2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

cok sagol cnm bilgilerin icin yapmaya calisacam artik ne kadar olursa

kızlar ya kasılmalarım sıklaştı gibi yataga yattım yarımsaatte 3 mü 4 mü bilemedim kasılmam oldu baya rahatsız etti beni. bebegin hareketleride iyi gibi . şimdi kalktım yatakdan dk tutacam sancı başka belirti yok şimdilik

Bende hastaneye gittim nst girdim hafif sancı var dediler gönderdiler eve ama kasılmalar devam ediyor ne olacak bilmem

nasıl ya kusma rahim ağzının açıldıgını mı gösterirmiş ee bende 3 gündür bulantı var hatta biraz önce istem dışı ağzıma geldi az bişey

cok sagol cnm bilgilerin icin yapmaya calisacam artik ne kadar olursa

canım benimde kasılma anında sanki alt bölgeme çok basınc oluyo gibi bilemedim valla bu benim ikinci hamileligim ama cahil gibi oldum. burdan arkadaşlara bilgi vermek çok kolaymış ama şu an benim yaşadıklarım ne bilemedim bide ben kızımda hiç böyle kasılmalar falan yaşamamıştım dogum yapacagım akşama kadar

Bende hastaneye gittim nst girdim hafif sancı var dediler gönderdiler eve ama kasılmalar devam ediyor ne olacak bilmem

ay ne olduyo böyle yaa ne kadar erkenci cıktı bizim bu bebekler galiba topigin addı yanlış olmuş nisan degil mart anneleri olmalıymış. allah yardımcımız olsun gelen erkenci minikler annelerine cabuk kavuşmak istiyolar galiba

nasıl ya kusma rahim ağzının açıldıgını mı gösterirmiş ee bende 3 gündür bulantı var hatta biraz önce istem dışı ağzıma geldi az bişey
Canimcim evhamlanma bu benim icin gecerli.daha dogrusu acilmam ve duzenli sancilarim var kusma da bunun belirtisiymis.sende boyle seyler yoksa son ayinda midesi bulanan cok oluyor merak etme.

aalesya bende kizimda yasamadigim seyleri yasiyorum...

Bencede mart anneleri daha mantıklı yanış nişana kadar tüm bebişler gelecek sanırım

haa bende genel belirti sandım :) yok ben evham yapmam pek :) bu akşam da bel ağrım başladı sırt agrımın yanında. artık gcse şu aon 1 buçuk ay da rahatlasammm

haa bende genel belirti sandım :) yok ben evham yapmam pek :) bu akşam da bel ağrım başladı sırt agrımın yanında. artık gcse şu aon 1 buçuk ay da rahatlasammm
Insallah en uygun hayirli zamanda gelirler canim:) oyle boyle geciyor.bende nasil geccek derken bak oglusumun gelesi tuttu:)

kızlar dışarıdan ellemeden bebisi izlerken nasil gorunuyorlar eşim bana soruyor ne zaman elini ayağını gorecem diye bende bilmiyorum diyorum bilen var mi ya da yaşayan su an ebenim karnim yamuluyor bir taraf yukselip diger taraf iniyor o tür hareketler en fazla.

Hayırlı uğurlu oldun cnm, Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün :)

sanki vajinamdan cikacakmis gibi oluyo
Canım benim de vajina kemikleri ağrıyordu ve ustune de sanki yara olmuş gibiydi alt tarafim. Biraz tedirgin olmuştum ondan. Kasılmalar da siklasmaya başlamıştı. Ve maalesef acilmam oldu. Sizi korkutmak istemiyorum ama herkeste öyle olacak değil. Normal doğuma hazırlık da olabilir sizinkiler. Ama kasılmalari dikkate alın derim

Günaydın kızlar.. inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı bir gün olur... dün gece benim için kabustu..nst için doktora gittim..dün kasılmalarım ve bel ağrım vardı.. bi ara 60 vurdu ağrı sonrakiler 40 ile 30 arasıydı..bebek çok hareketliydi korktum açıkçası..neyse bişey yok dediler doktorumda korkma bi sorun yok dedi eve geldik..kızım 4.5 yaşında başladı yavrum anne karnım ağrıyo demeye ne yaptıysam geçmedi neyse tekrar gittik acile hemen film çekildi kan ve idrar tahlili doktor apandistten şüpheleniyorum dedi..ayy ben bir fena oldum olduğum yere yığıldım kaldım..deli gibi ağlamaya başladım..çocuk zaten serum takılırlken çok ağladı bağırdı..bide ona çok üzüldüm.. saatlerce acilde kaldık..ama ben baya bi fenalaştım orda karnıma ağrılar girdi..taş gibi oldu karnım özel bölgeme öyle bi ağrı vurdu ki yürüyemedim..neyse gece yarısına yakın doktor bağırsak enfeksiyonu geçiyor yoğun olarak ama 16 saat gözlem altında tutun apandist çocuklarda sinsi ilerler dedi.. eve geldik ilaçlarımızı aldık..yedirdim içirdim yatırdım yavrumu ama.. bendeki o ağrılar belli bir süre sevam etti.. şimdi bu sabah bebek yine çok hareketli ama bişey olmuş mudur diye de düşünmekten alamıyorum kendimi..yaşadığım stres ona zarar vermiş midir?? Annelik ne zor iş kızlar hangisini düşüneyim kime yanayım bilemedim..çok zormuş

GÜNAYDIN

KARNINDA prens ve prenses anneleri olan KRALİÇELER,

gününüz TRİLİÇE tadında geçsin...
Günaydın annesi hepimize sağlıklı bir gün olsun artıkhepimiz sancı, kramp ve ağrılarla savaşıyoruz. Bebişlerimiz ve anneler iyi olsun inşallah
Sıklığın dikkat edin arkadaşlar kasılmalarin . Günde dört-beş oluyorsa normal ama dk araları kısaysa söyleyin doktora
sen nasılsın bebekliğin nasıl annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…