2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bebegimin kakasında biraz kan var ince ince böyle tel gibi çok tedirgin oldum niye olmuş olabilir ki kabızlık olabilirmi acaba
Cnm gecen bizdede nokta vardı,bn internttn baktm süt ürünleri tuketmekten olabılıomş.gercektende sbh süt içmştm.bebeğim kabız olmamasına rağmen cok sıkıodu kndı yalancı kabızlıktanmş popoyu catlatmş.ilaç verdi ben yağ sürdm gecti

Cnm bnm oğlumda oyle oluo bazen cok uyuyo,bazn hiç uyumuo.normal sdece ateşine bak

Burasida cok sicak canim ben evde sadice uzun kollu badyle birakiyorum disarya cikincada bitane penye ince pantalon.
kisa kolu bady iki gün falan giydirdim kollari bana soguk geldigi icin uzun giydirdim gündüzde sürekli balkon kapisi acik diger odalarin camlarin kapali olmasina özen gösteriyorum esmesin diye ama bu günlerde hava 25derece ve yagmurlu hafifde rüzgarli diye penye pantolunu evdede giydiriyorum ama camlar yine acik :)

Demek ki neymiş kaynana her zaman kaynanaymış seni asla kızı gibi görmez toplum içinde rol yaparmış iki sene sonra akıllandım yaa ne salakmışım onu annem gibi gördüm ölen annemin yerine anne dedim hiç hak etmemiş hiç

Bebek kakasında tel tel kan görmek mikrop kaptığını gösterir hastaneye götür canım tahlil yapsınlar küçük bir şurupla geçiyor ama ihmal etme

Hayırdır canım

Hayırdır canım
Böyle bir muhabbet çok gereksiz oldu ama dün geceden beri gerçekten çok sinirliyim kırgınım üzgünüm alt tarafı faceden yaptım paylaşımdan kadın neler çıkardı iki senedir biriktirdiklerini döktü resmen gecenin birinde kafayı sıyırmıştı sanırım hala anlam veremedim bende onu olgun aklı başında bir kadın sanırdım

Onlar genelde öyle görmezler tabi istisna vardır mutlaka da

Her zman öyle canım gerçekten oğlunu sevse ona göre davranır her zman kendi çoçuklarına toz kondurmazlar hepsi için geçerli yani sen kendini küçük üzme bebişine bak

Artık nasıl biriktirdiyse küçük birşeyle patlamış boş ver canım sütün etkilenmesin

Canım ben bodrumda oturuyorum öyle bi nem varki böyle bayıyo insanı ben bile terliyorum . kendimi denize atasım geliyo bazen ama biraz zor bebişle daha yeni 42 günlük dedigin gibi yapayım bende balkon kapısını açık bıraktım

Kızlar açılmam başlayalı 10gün oldu (1cm) hala bende bi değişiklik yok kontrole de gitmedim benim gibi olan var mı? Ne önerirsiniz.

Kızlar açılmam başlayalı 10gün oldu (1cm) hala bende bi değişiklik yok kontrole de gitmedim benim gibi olan var mı? Ne önerirsiniz.
Canım benim doğuma 1 ay kala 1cm açılmam vardı, doğuma 1 hafta kala da 2cm, sancım başlayıp hastaneye gittiğimde 3.5cm di ama hastanede 1 saat içinde 8cm oldu. Kısacası bende de bi değişiklik yoktu. Çantanı hazırla son günlerin tadını cikar bol bol uyu dogumdan sonra uykuya hasret kalıyosun.

kızlar dogum yapalı 45 gün oldu 38. günde kanamam kesilmişti bugun yine hafiften kanamam oldu afedersiniz küçük parca geldi zatan bi kaçgündürde hafif sancım vardı bugün parcayı görüncede korktum başına böyle bişey gelen var mı. dogumdan sonra hiç kontrole gitmedim gitsem alttan muayene ederler diye korkuyorum o yüzden gdemedim şimdiye kadar

Gece uykusuna 12-1 civarı geçiyor benim kızım.önceleri takmıyordum ama artık 2 ay bitti 3.aydayız.ablasıda geç yatıyor küçük yüzünden.nefes almaya vaktimiz kalmıyor eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…