2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Primanın bezinde çiş yapınca çocuk bezin ortasındaki çizgi renk değiştiriyor.onu denesene.ayrıca doktorun sorun yok diyorsa endişelenme bence.3 gün çiş yapmasa çocuk ağlamaktan helak olurdu herhalde.

Bayanlarrr gününü dolduranlarrr dogumlar nasill oldu doktor ne dedi ne yapti gununuz dolunca daha oncede sordum meraktan ölcem bizim poncikte gununu doldurcak gibi hissediyorum azicik korkuyorum

Ne güzel darısı başıma inş. Sanırım doğumunuz gece olmuş, nöbetçi dr olabilir Vefa hanım ismini ilk kez duyuyorum..
Yok canım gündüz oldu . Vefa hanım da oradaki iyi bi Doktor olduğunu duydum .Duyumlar üzerine gittim bende.. sen kime gidiyorsun. Emine hanim özgür hanım da var orda

Kizlarr ben ogluma kavustum darisi bekleyenlere insallah suni sanciyla olmadi sezeryana alindim.ultrasondan fazla dogdu 3960 gr tosunumuz masallah cok agrim var sadece iyi olacagim insallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu inşallah.maşallah gerçekten tosun gibiymiş:)

Amin herşeyin hayırlısı artık bekleuebildiğimiz kadar bekledik yani
Canım

Hayırlı olsun canım .hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah bebisini .bol bol sütün olur inşallah.darısı başima artık bende doğurmak istiyorum artık hayirlisiyla
Amin inşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olur
Kizlarr ben ogluma kavustum darisi bekleyenlere insallah suni sanciyla olmadi sezeryana alindim.ultrasondan fazla dogdu 3960 gr tosunumuz masallah cok agrim var sadece iyi olacagim insallah
maşallah bol sütlü günlerin olsun inşallah

Canım öncelikle geçmiş olsun. Fototerapi mı görüyor bebeğin. Benim oğlum da bir haftalıkken sarılık oldu 18 di hatta. Bir gün fototerapi aldı. Cisini yapiyordu benimki .. zaten sarılık genelde çişi ile gidermiş. Doktor ne dedi tahlil verebildiniz mi

Hanimlar benimde cok az kaldi doguma. Doktorum cati muayenesi yapmiyor.sancin geldiginde bakilacak diyor sizinde boyle mi oldu, bi sakincasi olur muki dogum aninda bakilmasindan. Yardimci olursaniz sevinirim

Hanimlar benimde cok az kaldi doguma. Doktorum cati muayenesi yapmiyor.sancin geldiginde bakilacak diyor sizinde boyle mi oldu, bi sakincasi olur muki dogum aninda bakilmasindan. Yardimci olursaniz sevinirim
benim son zamanlarda nerdeyse her kontrolde baktı açılma var mı diye

zezeozge canım hayırlısı olsun. En azından belli artık. İnşallah sağ sağlim alırsın kucağına bebişini ve bol sütün olur :)
Benim de perşembe suni sancı verilecek sen benden önce kavuşursun

@esinertugrul canım Allah analı babalı büyütsün. Bol sütün olsun. Suni sancı neden olmaDi. Bende perşembe suni sanci ile başlayacağım.

Bu arada kızlar benim nisanim geldi bugün. Tuhaf sancılar giriyor. Bir kasilma oluyor. Bir adet sancisi giriyor belden kasiklarima. Dakika tutmaya başladım ama. Doğum sancısi neye benziyor.

Kizlar Merhaba. Bebegim bugun 8 gunluk oldu. Bizdede sarilik problemi var. Ama onun yaninda bebegim surekli uyuyor. Ben kaldirmasan emzirmek icin kalkacagi yok. Cok uzuluyrm. Sizin bebekler nasil

belki canım normal gelir suni ye gerek kalmaz inşallah normal doğar. Bende bugün bebek hiç aşağı İnmemiş ne açılma var ne sancı suyu baya azalmış desi bu durumda Bebek hiç yolla girmediği için sancı vermek pek yaramaz dedi sen Onur'a çekme dedi.
İnşallah normal doğar senin gerek kalmaz

Daha bebişlerine kavuşamamış anne adaylarıı sırt ağrılarınız benm gibi mi sizin de ya gülerken bile ağrıyo su gibi oluyorm kendimi sıkmaktan artık nefesim kesiliyo. Yürüyüş bile yapamıyorum 5 dakika sonra ağlatıcak raddeye geliyor sırt üstü yatınca hafifliyorr. Hatta memleketten annem geldi yanıma doğuma kadar işimi görmek için

Kizlar Merhaba. Bebegim bugun 8 gunluk oldu. Bizdede sarilik problemi var. Ama onun yaninda bebegim surekli uyuyor. Ben kaldirmasan emzirmek icin kalkacagi yok. Cok uzuluyrm. Sizin bebekler nasil
Canim bizdede sarilik var 8 gunluguz bizde.en son 12.5 cikti persembe tekrar gidecegiz kontrole.ben 2 bilemedin 3 saatte uyandiriyorum zorlada olsa uyanik kaldigi zamanlarda da memede hep

selam kızlar doğum yaptım sezeryan oldum bebegim 50 cm 3.200 kg doğdu. masallah berekallah emzirdim de
Oyyyy maşallah size çok sevindim canım gözün aydın darısı başıma artık bende kavuşmak istiyorum oğluma hevesleniyorum .Ortadoğu da mı yaptın cnm nekadara yaptın doğumu hayırlı olsun bebişim bol bol sütün olur insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…