- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #40.561
Az kaldıda ben iyice bunaldı bebek arabasıyla tek başıma dışarı çıkamıyorum tek kullanabildiğiniz kanguru onada içim el.vermiyor kalakaldım yani bizim kanguru ergonomik baby kızım rahat içinde ama zarar verir sitede korkuyorumBuradakilerde destekli satılıyor. Boba marka en iyi kanguruda 350 tl ve üstü sanırım fiyAtı. Ben onlarla görüştüm adam bana ilk 3 ay için sling alın kanguruyu pek tavsiye etmiyoruz aparatı olsanda dedi. İstese över satardı malını bişey olmaz yenidoğan aparatı var diye. İsteyenler alsın diye yenidoğana uydurmuşlar kanguruyu. Zaten az kaldı 3. aylarımızın dolmasına sabır biraz daha :)
Allah kolaylık versin sana canım. Küçük okulluya da temsili bir önlük giydirip foto çek okuldayken ona da anı kalır. Sen bebekken okula başladın dersiniz :))
Canım sen bir doktora görün geçmeyen konak alerji belirtisi olabilirmişKızlar sebamed şampuan aldım. Bebegime o da konak yaptı ne yapicam bilemedim surekli zeytinyaglamaktan bıktım.
Ben epydir kullaniyorum. 1 aylik ildugundan beri dr bir zarari yok dedi. O cok seviyor.ama gecen baska bir dr a gittik 1 saayten uzun tutma dedi.Kızlar normal kanguru kullanmaya başladınız mı
Nasıl veriyorsun canım var mı bi taktiğin ben gr veremiyrmAhhhh o göbek yokmu sinir ediyor beni azıcık gitseydin iyiydi kilo veriyorum hızla ama göbek gitmek bilmiyor
Ben yorulunca uykusuz kalınca kilo veriyorum hemen düğün zamanıda vermiştim çok birde benim abur cubur yeme alışkanlığım yok sanırım ondan uyguladık özel bişey yokNasıl veriyorsun canım var mı bi taktiğin ben gr veremiyrm
Bende en fazla yarım saat tutuyorum benim doktor kullanma dedi herkes bişey söylüyorBen epydir kullaniyorum. 1 aylik ildugundan beri dr bir zarari yok dedi. O cok seviyor.ama gecen baska bir dr a gittik 1 saayten uzun tutma dedi.
Evet canım benim oğluşum ama o küçük hali.1 aylık falandi ordateyzeleri görsün diye koydum .siz bebisleri merak etmiyor musunuz .ben ediyorum ne merakliyim amaFotoğraftaki senin oglusun mu canım?
Annelik hem zor hem çok güzel bir duygu hele de gözünün içine bakıp bir gülüyor ya tüm yorgunluğumuzu stresimizi alıp götürüyor. Ben eşime sinir olunca bebeğini alıp kokusunu içime çekiyorum. Sakinleştirici etkisi var :))
Peki karnın nasıl şimdi
Normalde sakın biriyimdir ama 40 gün kv yanımda kalınca sinirlerim bozuldu herşeye alınıyordu oğlumu emzirip uyutuyordum kucağımdan indurmiyorsun sevdirmiyorsun çocuğu diye diye sinirkerimi hoplatti .gaz olayimiz bitse eve girmicem zaten gaz sancısı gelince kucağimda gezerek emziriyorum anca böyle sakinlesiyor belim çatliyor ağrıdan .yorgunluk uykusuzluk herşeye değer ama anne olmak kolay değilmiş annemin kıymetini birkez daha anladım
Benim ilk ay indi 2 aydır bişi olmuyoHızla iniyor canim. Kilo cok fazla aldım. Normal alsam daha da az kalmıştı kesin
Keşke sling alsaydın. Ben çok rahat ettim. Burası küçğk yer millet yadırgadı beni öyle ilk gördüklerinde. Bakan dönüp bi daha bakıyodu :)) şimdi alıştılar oğluşumla bana. Biraz daha sabır sonra kangurularla gezip tozarız :)Az kaldıda ben iyice bunaldı bebek arabasıyla tek başıma dışarı çıkamıyorum tek kullanabildiğiniz kanguru onada içim el.vermiyor kalakaldım yani bizim kanguru ergonomik baby kızım rahat içinde ama zarar verir sitede korkuyorum
Kısa kollu şort giydirmeye başladın mi canım ben bugün giydirdim bakalım insallah hasta olmaz. insan kendi çok sıcaklasa da bebeğini sarıp sarmalıyor sakınıyorEvet canım benim oğluşum ama o küçük hali.1 aylık falandi ordateyzeleri görsün diye koydum .siz bebisleri merak etmiyor musunuz .ben ediyorum ne merakliyim amaevet canım kokusu saknlestiriyor insanı şişeleyip saklayasim geliyor kokusunu
Kayın valide zor canım. Tam 2 aydır annem yanımda. Allah razı olsun ama o bile bazen insanı geriyor. Üşüttü bu. Kalın giydirelim. Sürekli giydirme derdinde. Bu seferde çocuk terliyor. Ayakta emzirmek çok zor bir ara bende yaşadım da. Omuz ve kol ağrısını hala çekiyorum. Valla annelik zor. Onlar için pozitif olmalıyız. Onlara yansıyor yoksa bizim gerginliğimiz.
Ben kalmana gerek yok dedikçe elalem ne der olmaz dedi .sırf sütüm kesilmesin diye takmadim .canım aslında anlatmadigim okadar çok şey var ki ablam geldi yanıma 3 gün kaldı şok geçirdi kız .Kırk gün kayınvalidemi aman yarabbim şu anki durumun çok normal o zaman ben kendi halamla babama zor katlandım ne yapsalar battı seni düşünemiyorum gelip geçer bu zamanlarda bebeğinin en tatlı zamanları tadını çıkar takma kimseyi takmapembepatiks
Canım ben kısa kollu zıbın altinada ince uzun pijama giydiriyorum yarın adanads yağmur varmış bugün hissettirdi serin biraz hava ayakları hemen soğuyor .kapı pencere açık ama evde yoksa bana sıcak oluyor klima çalıştırmak istemiyorum .Kısa kollu şort giydirmeye başladın mi canım ben bugün giydirdim bakalım insallah hasta olmaz. insan kendi çok sıcaklasa da bebeğini sarıp sarmalıyor sakınıyor
Akıl edemedim ki yaaa sorma nasıl pişmanımKeşke sling alsaydın. Ben çok rahat ettim. Burası küçğk yer millet yadırgadı beni öyle ilk gördüklerinde. Bakan dönüp bi daha bakıyodu :)) şimdi alıştılar oğluşumla bana. Biraz daha sabır sonra kangurularla gezip tozarız :)
Maşallah akademisyen mi olacak ne Okullarda ve bütün iş yerlerinde Bebek bakım odası olması lazım mahremiyet kalmıyor yani Allahtan yaz geliyor iki haftaİznim bitti .okula gidiyorum seminere saat 10-13 arası.elimde iki çocuk.anasınıfında emziriyorum sıranın üstünde alt değiştiriyorum:)kızum şimdiden okullu oldu.
Aynen su küçük kızı duydumyaiçşm yandı Yazıl gerçekten yazık kadın birde anneHaberlere bakıyorum da dışarı çıkmasalar daha iyi çocuklarımızı sarıp sarmalayıp kucağımızdan indirmesek ancak
ben doğduğunda beri sebamed kullanıyorum Konak felan çıkmadı daha kızımda şükür bebeğin cildi çok hassas olmasınKızlar sebamed şampuan aldım. Bebegime o da konak yaptı ne yapicam bilemedim surekli zeytinyaglamaktan bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?