2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Miniğim 4 günlük oldu ara sıra öksürüp hapşırıyor hasta olmuş olabilir mi göbek bağı hala düşmedigöbek deliğinin yanları şişti böyle SORUNLAR yaşayan var mı

İlk bir hafta uyandıramıyordum şimdi uyutamıyorum Bol bol emzir canım doymuyorsa mama takviyesi yap aç kalmasın yeter ki. Öyle öyle geçer sarılığı. Benimki de 180 gr verdi kilo alamadı şimdi durumu ne alemde yarın kontrolde belli olcak. Bir de gece ışıklar açık olsun odada uyurken. Karanlık olmasın oda.

Kizlar epidural normal dogum yapan oldu mu aranzda benm dogm korkularm basladi da.

Arkadaşlar nolur cevap verin bu sefer kafam çok karışık. Sarılık tedavisi görüyor bebeğim fakat onun dışında ben doğduğundan beri çişini yapmadığını düşünüyorum. Tabi ilk doğduğunda ben değiştirmedim bezini ya da buna dikkat eden olmadı sanırım. Eve geldik 2 gün hiç çiş yapmadı kakasını yapıyor bu arada. Hastanedeyiz doktor idrar tahlili istedi bezinin içine idrar torbası koyuyorlar hiç çiş çıkmıyor. Sütüm iyi şükür, emmesi iyi. Ama tabi son 1 gündür böyle iyi geliyor, zaten 3 günlük daha. Doktor bişey yok diyor kan tahlillerine bakarak. Ama bu kan tahliliyle belli olur mu diye kaygılıyım. etraftan zaten ilk günler ne kadar sıvı alıyor ki az çiş olması normal diyorlar ama bence az değil hiç çiş yok. Sizin bebişlerde nasıl oldu bu çiş durumu? İnternete bakınca o kadar kötü senaryolar var ki çok korkuyorum

kaka ile.karisiyordur.hemsire pecete koyun demisti anlamak icin

Cnm bnm kılo vermesı cok normal,hatta solunmm için iimil.bnmkı nekdr zayıf doğdu dr.onda bile zayıflattı.cnm ben her beslemeden once altını degiştırıorm ozmn uyanmk zornda kalıo

Cnm gecmiş olsn öncelıkle anne demk böle bişe olsa gerk bnde ınternettkı herseı okuyp ınanıorm uzuluormole bişe olsa sancıdan duramazkı bezdn anlayamassn,sen en ıısı cok suphn varsa alt acma bezını altına ser,bezleme her yerı nasl batırıo gör

Canım önce sakin ol internette okuduğun herşeyi unut doktora güven benim kızımında ilk başta çişini yapmadığını düşündüm hemşireye sorduğumda kakasıyla birlikte yapıyor olabilir dedi şu an gayet güzel yapıyor tekrar diyorum nette yazanlara takılma doktorunun dinle

Kizlarr ben ogluma kavustum darisi bekleyenlere insallah suni sanciyla olmadi sezeryana alindim.ultrasondan fazla dogdu 3960 gr tosunumuz masallah cok agrim var sadece iyi olacagim insallah
Ay hadi gozunaydin.Allah anali babali buyutsun hayirli evlat eylesinl tosun pasayi

Kizlarr ben ogluma kavustum darisi bekleyenlere insallah suni sanciyla olmadi sezeryana alindim.ultrasondan fazla dogdu 3960 gr tosunumuz masallah cok agrim var sadece iyi olacagim insallah
Hayirli olsun canim allah anali babali büyütsün masallah kilosu cok güzel mis ondan olmadi normal sanirim

Uyansa emzireceğim :) benimkide 200gram verdi daha kilo almamış cuma tekrar bakacak doktor. Gece ışıklar açık uyuyoruz canım evet dediğin gibi.
Cnm bnm kılo vermesı cok normal,hatta solunmm için iimil.bnmkı nekdr zayıf doğdu dr.onda bile zayıflattı.cnm ben her beslemeden once altını degiştırıorm ozmn uyanmk zornda kalıo
Onu bende denedim ama kar etmedi malesef

Maşallah Allah analı bablı büyütsün gözünüz aydın

Canım nasıl gidiyo iki çocuklu hayat sezeryan ağrıların nasıl. Bildiğim kadarıyla sende benim gibi evde yalnızsın iki cocukla işlerini yapabiliyomusun evin
Canım benim teyzem geldi yanıma çok şükür.annem yoktu manevi olarak eksikliği çok büyüktü ama sağolsun teyzemde her işime gücüme yardım etti.bugün öğlen de döndü memlekete.bugün 13 günlük olduk ve yeni hayatımızda yalnızız artık iki kızımla birlikte.gözüm acayip korkuyor.kucağımda emzirirken birini ötekiyle oyun hamuru oynamaya çalışıyorum:)ağrılarım baya azaldı ama ayakta biraz fazla kalınca hemen sızlamaya başlıyor.henüz ev işi yapabilecek durumda değilim anca yemeğimi yapabilirsem iyi.sen nasılsın?gelmedi mi yanına doğumda birileri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…