2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benimki de çok kaka yapıyor ama mukuslu sadece bazı günler bir iki bezinde oluyor o kadar bende şüphelendim şimdi yaa o_O

Aynen benimde bazı bezlerinde oluyor o zamanlar dokunacak birşey mi yedim de oldu acaba diyorum. Ne alerji yapar onu da tam bilmiyorum ki keseyim tamamen:110: sende başka belirti var mı ki, sadece mukuslu kaka alerji demek değildir canım bence. Kulak arkasında kabuklanma var mı? Ya da vücudunda egzama benzeri döküntü?

Aynen benimde bazı bezlerinde oluyor o zamanlar dokunacak birşey mi yedim de oldu acaba diyorum. Ne alerji yapar onu da tam bilmiyorum ki keseyim tamamen:110: sende başka belirti var mı ki, sadece mukuslu kaka alerji demek değildir canım bence. Kulak arkasında kabuklanma var mı? Ya da vücudunda egzama benzeri döküntü?
Yok Can'ım kulak arkasında Bi kabuklanma vardı ama banyo yaptırınca geçti bir ayı geçmiştir döküntü de yok

Gunaydin anneler.oglumun bezinde dunden beri neredeyse cis yok denecek kadar az ve cok terleyen bir bebek bu etkili mi acaba.birde su veren var mi acaba.ciside az olunca susuz kalmistir vucudu dusunceleri geliyor aklima
uconn uconn geçmiş olsun canım.acil sifalar yavruna
Teşekkür ederim canım.amin.

Su anne sütünün kalitesini bozuyormuş.hastanedede sağlık ocağındada kesinlikle ek besine geçene kadar verme dediler.ama hava o kadar sıcakki ben susadıkça acaba bu yavrumda susuyor mu diye düşünmeden edemiyorum.yinede vermedim hiç sadece emzirme sıklığını artırdım.

Benimki de çok kaka yapıyor ama mukuslu sadece bazı günler bir iki bezinde oluyor o kadar bende şüphelendim şimdi yaa o_O
Mukuslu kakayı doktorlar çok önemsemiyorlar ki sizin zaten arada bir oluyormuş. Ya kakada kan, ya ciltte tepki ya da huzursuzluk, uykuya dalamama gibi belirtileri var

Kızlar bebeğimi doktora götürdüm bişiyi yok ama yemiyor napim bilmiyom kilo alımına bakacaz bu ay yeme aralığı 3 saat olsun dedi ama daha çok küçük sık sık yemesi lazım. Son çare hoca bulup okutacam sanırım
nasil yemiyor

Kızlar havalar malum çok sıcak, ben tek zıbın giydiriyorum oğluma ama çorap giydirip giydirmeme konusunda kararsızım, siz giydiriyor musunuz?

Benimki 75 günlük ama herkes çok erken size öyle geliyordur dış çıkarmaz şimdi diyor ben 8 aylıkken cikarmisim babasını bilmiyorum .tam gaz olayimiz bitti derken diş başlayacak inşallah kolay atlatiriz canim
Bende bakdim biz dekide dismis o arkadaki:D
Ay aman banada öyle diyorlar doktor onayladi diyom halen diretiyorlar ama 7 aylikken 3-4 disi olan tandigimiz var demekki oda baya erken cikarmis insallah canim kolay atlatiriz :)

Çok sıcak :/ Bir de kızım çoğu zaman kucak istiyor, yapıştık birbirimize :KK70:Emzirmek yazın çok zormuş ya :/ Akşamları eşimi dört gözle bekler oldum, kendimi bir an evvel duşa atmak için..

Can'ım öncelikle geçmiş olsun benim oğlanda da akıntı var gibi ne şekildeydi acaba bizimki normal kulak pisliği gibi ama daha fazla Bi de el sürünce kıpırdamadan duruyor acaba Ağrı'sı mi oluyor
Bizde sarı yeşil ve çok kötü kokulu bir akıntı vardı.kulak kiri kokulu olmuyormuş ve bebeklerde normalmiş.önce sadece akıntı şikayeti ile gittim.sonra ağrı başladı emerken kendini kasıyor yatay pozisyonda çok ağlıyor hep dik şekilde gezdirilmek istiyor.

Memeye getirince ağlayıp itiyor eskisi gibi yemek istemiyor
Kaç gündür böyle?bazı bebekler memeyi bırakma eğilimine giriyor belirli bir süre geçtikten sonra.ilk kızımda 2-3 gün sürmüştü memeyi reddetme.sonradan geçti kendi kendine.biberon veriyor musun?onun rahatına alışan bebekte memeyi reddedebiliyor.ya da bir sıkıntısı olabilir.diş kulak idrar yolları bunlara baktırmalısın canım.birde yediğin yemeklerde değişiklik var mı baharatlı falan mı yemeye başladın?bunlar geliyor aklıma.

Kaç gündür böyle?bazı bebekler memeyi bırakma eğilimine giriyor belirli bir süre geçtikten sonra.ilk kızımda 2-3 gün sürmüştü memeyi reddetme.sonradan geçti kendi kendine.biberon veriyor musun?onun rahatına alışan bebekte memeyi reddedebiliyor.ya da bir sıkıntısı olabilir.diş kulak idrar yolları bunlara baktırmalısın canım.birde yediğin yemeklerde değişiklik var mı baharatlı falan mı yemeye başladın?bunlar geliyor aklıma.
Doktora götürdüm bir hafta on gündür böyle arada düzeldi gibi oldu ama yine başladı kulaklarına bakıyorlar sorun olsa anlaşılır mı farklı bişi isteyim mi.birde fark ettiğim kadarıyla sağ tarafı yemek pek istemiyor ucu az çok süt çıkıyo bir anda boğuluyo yoruluyo.bundan nasıl kurtulacaz çok üzülüyorum biberon kullanmıyoruz inşallah zorunda kalmam

Doktora götürdüm bir hafta on gündür böyle arada düzeldi gibi oldu ama yine başladı kulaklarına bakıyorlar sorun olsa anlaşılır mı farklı bişi isteyim mi.birde fark ettiğim kadarıyla sağ tarafı yemek pek istemiyor ucu az çok süt çıkıyo bir anda boğuluyo yoruluyo.bundan nasıl kurtulacaz çok üzülüyorum biberon kullanmıyoruz inşallah zorunda kalmam

Silikon göğüs ucu kullansana canım, benim de boğuluyor gibi oluyordu ucu azdı ondan aldım hem kontrol edebiliyorum çok çektiğinde alıyorum ağzından bir nefes alıyor tekrar veriyorum, memeyi direk çekmek damağını hem de memeyi acıtabiliyor. Ve daha rahat kavrıyor memeyi sıkılmadan ağlamadan.

• Beğen
Reactions: mnt
Kızlar 31 temmuzda Antalya ya tatile gidicez kızıma denize girerken giydirmek için bebek deniz tişortü almak istiyorum, 3-6 ay arası nette bulamadım, bilen alan kullanan tavsiyesi olan var mı? Sizler denizde ne giydiriyorsunuz? Nerelerden alıyorsunuz?

Back
X