- 28 Ocak 2008
- 2.109
- 735
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #37.681
belki canım normal gelir suni ye gerek kalmaz inşallah normal doğar. Bende bugün bebek hiç aşağı İnmemiş ne açılma var ne sancı suyu baya azalmış desi bu durumda Bebek hiç yolla girmediği için sancı vermek pek yaramaz dedi sen Onur'a çekme dedi.
İnşallah normal doğar senin gerek kalmaz
Maşalah bebişe sağlığı yerindedir inşallah Bolbol sütlerin olsun inşallahselam kızlar doğum yaptım sezeryan oldum bebegim 50 cm 3.200 kg doğdu. masallah berekallah emzirdim de
Duş al iyi geliyor bak ne güzel suni sancıya gerek kalmadı inşallah rahat bir Doğum olurda bebeği kucağına alırsınDuaların için saol canım. 25 dk da bir gelen sancılarım vardı. Hastaneye gittik az önce. Nst de sancim çıktı. Dr uma haber verdiler yatış dedi. Ama ben yatmak istemedim. Evde beklemek istiyorum gerilirim dedik. Tamam dedi. Eve geldik yattım bakalım uyuyabilecek miyim.
1 cm açıklık
Aksi gibi bugün 4 saatlik uyku ile duruyorum ve çok iş yaptım yordum kendimi. İnşallah dinlenebilirim. Ay çok heyecanlıyım :)
Bizede 5gün oldu bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğim hiç kilo almamış sarılık seviyesi 7çıktı korkulacak birşey yok dedi doktor.. uykudan uyandırıp zorla emzirmeye çalışıyorum elimden geldiğince..Kizlar Merhaba. Bebegim bugun 8 gunluk oldu. Bizdede sarilik problemi var. Ama onun yaninda bebegim surekli uyuyor. Ben kaldirmasan emzirmek icin kalkacagi yok. Cok uzuluyrm. Sizin bebekler nasil
Teşekkürler canım size de geçmiş olsun. Buraya yazdıktan sonra bir kere yaptı çişini hastanede taktıkları idrar torbasına. Çok koyu renkliydi tahlile gitti idrarında enfeksiyon çıktı yavrumun. Antibiyotik tedavisi başlandı maalesefCanım öncelikle geçmiş olsun. Fototerapi mı görüyor bebeğin. Benim oğlum da bir haftalıkken sarılık oldu 18 di hatta. Bir gün fototerapi aldı. Cisini yapiyordu benimki .. zaten sarılık genelde çişi ile gidermiş. Doktor ne dedi tahlil verebildiniz mi
Canım çok çok geçmiş olsun.insallah kısa zamanda geçer . 10 a düşmüştü çıkardılar ertesi gün. Ama hala darlığı var çok olmasa da 33 günlük oldu. Fototerapi alması kontrol altında olması daha iyi ama sen canını sıkma orda olması daha iyi.sen canını sıkıp da sutun etkilenmesin olur mu geçecek bugünlerde inşallahTeşekkürler canım size de geçmiş olsun. Buraya yazdıktan sonra bir kere yaptı çişini hastanede taktıkları idrar torbasına. Çok koyu renkliydi tahlile gitti idrarında enfeksiyon çıktı yavrumun. Antibiyotik tedavisi başlandı maalesefsarılık da 19'dan ancak 15'e düştü bir günde. Şu an tekrar fototerapi alıyor. Sizin 18'den kaça düşmüştü bir günün sonunda?
Cnm Allah sağlık mutluluk versın,aman bol bol emzir sarılk olmasn.selam kızlar doğum yaptım sezeryan oldum bebegim 50 cm 3.200 kg doğdu. masallah berekallah emzirdim de
Cnm bişei merak ettm,sz sarılk tedavsı görduunz için göz ve kulak testı ıstedıler mı?Canım çok çok geçmiş olsun.insallah kısa zamanda geçer . 10 a düşmüştü çıkardılar ertesi gün. Ama hala darlığı var çok olmasa da 33 günlük oldu. Fototerapi alması kontrol altında olması daha iyi ama sen canını sıkma orda olması daha iyi.sen canını sıkıp da sutun etkilenmesin olur mu geçecek bugünlerde inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah
Ay hadi gozunaydin.Allah anali babali buyutsun hayirli evlat eylesinl tosun pasayi
Hayirli olsun canim allah anali babali büyütsün masallah kilosu cok güzel mis ondan olmadi normal sanirim
esinertugrul gözün aydın canım. Güle güle büyüt bebişini darısı başıma artık hayırlı ömürler versin Rabbim bebişlerimizin
Allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu inşallah.maşallah gerçekten tosun gibiymiş:)
Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın canım inşallah en azından günün belli .sabahtan beri kaç kişi aradı doğum yapmadinmi daha diye .güzel haberlerle gel canım gözün aydın şimdidenKızlar sabaha kadar ağrı çektim. Dün gelen nisan imiş. Bugün Dr tekrar stripping membranes uyguladı. Çektiğim sancılar da gerçek doğum sancısi değilmiş.dedim gerçeği nasıl be adam :)
Velhasıl yarın sabah en geç 6 da yatisim yapılacak. Suni sancı. Gün içinde kızıma kavuşacağım. Ay çok heyecanlı :)
Hayirlisiyla bebeğini kucağına alırsın canım inşallah en azından günün belli .sabahtan beri kaç kişi aradı doğum yapmadinmi daha diye .güzel haberlerle gel canım gözün aydın şimdiden
kizlar dogum korkusu sardi beni aslinda cokta guclu ve dirayetliyim ama cati kemigi agrisindan garip yuruyunce doktor dun bana yapamazsin gibi geliyor bana deyince bütün gece korktummmm
16 saat falan fototerapi aldı canım . Zaten o gün de işitme testi yaptılar. Göz muayenesi de istemedilerCnm bişei merak ettm,sz sarılk tedavsı görduunz için göz ve kulak testı ıstedıler mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?