2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Bende Aynen 22 kilo aldım. 10 kilo kaldı. 3 de eskiden kalma vermek istiyorum. Ben bu hafta içi diyetisyene gideceğim. Sütümü destekleyecek bir diyet ile vermek istiyorum. Bana kalsa yürüyüş bandına el atacagim ama eşim önce diyetisyene gidelim diyor eski kıyafetlerimi özledim artık

Canım insana batıyor tabi bazı şeyler. Yorgunluk ve sorumluluk birikiyor. Bazen bende sert çıkıyorum. Eşim susuyor utanıyorum. Ama 40 çıktı daha sakinim. Sende kendini dizginle. O mesele benim de gözümde büyüyor. Annem hala bende. Gideyim ben artık biraz başbasa kalın diyor. El mecbur. Zaten bu gerginlikler cinsel uzaklıktan oluyor bence. Sende bir ha gayret de bence.

Ben pamuk ile siliyorum. Nedense daha kolay geliyor. Hatta paket paket ıslak mendil var. Hiç aklıma bile gelmiyor. Dışarıda kullanıyorum ama tabi ki

İçersi kalabalık ya ben şey duymuştum doğumdan hemen sonra karına masaj yaptırıp toparlanmasını sağlayanlar varmış doğrumu bilmem ama varsa herkese yapmalılar

Benim Dr bebek çıkar çıkmaz karnıma masaj yapmaya başladı. Neden dedim. İçin temizlensin ve karnin çabuk toparlansin diye dedi. Bende yapayım mı diye sormuştum hayır demişti :)

28 29 yada 30 haziranda yaptıralım diyoruz temmuza sarkmadan. Sağlık ocağındaki hemşire ablamız alın gelin yaparız dedi ağızdanmış zaten.
Evet damla şeklindeymiş neyseki. Acı çekmeyecekler bu sefer :)

Kızlar normal kanguru kullanmaya başladınız mı
Kanguruyu 4. Aydan itibaren öneriyolar. Ben slingle çok mutluyum aslında ama onu hazırlayıp çocuğu yerleştirip çıkmak kangurudan daha uzun sürüyo. 24 ünde 3. Ayımız bitiyor temmuzda kanguru alırım ben. Yalnız yaz sıcağında nasıl gezcez öyle ya :)

Benim Dr bebek çıkar çıkmaz karnıma masaj yapmaya başladı. Neden dedim. İçin temizlensin ve karnin çabuk toparlansin diye dedi. Bende yapayım mı diye sormuştum hayır demişti :)
Banada hemşire yaptı bir kaç kez hastanedeyken nasıl rahatlamış yım hatta gülmüştü hoşuna giden bir sensin genelde canları yanıyor diye

Dördüncü ay diyorlar ama geçen bir makale okudum ABD de bebekler doğar doğmaz destekli oturtup kanguruya koyuyorlarmış bir Türkiye'de var bebeği oturtmak kanguruya koymamak diye yazmış bir prof uzun yıllar ABD kalmış falan değişik geldi yazdıkları

Aslında bebekler anne karnında iki büklüm yani ama işte kemikleri narin diye insan kıyamıyor

Biz türk anneleri hiçbir konuda kıyamıyoruz ki bebeklerimize :) geçen mecburiyetten koyup markete gittim içim gitti bir daha koymam gibi geliyor
Bir ay sonra felan biraz daha toparlanırlar o zman daha iyi olur. Ben bayramdan sonra felan denerim

İznim bitti .okula gidiyorum seminere saat 10-13 arası.elimde iki çocuk.anasınıfında emziriyorum sıranın üstünde alt değiştiriyorum:)kızum şimdiden okullu oldu.

Normalde sakın biriyimdir ama 40 gün kv yanımda kalınca sinirlerim bozuldu herşeye alınıyordu oğlumu emzirip uyutuyordum kucağımdan indurmiyorsun sevdirmiyorsun çocuğu diye diye sinirkerimi hoplatti .gaz olayimiz bitse eve girmicem zaten gaz sancısı gelince kucağimda gezerek emziriyorum anca böyle sakinlesiyor belim çatliyor ağrıdan .yorgunluk uykusuzluk herşeye değer ama anne olmak kolay değilmiş annemin kıymetini birkez daha anladım

Fotoğraftaki senin oglusun mu canım?
Annelik hem zor hem çok güzel bir duygu hele de gözünün içine bakıp bir gülüyor ya tüm yorgunluğumuzu stresimizi alıp götürüyor. Ben eşime sinir olunca bebeğini alıp kokusunu içime çekiyorum. Sakinleştirici etkisi var :))

Buradakilerde destekli satılıyor. Boba marka en iyi kanguruda 350 tl ve üstü sanırım fiyAtı. Ben onlarla görüştüm adam bana ilk 3 ay için sling alın kanguruyu pek tavsiye etmiyoruz aparatı olsanda dedi. İstese över satardı malını bişey olmaz yenidoğan aparatı var diye. İsteyenler alsın diye yenidoğana uydurmuşlar kanguruyu. Zaten az kaldı 3. aylarımızın dolmasına sabır biraz daha :)

İznim bitti .okula gidiyorum seminere saat 10-13 arası.elimde iki çocuk.anasınıfında emziriyorum sıranın üstünde alt değiştiriyorum:)kızum şimdiden okullu oldu.

Allah kolaylık versin sana canım. Küçük okulluya da temsili bir önlük giydirip foto çek okuldayken ona da anı kalır. Sen bebekken okula başladın dersiniz :))

Kızlar sebamed şampuan aldım. Bebegime o da konak yaptı ne yapicam bilemedim surekli zeytinyaglamaktan bıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…