2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bugün bebisimiz in saçını kestirdik .
keloglan oldu nasıl alisacam yeni görüntüye :)
bugün 27 günlük olduk. zaten bebeğin saçı çok dökülüyordu tutam tutan ele geliyordu. sizde de dökülme oluyor mu arkadaşlar ?

Kızlar bebeğim 26 günlük doğduğundan beri günde birkaç defa kaka yapıyordu dolu dolu. Ama 4 gündür yapmıyor öyle sancısı huysuzluğu falan da yok. sadece anne sütüyle besleniyor. sizde durumlar ne??

biberon emzigine bastir canim vermeden once 5 sn kadar havasini al dene oyle ver oyle yapmayinca akitiyor avent
Tamam deneyeyim canım. Da korkuyorum artık biberon kullanmaya. Dün sagdigim sutu kasik ile verdim en son. Öyle kavga etti ki memeyle. Sen kullanıyor musun biberon yaşadın mı bu tarz şeyler

Tamam deneyeyim canım. Da korkuyorum artık biberon kullanmaya. Dün sagdigim sutu kasik ile verdim en son. Öyle kavga etti ki memeyle. Sen kullanıyor musun biberon yaşadın mı bu tarz şeyler
Ben ilk hafta yaşamıştım böyle bişey. İnternetten araştırdım elektrik süpürgesini açıp dayayın memeyi diyordu bikaç kişi. Birde kucağında emzirme pızisyonunda dolaşarak ve şarkı söyleyerek dolancakmışsın o arada alıyomuş memeyi. Ben önce şarkı söyleyerek dolaştım tuttu memeyi ama 2 kere cok cok yaptıktan sonra bırakıp itti ce bağırarak ağladı. Elektrik süpürgesi bana çözüm oldu. Açtık önce hipnoz olmuş gibi bekledi sonra memeyi verdim aldı :)) dene istersen. Bende emzik ve biberon vermiştim 1 gün boyunca göğüslerim çok kötüydü hemen unutmuştu memeyi ama bu yolla hallettik :))

Bizde 34 günlüğüz iki gündür biz de her alt değişiminde bezler kakalı oluyordu iki gündür günde tek sefer o da ıkına ıkına zor oluyo yalnız kabız değiliz başka bi sıkıntımız da yok ben de neden olduğunu çok merak ediyorum inan bilen biri varsa bizi aydınlatsın lütfen

Canım harikasın çok teşekkür ederim deneyeceğim :)

Canım ben uykuya iyice dalarken ağzından alıveriyorum yoksa dediğin gibi düşünce ağlıo.
Şimdilik vermemeye kadar verdim emzikli ilan beni daha çok yoruyor ve kendini hırpalıyor
maşallah Size, bizde daha dökülme başlamadı

İki gündür bebeğin fenalarda bu büyüme ayakları deşikleri bu mu farklı bir ağlama ve kıvranma gazı felan herşeyi halloluyor durduk yere birden ağlamalar yapıyor

İki gündür bebeğin fenalarda bu büyüme ayakları deşikleri bu mu farklı bir ağlama ve kıvranma gazı felan herşeyi halloluyor durduk yere birden ağlamalar yapıyor
Bazen biz gazı halloldu sanıyoruz ama olmamış oluyor ve sancı girdi mi atıyor kendini ağluyor ağızdan çıkan gaz ile iş bitmiyor ne yazıkkı popodan da çıkması lazım tam rahatlama için bende bayadır uğraşıyorum yavrumla

kullaniyorum 15 gundur falan ozellikle geceleri ama benimkide bazen tutmayi beceremeyip kiziyo gogsumu cimdikleyerek uzatinca tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…