaten bebegimi duusnup mecbur yiyiyorum yoksa tek lokma yicek halim bile yok

canim cok geçmiş olsun hepimiz bir ayetel kursi okuyalım inşallah Allah im biran önce sağlığına kavusturup evine gelmesini nasip etsin bebisin.

aminn canim insallah. Ayri kalmak cok zor

insallah canim benim
Sut sagma makinem vardiesim hastaneye goturdu sut. Aklim surekli onda ne yapiyor nasil diye keske oninla kalabilseydim en azindan

N Nasip_kismet gecer ins canim yarin cikacakmis ne guzel.rabbim sifa versin ins.
amin can8m insallah

Eş konusu geçmiş okudumda allah razı olsun benim eşimden, hamile olduğum günden beri, ev işlerini,çamaşır, bulaşık, yemekleri, sabah kahvaltımı hazırlayıp gider işe. Öğeln işten gelir öğlen yemeği getirir yada hazırlar sonra gider. Bazen sizin yazılar ı okuyunca cok üzülüyorum. Benimde son günlerim artık ya 1 hafta yada 10günüm kaldı. Eşim bana lohusalıkta da yanımda olacağını söyleyip duruyor, annem gelicek o gelse bile, hep yanında destek olacağım sana diyor. Bana inanılmaz moral veriyor. O kadar mutluyum ki allaha hergun şüktirediyorum böyle bir eşe sahip olduğum için.

maşallah diyelim o zaman uzun zamandır yazmiyosun canım hamilelik nasıl gidiyor bebis ne zaman gelecek sezeryan olacaktin diye biliyorum

Canım biz bişey almaşık bebeğe bir kaç kıyafet dışında herşey hediye geldi bizde arabasını daha almadik el kadar bebeği hemen bebek arabasına koyamayiz nasıl olsa diye her şeyini yikadim ütüledim çantalarimizi yerleştirdim herşeyimiz hazır çok şükür bebek kismetiyle geliyor çok şükür ay bornozu eksik diyorum kendi kendime ablam arıyor haberim yok bornoz aldım alma diyor mesala 20 li hastane çıkışı eskişehirlerden hediye geldi tam almaya niyetleniyorum onu ben alacağım diyorlar öyle diye diye düzüldü herşeyi Allah kismetiyle yolluyor inş. oğlumu eşim uzman oldu terfi aldı işyerinde hayatımızda önemli gelişmeler oldu her bebek kismetiyle gelirmiş gerçekten biz bunu yaşıyoruz

maşallah canım cok doğru biz de bunun farkindayiz kismetiyle geliyor bebisler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…