2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Can'ım ben kendimi yordugumda oluyor. İzne ayrılmadan önce öyleydim iş yapınca evde gene öyle oluyor bir iki gün dikkat edince geçiyor
Ay bilmiyorum cok agriyor.. hic bisey yapamiyorum... ayakta falan zorlaniyorum. nerden baksan 4 5 haftam var daha... insallah kolay ve cabuk gecer

açılma mi oldu acaba salı günü hastaneye gidecem o zamana kadar dogurmazsam iyi...

korkutma beni acilmadan dolayi mi oluyoki. ben bugun doktora gittim fakat 2 dogum gelince muaneyi bekleyemedikhafta icine kaldi . nst de hafif sanci cikti dedi yorum yapamadi pek ebe

korkutma beni acilmadan dolayi mi oluyoki. ben bugun doktora gittim fakat 2 dogum gelince muaneyi bekleyemedikhafta icine kaldi . nst de hafif sanci cikti dedi yorum yapamadi pek ebe
tecrübeli olmadığımdan canım vakit de daralinca bebekler de olunca insan düşünmeden edemiyor. inşallah iki haftacik daha beklerler

tecrübeli olmadığımdan canım vakit de daralinca bebekler de olunca insan düşünmeden edemiyor. inşallah iki haftacik daha beklerler

aminnn hayir ben sukrediyorum benimki iyi dayandi bu haftaya kadar :) cunku hep ayakta ve yorgun gecirdim hamileligi bakalim nekadar dayanacak oglum bana

Cnm bnm hic korkma butun bebeklerin basina geliokeske gelmese ama napalim yalniz bu sutunun yetmediinin gostergesi aglamakla da hemen sut kesilmz ama makinen yoksa bu zorlu bi durum.bebek dha cok kucuk senin gogusteki sutu bosaltamiyordr.sag sag dolaba at Allah korusun bebislerimizi

Bende de var vajinaya basınç ve iğne gibi batma cuma günü doktoruma söylemiştim normal olur demişti çok fazla ayakta durma dedi. Zaten ben sürekli dinlenme halindeyim ama sizde fazla ayakta durmayın

Nstden geldik simdi.sancilarim daha az ama bebek asagiya inmis ve iyi bastiriyor 2cm olmus ilerliyor dedi ebe.bi guzel hem evdr hem nstde yatarken istifra ettim bu rahimin acildiginin gostergesiymis.Zaten 3 4 gundur bisi yiyemiyorum.2 kilo da zayifladim odem gidermis doguma yakin zaten.bu gece nöbet atlattik mi yarin doktor yolu bize yine:) bizden haberler bu kadar:)
Igne batmasi basinc hissi bunlar bebek asagiya hazirlik yaptigindan oluyor canlarim.uzanin kalkmayin :)

sanki zorlasa cikti cikacak diye korkuyom :) canim senin bebis masallah direniyo kuzum benim dikkat et sende hayirli dogumlar inşallah. bu arada bugun dogumhanede normal dogumda biri vardi ciglik yok sesi yoktu cesaret geldi banada

Maşallah oğluşun direniyo senden yana :)) hayırlısı olsun yavaş yavaş gelsin :)

sanki zorlasa cikti cikacak diye korkuyom :) canim senin bebis masallah direniyo kuzum benim dikkat et sende hayirli dogumlar inşallah. bu arada bugun dogumhanede normal dogumda biri vardi ciglik yok sesi yoktu cesaret geldi banada
Canim o his bende hep oluyordu vajinamda hareketlerini gozlemleyebiliyordum arada.simdi artik hepten bastiriyo.sen ayakta kalma lutfen cömelme bulasik vb sakin yapma.asagiya basinc oldukca yerlesiyorlar.birak 2 3 hafta daha idare edin sizde.
Bebisim de bende direniyoz ama kiyamam belli yere kadar...

Korkma canım satılık her bebekte olan bişey kısa zamanda iyileşir inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…