2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Yalnız bakıyorum, gündüz benimki de uyumuyor artık :/

Benim kızımda oldu bugün rota hiçbişey olmadı aynı devam
Benimki çarpılmış gibi uyuyor.hiç bu kadar uyumamıştı.inşallah gece nöbet tutturmaz bana.
Senin bebiş kaç kilo doğdu ben kızım beş buçuk kilo daha minicik kuzum doğum kilosuna göre normal diyorlar
3520 g doğdu kızım.senin kız normal benimki biraz tombalak.ablasıda bunun kadar olmasa o da iyi kilo almıştı.şimdide çöp gibi.sonu ablasına benzemez inşallah.
7100 gr masallah .Bence kilosu cok iyi... benimki 5005 gr 3 aylikk
Ayda 600 g alıyorsa sorun değil.kilo sağlık demek değil.inşallah ek besine geçtiklerinde yememekten zayıflamasınlarda.ilk kızımdan çok çektim çünkü bundada ödüm kopuyor aynısı olacak diye.

Ben eşimle birlikte bakıyorum başka kimseyok yanımda 12.günümüzden itibaren.birde ablamız var evlere şenlik.çok sefil haldeyim.yorgunluk sinirlerimi yıprattı iyice.

Doktorumuza sordum gitmeden versem mi diye de, yangın çıkabilir diye önceden evi sulamaya benzer dedi rota bende yaptıracağım inşallah da 3. ay mı yapılıyordu ?
Evet ani bizim eve yapacaksan 3.aya onu yazacağım ona göre gel demişti birde iki doz yanlış bilmiyorsam

Sinirlilik yapmadı da günde 3 kez kaka yapar oldu kızım rotadan sonra :/ Günde 1 kez yapardı yada 2 :/
Benim günde bir yada iki defa yapıyor ama huysuzluk yapmasında
Bez kirletsin

Arkadaşlar verem aşısını yaptıralı 1 buçuk ay oldu kızımın kolunda yeri bile belli değil şişip kabuk bağlamadı henüz ne kadar daha beklemeliyim aşı mı tutmadı acaba
Bu sefer gidince sor bakalım benim kızdaysa hiç belirtisi Yok gerçi gelecek hafta gidecem bende sorarırım ebeye
Nem fenaydı ama bir senedir gitmeyince inan yetmedi bile on gün
Çukurova'nın o bölgenin nemi mayısta nerdeyse başlıyor nefes alamıyor insan hiç dışarı çıkılmıyor valla bebekle iyi dayanmışsın yinele
Kızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum
Ben oniki gibi emziriyorum dört beş gibi mızırdanıyor o ara veriyorum

bizde tekiz canım gündüz evde akşam aynı senin gibi baba bakacakta yemek yapacam bazen yapamıyorum bile gündüz yarın saat mak. Bir saat uyuyor iş falanda pek yapamıyorum

Reactions: mnt
Oğlum öksürüyor ve öğürme gibi ağzını açıyor kapatıyor. Doktor reflü belirtisi gibi ddi. Bu dueumu yaşayan var mı

Benim oğlumda da var öğürme, kusma da tabi. Biz reflü tedavisi görüyoruz bağırsak düzenleyici ve gaviscon kullanıyoruz canım.

Kızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum

Ben uyandırmıyorum uykuya da emmek kadar ihtiyacı var, uyusun da büyüsün ninnisi laf olsun diye çıkmamış diyorum sabaha karşı kendisi uyanıp istiyor emzirip altını değiştirip tekrar uyutuyorum. Kilosu da gayet iyi bebeğimin.

Ay ne olcaz biz böyle ya diyorum elim degmisken bitane dahs dogurayim öyle vereyim kilolari ama sezeryan oldum oda olmaz bu sefer tam vermisken yine hamile kalmak sisko ölecem ben galiba. Dogal boyanin beli bi markasi varmi canim?

Ben 22 kilo aldım ve daha 12'si gitti öyle de kaldım. Çok dert ediyorum bir de çatlaklar fena, eşim çok kendine bakan birisi bende öyleydim ama bu doğum hepsini altüst etti banyo bile zor yapıyorum çabucak banyodan çıkıyorum. Eşimin yanında giyinmek emzirmek falan istemiyorum fena taktım bu duruma o öyle kendine bakarken ben bu halde bana destek oluyor saolsun sen bir mucize gerçekleştirdin olacak tabi üzülme eskiye döneceksin diyor ama ben kötü hissediyorum ya

Aynen canim ama bu catlaklar gitmez artik bence ya eskidende vardi hafif catlagim 2-3 tane yilarca var catlaga raziyim ben kilolardan kurtulayim yeter bana bende bugün banyo yapcakdim kosdur kosdur yemegi yapdim bebisi banyo yapdirdik yetisemedim banyoya esim gece calisdigi icin ise gitti öyle kaldim yani bi banyo yapmaya bile hasretim ya

Bende gece uyandirmiyorum zaten
10-11 civari yatiyor 4-5-6 gibi kalkiyor emip yine 7-8 e kadar sonra yine 10 da kalkiyor 12 ye kadar uyuyor benim bebis biraz uykucu ama baska da pek yatmaz gündüz anca 2-3 defa yarim saatlik kestirmelerimiz var.
3670 g dogdu 80 günlükken 7400 gramdi boyuda 60 günlükken 60,5 idi
haftaya randevumuz var bakalim 3 aylik kontrollde boyu ve kilosu ne cikacak

Dimi ya nerde kaldı eski banyo keyifleri. Neyse bütün keyiflerin, bütün sevgilerin üzerinde bir güzellik var artık onlar için herşeye değer be

Sen önce gitcen sorarsan haber ver olur mu

Kızlar ben banyoyu bebişi pusete koyuyorum onu da dusakabinden gorebilecegim bir yerine koyuyorum onunla konusarak hızlıca yapıyorum. Yani bizim duşa kabin dümdüz cam. Net görüyorum onu. Ve emzik de büyük yardımcım. Bu aralar yalancı emzik alıştı. Çok rahatlattı beni. Memede uykuya geçeceği zaman ağzına emzigini veriyorum uyuyor. Büyüdüler ya. Dun kızımla başbasa araba ile gezmeye gittik. Arkada sakın sakın durdu. Ağlasa ne yapardım bilmiyorum ama :) onunla yemek yapacağım zaman da puset ile koyuyorum masanın üstüne onunla konusarak şebeklik yaparak yapiyorum mutfak işlerimi. Büyüdükçe rahatlıyoruz bence. Emeklemeye ve yürümeye başlayan kadar tadını çıkarmak lazım. Herkes bunlar iyi günlerin diyor

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sessiz takipçilerdenim kızım 70 günlük oldu. Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın. Benim merak ettiğim bir şey var. Aranızda emzirirken sigara içen var mı? Ben hamile kaldıktan sonra hiç içmedim, ondan önce de içen biri olursa onunla tek tük içerdim. Şimdilerde canım istiyor bi tane yaksam diyorum ama bebeğime de kıyamıyorum. Ne yapsam bilemedim 1 sigaranın çok zararı olur mu sizce emzirirken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…