- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.181
Aynen öyle bir komşum var özellikle o gelince sanki kızımı cimcikliyorlarAy sorma benimki eve gelenden bile huylanıyor beşiği ben ve o evde huzurla yaşayalım istiyor sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bir komşum var özellikle o gelince sanki kızımı cimcikliyorlarAy sorma benimki eve gelenden bile huylanıyor beşiği ben ve o evde huzurla yaşayalım istiyor sanırım
Kızlar bebislerinizi kaç saatte bir ne kadar emziriyorsunuz?
Benim kızım iki saatte bir en az yarım saat emiyor. Bazen 1 saati buluyor. Özellikle akşamlar
Ben 3 saate bir emziriyorum.toplam 15 -20 dk emiyo. Ama tabi bu ay 715 gr almis . Dr az buldu. Simdi emdikten sonra ekbiberonla sagdigim 30 cc sutu veriyorum.
Birde akşamları emerken cırpınıyor ve ağlıyor. Dr gazdan demişti ama sanki süt akışı yavaşladıgı için öyle yapıyor gibi geldi. Var mı sizlerde böyle bir durum.
Bebeklerin hisleri daha gelişmiş oluyor kim bilir ne hissediyorlar ama zamanla çevreye alışırlar umarımAynen öyle bir komşum var özellikle o gelince sanki kızımı cimcikliyorlar
Evet yaz artık onu alıp dışarı gezmeye çıkmak istiyorum. Doğumdan önce sonra iyice ev kuşu oldukBebeklerin hisleri daha gelişmiş oluyor kim bilir ne hissediyorlar ama zamanla çevreye alışırlar umarım
Gazıda dahil hiç bir sebepten ağlamıyorsa yüzü sana dönük olarak yanağını yanağına dayayıp kucağında hafif hafif yukarı aşağı hareket edip süpürge sesi falan dinletebilirsin. Benimki hemen duruluyor öyle yapınca. Süpürge sesi için baby sleep diye bir program var dinlerken beni bile mayıştırıyorBu ağlamalar ne zaman biticek ya, başım çatlıyor valla :/ Gerçekten nedensiz ağlıyor. Karnı tok altı temiz eee daha ne yapayım. Oyundan da anlamıyor. Oyun halısına ana kucağına koyuyorum yok. Dönenceyi açıyorum yok. Hiç oyalanmıyor. Kucakta da ağlıyor. Uykusu var uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Tek olunca hepten zor![]()
Gazıda dahil hiç bir sebepten ağlamıyorsa yüzü sana dönük olarak yanağını yanağına dayayıp kucağında hafif hafif yukarı aşağı hareket edip süpürge sesi falan dinletebilirsin. Benimki hemen duruluyor öyle yapınca. Süpürge sesi için baby sleep diye bir program var dinlerken beni bile mayıştırıyorhatta dün karnı acıkmış hemen memeyi ağzına koymadım diye ağlama krizine girdi süpürge sesini açar açmaz mayıştı. Bir dene istersen belki seninde işine yarar.
Katılıyorum ev beni boğuyor artık zaten tam temizlik yapamıyom biraz da karışsa cidden keyfim kaçıyoEvet yaz artık onu alıp dışarı gezmeye çıkmak istiyorum. Doğumdan önce sonra iyice ev kuşu olduk
Gazı olduğunu düşünüyorum bebekler hiç bişi yokken kolayına ağlamıyorlar bir rahatsızlığı varsa ağlıyor kalanında omzunda gezdir sakinlerBu ağlamalar ne zaman biticek ya, başım çatlıyor valla :/ Gerçekten nedensiz ağlıyor. Karnı tok altı temiz eee daha ne yapayım. Oyundan da anlamıyor. Oyun halısına ana kucağına koyuyorum yok. Dönenceyi açıyorum yok. Hiç oyalanmıyor. Kucakta da ağlıyor. Uykusu var uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Tek olunca hepten zor![]()
Aynen bugünde uyumuyoruz :) birden değişiklik olunca korkmuştum ama alıştım :)Cnm bnm oğlumda oyle oluo bazen cok uyuyo,bazn hiç uyumuo.normal sdece ateşine bak
Bnmkını bılıosnz erkenn doğum ama 1bucuk aylık olduk aynen dha ellerını emıo sdece,birde sizn gulmelerinz nasıl bzmkısı canı isterse cok guluo canı istemezse napsak olmuo normal mi?her pişte gulmuo2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?
Gazı olduğunu düşünüyorum bebekler hiç bişi yokken kolayına ağlamıyorlar bir rahatsızlığı varsa ağlıyor kalanında omzunda gezdir sakinler
Kaç aylık ben emziriyom her istediğinde süt gelsin gelmesin ilgi istiyor belki de sohbet istiyordurGaz sorunumuz bitti benimki tamamen fenalıktan ağlıyor birde sürekli emmek istiyor :/
Yok canım fark etmedi ağzına doldurup yemeye çalışıyor sadece 2 buçuk aylığız2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?
Pramatürelerde düzeltilmiş yaş mı oluyordu.ona göre mi gelişimi takip ediyosun?Bnmkını bılıosnz erkenn doğum ama 1bucuk aylık olduk aynen dha ellerını emıo sdece,birde sizn gulmelerinz nasıl bzmkısı canı isterse cok guluo canı istemezse napsak olmuo normal mi?her pişte gulmuo
O internettekiler hep faso fiso her çocuk başka biliyorum ama ilk kızımdada yaptım bundada yapıyorum onu niye yapmıyor bunda niye geç kaldı falan diye.ilk kızıma aylarca tel sarar yaptıramamıştım.niye yapmıyor diye içim içimi yemişti günlerce:)Yok canım fark etmedi ağzına doldurup yemeye çalışıyor sadece 2 buçuk aylığız
Kuzum kundak yapıp ayağımda salla biraz ben öyle yapıyorum susuyorum ilk başa kundağa tepki verebilir ama zamanla alısıyorBu ağlamalar ne zaman biticek ya, başım çatlıyor valla :/ Gerçekten nedensiz ağlıyor. Karnı tok altı temiz eee daha ne yapayım. Oyundan da anlamıyor. Oyun halısına ana kucağına koyuyorum yok. Dönenceyi açıyorum yok. Hiç oyalanmıyor. Kucakta da ağlıyor. Uykusu var uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Tek olunca hepten zor![]()
Çok canım ben elle ayağa takılan çıngıraklar aldım yine dikkatini çekmedi2 aylık bebek ellerini farkeder incelemeye başlar diyor.bizimki anca emiyor bol bol.sizinkiler farketti mi ellerini?