2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar eski kilonuza kavustunuzmu? Benim daha 6-7 kilo fazlam var zaten kilolu hamile kaldim simdide arti bu kilolar son bi kac gündür iyice takdim kafaya dikkat edeyim derken daha cok acikiyorum ya resmen doymak bilmiyorum kafama takdigimdan beri hatta demin kirze girdim nuttelayi kasikladim resmen -.- sacim da bi tuaf olmus iki renk dipleri kahve uclari sariya yakin bacaklardada catlaklar almis basini gidiyor havalar sicak kisa bisey giyim diyorum ama olmuyor zaten eski pantalonlarimda olmiyor yeni bitane almdim yikayip yikayip giyiyorum off bunaldim baya bakimli olmak istiyorum ama diyet sakincali emzirdigim icin sac boyamakda pek önerilmiyor napsamki siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla?
Benim de doğum öncesi kiloma 4 kilo var aöa göbeğim sanki 5 aylık gibi nasıl geçer bilmiyorum. Sağlıklı besleniyim diyorum ama tatlıya hayır diyemiyorum. Ama cocuğhm için hayır demeliyim. Tatlı yedikçi mukus kaka yapıyor. O yüzden en azından onun için engel olucam kendims bundan sonra ünşallah. Bi de doğumdan önce de 4 kilo fazlam vardı. Yaz sonuna kadr sağlıklı beslenmeyle hepsini verebilsem iyi olacak. Sezeryan olup da korse kullanan ve yararını gören var mı? Ben 2 ay bitti teni kullanmaya başlıyım diyorum yararı olur mu acaba geç mi kaldm?

Kizlar eski kilonuza kavustunuzmu? Benim daha 6-7 kilo fazlam var zaten kilolu hamile kaldim simdide arti bu kilolar son bi kac gündür iyice takdim kafaya dikkat edeyim derken daha cok acikiyorum ya resmen doymak bilmiyorum kafama takdigimdan beri hatta demin kirze girdim nuttelayi kasikladim resmen -.- sacim da bi tuaf olmus iki renk dipleri kahve uclari sariya yakin bacaklardada catlaklar almis basini gidiyor havalar sicak kisa bisey giyim diyorum ama olmuyor zaten eski pantalonlarimda olmiyor yeni bitane almdim yikayip yikayip giyiyorum off bunaldim baya bakimli olmak istiyorum ama diyet sakincali emzirdigim icin sac boyamakda pek önerilmiyor napsamki siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla?
Altı kilo fazlalığı var benimde dokuz ayda alınan kilo dokuz ayda gider diyorlar bakalım

Herkese merhaba amneler ve tatlı bebişleri. Bizim oğlan sanırım 2 gündür büyüme atağı geçriyor. Sakin ve planlı olan oğlum birden bire kucaktan inmeyen , zor uyuyam ve memede sakinleşen kıvamına geldi. Bunu yaşayanlar var mı? Nasıl yapıyorsunuz?
Bir süre idare edeceksin böyle geçiyor zamanla canım ekstra yapacak bişey yok

Yok canim ya benim karnim rezalet. Ust baldirimdada var. Banyo yaparken aynaya bakmak istemiyorum.1 dogumda ne hale geldim.annanem 7 cocuk dogurmus bi catlagi yok.

Benim de karnım çatlak dolu. 13 kilo almıştım ama resmen yürüyen göbektim :KK70: Bir doğum daha yaparsam iflah olmam diye düşünüyorum :KK48:

Yeni Anneler adet oldunuz mu? Ben 10 gün önce lekelenme oldum kırmızı kan olarak regl oldum sandm ertesi gün geçmişti. Şimdi yine kırmızı kanamam var 3 gündür. Ama regl gibi değil az az geliyor. Bu da mı lekelenme acaba?

Kızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum

Kızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum
Ben uyandırmıyorum. Sabaha karşı 4 gibi sonra 5 ve sonra 7 de emiyor. Ekstra uyandırmıyorum. Ama büyüme atapı geçirdiği için 2 gündür daha düzensiz ve daha cok memede

Yeni Anneler adet oldunuz mu? Ben 10 gün önce lekelenme oldum kırmızı kan olarak regl oldum sandm ertesi gün geçmişti. Şimdi yine kırmızı kanamam var 3 gündür. Ama regl gibi değil az az geliyor. Bu da mı lekelenme acaba?
Ben olmadım 3 aylığız.ilk kızımda da 1 yıl olmamıştım.

Ben uyandırmıyorum.1 hafta önce 7060 dı sağlık ocağında .bugün rota aşışı için gittim .1haftada 40g almış 7100 olmuş.acaba ondan mı?gerçi benim kız hastaydı 2 hFtadır.antibiyotik falan aldı.o yüzden kilo almamasıda normal.

Kızlar rota aşısı yapıldı bugün ve kızım çok fazla uyuyor bugün.aşıyla ilgisi olabilir mi acaba?siz de böyle bir etki oldu mu?

Ben uyandırmıyorum.1 hafta önce 7060 dı sağlık ocağında .bugün rota aşışı için gittim .1haftada 40g almış 7100 olmuş.acaba ondan mı?gerçi benim kız hastaydı 2 hFtadır.antibiyotik falan aldı.o yüzden kilo almamasıda normal.
Senin bebiş kaç kilo doğdu ben kızım beş buçuk kilo daha minicik kuzum doğum kilosuna göre normal diyorlar

7100 gr masallah .Bence kilosu cok iyi... benimki 5005 gr 3 aylikk

Kizlar bebeklerinize evde tek basiniza mi bakiyosunuz.Benim uardim edebilecek kimsem yok. Ve bitik haldeyim.esimde isten gelince yorgun oluyor zorla eline biraz veriyorum. Ondada zaten yemek hazirliyr..yiyorum . Kollarim agriyo. Gun icinde neredeyse hic yatmiyor.

Back
X