- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.361
Senin bebiş kaç kilo doğdu ben kızım beş buçuk kilo daha minicik kuzum doğum kilosuna göre normal diyorlar
Kizlar bebeklerinize evde tek basiniza mi bakiyosunuz.Benim uardim edebilecek kimsem yok. Ve bitik haldeyim.esimde isten gelince yorgun oluyor zorla eline biraz veriyorum. Ondada zaten yemek hazirliyr..yiyorum . Kollarim agriyo. Gun icinde neredeyse hic yatmiyor.
Benimki çarpılmış gibi uyuyor.hiç bu kadar uyumamıştı.inşallah gece nöbet tutturmaz bana.Benim kızımda oldu bugün rota hiçbişey olmadı aynı devam
3520 g doğdu kızım.senin kız normal benimki biraz tombalak.ablasıda bunun kadar olmasa o da iyi kilo almıştı.şimdide çöp gibi.sonu ablasına benzemez inşallah.Senin bebiş kaç kilo doğdu ben kızım beş buçuk kilo daha minicik kuzum doğum kilosuna göre normal diyorlar
Ayda 600 g alıyorsa sorun değil.kilo sağlık demek değil.inşallah ek besine geçtiklerinde yememekten zayıflamasınlarda.ilk kızımdan çok çektim çünkü bundada ödüm kopuyor aynısı olacak diye.7100 gr masallah .Bence kilosu cok iyi... benimki 5005 gr 3 aylikk
Ben eşimle birlikte bakıyorum başka kimseyok yanımda 12.günümüzden itibaren.birde ablamız var evlere şenlik.çok sefil haldeyim.yorgunluk sinirlerimi yıprattı iyice.Kizlar bebeklerinize evde tek basiniza mi bakiyosunuz.Benim uardim edebilecek kimsem yok. Ve bitik haldeyim.esimde isten gelince yorgun oluyor zorla eline biraz veriyorum. Ondada zaten yemek hazirliyr..yiyorum . Kollarim agriyo. Gun icinde neredeyse hic yatmiyor.
Evet ani bizim eve yapacaksan 3.aya onu yazacağım ona göre gel demişti birde iki doz yanlış bilmiyorsamDoktorumuza sordum gitmeden versem mi diye de, yangın çıkabilir diye önceden evi sulamaya benzer dedirota bende yaptıracağım inşallah da 3. ay mı yapılıyordu ?
Benim günde bir yada iki defa yapıyor ama huysuzluk yapmasındaSinirlilik yapmadı da günde 3 kez kaka yapar oldu kızım rotadan sonra :/ Günde 1 kez yapardı yada 2 :/
Bu sefer gidince sor bakalım benim kızdaysa hiç belirtisi Yok gerçi gelecek hafta gidecem bende sorarırım ebeyeArkadaşlar verem aşısını yaptıralı 1 buçuk ay oldu kızımın kolunda yeri bile belli değil şişip kabuk bağlamadı henüz ne kadar daha beklemeliyim aşı mı tutmadı acaba
Çukurova'nın o bölgenin nemi mayısta nerdeyse başlıyor nefes alamıyor insan hiç dışarı çıkılmıyor valla bebekle iyi dayanmışsın yineleNem fenaydı ama bir senedir gitmeyince inan yetmedi bile on gün
Ben oniki gibi emziriyorum dört beş gibi mızırdanıyor o ara veriyorumKızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum
bizde tekiz canım gündüz evde akşam aynı senin gibi baba bakacakta yemek yapacam bazen yapamıyorum bile gündüz yarın saat mak. Bir saat uyuyor iş falanda pek yapamıyorumKizlar bebeklerinize evde tek basiniza mi bakiyosunuz.Benim uardim edebilecek kimsem yok. Ve bitik haldeyim.esimde isten gelince yorgun oluyor zorla eline biraz veriyorum. Ondada zaten yemek hazirliyr..yiyorum . Kollarim agriyo. Gun icinde neredeyse hic yatmiyor.
Oğlum öksürüyor ve öğürme gibi ağzını açıyor kapatıyor. Doktor reflü belirtisi gibi ddi. Bu dueumu yaşayan var mı
Kızlar bebekleriniz gece uyandırıp emziriyormusunuz benim kızım gece bir kez uyanıyor bende uyandırmıyordum ama bu ay kilo alımı az doktor uyandırıp emzir dedi uykusuna kıyamıyorum
Ben 20 kg aldim canim hala 10 kg su duruyor. Kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo ben de bi kot aldim onla idare ediyrm. Alışveriş yapmıyorum sırf hırslanaym da kilo vereyim diye. Eylül de okula başlaynca mecbur veririm diye düşünüyorum. Saçımı doğal boyayla boyatiyorum hamilelikten beri bu arada ben. Çatlaklar benim de berbat durumda.
Kizlar eski kilonuza kavustunuzmu? Benim daha 6-7 kilo fazlam var zaten kilolu hamile kaldim simdide arti bu kilolar son bi kac gündür iyice takdim kafaya dikkat edeyim derken daha cok acikiyorum ya resmen doymak bilmiyorum kafama takdigimdan beri hatta demin kirze girdim nuttelayi kasikladim resmen -.- sacim da bi tuaf olmus iki renk dipleri kahve uclari sariya yakin bacaklardada catlaklar almis basini gidiyor havalar sicak kisa bisey giyim diyorum ama olmuyor zaten eski pantalonlarimda olmiyor yeni bitane almdim yikayip yikayip giyiyorum off bunaldim baya bakimli olmak istiyorum ama diyet sakincali emzirdigim icin sac boyamakda pek önerilmiyor napsamki siz nasil bas ediyorsunuz bunlarla?
Ben 22 kilo aldım ve daha 12'si gitti öyle de kaldım. Çok dert ediyorum bir de çatlaklar fena, eşim çok kendine bakan birisi bende öyleydim ama bu doğum hepsini altüst etti banyo bile zor yapıyorum çabucak banyodan çıkıyorum. Eşimin yanında giyinmek emzirmek falan istemiyorum fena taktım bu duruma o öyle kendine bakarken ben bu haldebana destek oluyor saolsun sen bir mucize gerçekleştirdin olacak tabi üzülme eskiye döneceksin diyor ama ben kötü hissediyorum ya
Aynen canim ama bu catlaklar gitmez artik bence ya eskidende vardi hafif catlagim 2-3 tane yilarca var catlaga raziyim ben kilolardan kurtulayim yeter bana bende bugün banyo yapcakdim kosdur kosdur yemegi yapdim bebisi banyo yapdirdik yetisemedim banyoya esim gece calisdigi icin ise gitti öyle kaldim yani bi banyo yapmaya bile hasretim ya
Yok cnm tutar görürsnArkadaşlar verem aşısını yaptıralı 1 buçuk ay oldu kızımın kolunda yeri bile belli değil şişip kabuk bağlamadı henüz ne kadar daha beklemeliyim aşı mı tutmadı acaba
İnşallah ya bir daha aşı yaptırmak istemem canı yanıyoYok cnm tutar görürsn
Sen önce gitcen sorarsan haber ver olur muEvet ani bizim eve yapacaksan 3.aya onu yazacağım ona göre gel demişti birde iki doz yanlış bilmiyorsam
Benim günde bir yada iki defa yapıyor ama huysuzluk yapmasında
Bez kirletsin
Bu sefer gidince sor bakalım benim kızdaysa hiç belirtisi Yok gerçi gelecek hafta gidecem bende sorarırım ebeye
Çukurova'nın o bölgenin nemi mayısta nerdeyse başlıyor nefes alamıyor insan hiç dışarı çıkılmıyor valla bebekle iyi dayanmışsın yinele
Ben oniki gibi emziriyorum dört beş gibi mızırdanıyor o ara veriyorum
bizde tekiz canım gündüz evde akşam aynı senin gibi baba bakacakta yemek yapacam bazen yapamıyorum bile gündüz yarın saat mak. Bir saat uyuyor iş falanda pek yapamıyorum
olur tabikiSen önce gitcen sorarsan haber ver olur mu
Bizde kusma yok tükürükten mi oluyor acaba diye düşünüyorumBenim oğlumda da var öğürme, kusma da tabi. Biz reflü tedavisi görüyoruz bağırsak düzenleyici ve gaviscon kullanıyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?