2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Duaların için saol canım. 25 dk da bir gelen sancılarım vardı. Hastaneye gittik az önce. Nst de sancim çıktı. Dr uma haber verdiler yatış dedi. Ama ben yatmak istemedim. Evde beklemek istiyorum gerilirim dedik. Tamam dedi. Eve geldik yattım bakalım uyuyabilecek miyim.

1 cm açıklık

Aksi gibi bugün 4 saatlik uyku ile duruyorum ve çok iş yaptım yordum kendimi. İnşallah dinlenebilirim. Ay çok heyecanlıyım :)

Duş al iyi geliyor bak ne güzel suni sancıya gerek kalmadı inşallah rahat bir Doğum olurda bebeği kucağına alırsın

Kizlar Merhaba. Bebegim bugun 8 gunluk oldu. Bizdede sarilik problemi var. Ama onun yaninda bebegim surekli uyuyor. Ben kaldirmasan emzirmek icin kalkacagi yok. Cok uzuluyrm. Sizin bebekler nasil
Bizede 5gün oldu bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış sarılık seviyesi 7çıktı korkulacak birşey yok dedi doktor.. uykudan uyandırıp zorla emzirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..

Teşekkürler canım size de geçmiş olsun. Buraya yazdıktan sonra bir kere yaptı çişini hastanede taktıkları idrar torbasına. Çok koyu renkliydi tahlile gitti idrarında enfeksiyon çıktı yavrumun. Antibiyotik tedavisi başlandı maalesef sarılık da 19'dan ancak 15'e düştü bir günde. Şu an tekrar fototerapi alıyor. Sizin 18'den kaça düşmüştü bir günün sonunda?

Canım çok çok geçmiş olsun.insallah kısa zamanda geçer . 10 a düşmüştü çıkardılar ertesi gün. Ama hala darlığı var çok olmasa da 33 günlük oldu. Fototerapi alması kontrol altında olması daha iyi ama sen canını sıkma orda olması daha iyi.sen canını sıkıp da sutun etkilenmesin olur mu geçecek bugünlerde inşallah

Cnm bişei merak ettm,sz sarılk tedavsı görduunz için göz ve kulak testı ıstedıler mı?

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ay hadi gozunaydin.Allah anali babali buyutsun hayirli evlat eylesinl tosun pasayi

Hayirli olsun canim allah anali babali büyütsün masallah kilosu cok güzel mis ondan olmadi normal sanirim

esinertugrul gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişini darısı başıma artık hayırlı ömürler versin Rabbim bebişlerimizin

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu inşallah.maşallah gerçekten tosun gibiymiş:)

Sagolun kizlar darisi bekleyen arkadaslara insallah.spinal anestezi ile dogum yaptim.sabah erken yatisim yapildi.suni sanci verdiler.ara ara sancim oldu ama yeterli degildi.5 saat sonra muayene oldum hic acilma olmadi.doktorum sezeryana alalim dedi zaten öyle konusmustuk normal deneriz olmazsa sezeryana aliriz diye. Ameliyatimda iyi gecti bebegimi gördüm kokladim muthis bisey. Dün agrim cok oldu bugün daha iyiyim. Doğum bekleyenler korkmayin bende oyleydim ama rahatladim ve eninde sonunda bebegimiz dogacak dua ettim hep saglikli kurtulalim diye. Allahim isteyen herkese nasip etsin

@Humanist01 canim gözün aydin sende kurtuldun cok şükür. Bol bol sutumuz olir insallah hepimizin.benimki emiyor ama süt yok.mama veriyoruz 2 saatte bir simdilik idare ediyor da süt olur insalah birakiriz mamayi

Bugün sağlık ocağından aradı hemşire bende 41 haftalık görünüyorsun doktor alalım derse kabul et bebeği içerde yaşlandirma dedi .sitres yapmaya başladım ne nişan ne su akıntı bile yok kupkuruyum .sezaryen yolu göründü bana aman sağlıklı olsunda bebek ben raziyim.

Kızlar sabaha kadar ağrı çektim. Dün gelen nisan imiş. Bugün Dr tekrar stripping membranes uyguladı. Çektiğim sancılar da gerçek doğum sancısi değilmiş. dedim gerçeği nasıl be adam :)

Velhasıl yarın sabah en geç 6 da yatisim yapılacak. Suni sancı. Gün içinde kızıma kavuşacağım. Ay çok heyecanlı :)

Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın canım inşallah en azından günün belli .sabahtan beri kaç kişi aradı doğum yapmadinmi daha diye .güzel haberlerle gel canım gözün aydın şimdiden

kizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm

Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın canım inşallah en azından günün belli .sabahtan beri kaç kişi aradı doğum yapmadinmi daha diye .güzel haberlerle gel canım gözün aydın şimdiden

SAOL canım inşallah. Sende bir an önce sağlıkla kavuşursun meleğine inşallah :)

kizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm

Bende bugün Dr bunlar daha doğum sancısi değil deyince ne oluyor dedim. Kendime güvenimi kaybettim. Birde suni sancı yiyeceğim. Sezeryan diye bir şey var Allah tan.

Sıkma kendini. İllede olacak diye zorlama da. Olabilir. Belki acı eşigimiz düşük, belki canımız kıymetli :) hayırlısı ne ise o olsun canım. Benim Dr sen çok güçlüsün dedi rahime elı ile işlem uygularken. Bu laf bana cok iyi geldi. Keşke senin Dr da bu tarz konuşsa imis. Prikoloji çok önemli çünkü

Birde bende de çatı ağrısı vardı. Asiri derece. Ben geceleri bacak arama yastık koyarak uyumaya başladığımdan beri çok rahatım. İstersen bir dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…