2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar sizin bebişler bişeyler tutmaya başladımı? Ben çıngırak veriyorum tutamıyo ağır mı geliyo acaba?

Kızlar yarin uçakla oglumla Antalya ya gidiyoruz beni heyecan bastı nasıl olacak inşallah ağlamaz oğlum yalnız olacağız çünkü .inşallah uyur.iniş kalkışlarda emzik verin dediler benim oğlum hiç emzik almadı midesi bulamıyor verdiğimde kusuyor .bakalım nasıl geçecek ilk yolculuğunuz olacak inşallah.

Banada haber et çok hafif kızarık bizimde

Ben günde 2 yada 3 tane içiyorum. Emzirmeden en az 1 saat önce içiyorum. Ellerimi yıkayıp dişimi fircaliyorum.

Hoş geldin İstanbul'da ki sıcak aşırıydı ana sende tam zamanında denk gelmişsin bizim kızda baya alıyor ağzının suyu kucağıma aldığında akıyor resmen bozuk Çeşme gibi
Kızlar sizin bebişler bişeyler tutmaya başladımı? Ben çıngırak veriyorum tutamıyo ağır mı geliyo acaba?
birimde türüyor ama öyle bir kaç dakika hafif ama baya

canım emzik emmiyorsa inerken kalkarken emzir canım

Kızlar selam benim yavrucak ıykuda cok sıçrıyor hala... sürekli korkuyor diye üzülüyorum. Sizde de var mı? Demin uyuturken arka arkaya 3 kez sıçradı
Benim de çok sicriyor canım. Sürekli okuyorum bende. Ne zaman geçecek acaba. İnsan kıyamıyor öyle olmasına.

Kızlar 3.aydan sonra göğüsler eskisi gibi dolmazmiş. Var mı aranızda memesi eskisi gibi sertlesmeyen. Süt bebek ihtiyacına göre üretilirmış. Benim sanki biraz söndü gibi. Daha 3 ay dolmasına 8 gün var ama psikolojik mi yoksa. Merak ediyorum sizlerde durum ne?

benimde eskisi gibi taş gibi dolu dolu olmuyor ama sert göğüs çok süt değil yumuşak olunca taze ve yağlı oluyor v bebeğe adapte oluyor

Ne uzatırsam sol elinle tutuyor solak mı olacak nedir :)) Hoşgeldin bu arada ve şimdiden iyi tatiller :)) Bizim yerimize de yüz :))

Aaa evet solak olabilir. Ben dikkat etmedim açıkçası ikisinide eşit kullanıyor sanırım. İnşallah iyi geçer tatil antalya sıcağında :)

Banada haber et çok hafif kızarık bizimde

Tamam yarın sabah arayıp sorcam yazarım burdan sana

Bizim 3,5 ay olcak hala aynı devam ediyor.

Çatlaklarınız beyazladı mı ? Benim hala kahverengi, of çok kötü karnım Meleklerimize değer ama olmasaydı iyiydi
Benim de kırmızimsi canım belimin arkasında,bacaklarda ve biraz da karnımin altında var. Şuan kiloları taktığim için çatlakları gözüm görmüyor. Sıcakta kendimi daha da kötü hissetmeye başladım. Yemeği azaltinca süt azalır diyorlar napcaz bilmem. Buucuuu canım senin diyet nasıl gidiyor sütün arttı mı kilo durumunda bi değişiklik var mı?

Canım diyete başladığımdan beri sütüm gayet iyi çok şükür. Kilo verdim. Göbeğim azaldı. Bacaklarım inceldi. İlerleme var. Ayın 10 unda gideceğim tekrar bakalım kaç kilo vermişim. Bu listeyi uygularsan 3-4 kilo verirsin 20 günde demişti. Ama benim arada kacamaklarim oldu. Çikolataya dayanamıyorum ve bayram dolayısı ile az birşey de sarma kaçırdım. Hayırlısı bakalım :)

Yalnız kendi kendime çok sorduğum bir soru var. Neden hep en lezzetli şeyler en zararlı şeyler :)

Kızlar bugun mutluluktan ağladım. Oglusum kahkaha atarak güldü. Normalde aaa diyerek gülüyordu ama bugün çok güzel güldü. Babasının kucagindaydi babası öpüyor kokluyordu sonra birden oğlum bir gülmeye başladı bende güldüm eşim de güldü. Ne yaptın çocuğa dedim çenesini öptüm dedi. Ya kızlar bir de benim oğlum çok babaci. Onda daha rahat huzurlu ve hep onda uyuyor. Ben de diyorum beni sadece süt için seviyor bu çocuk . Ana kucağına yatırıyorum eşimle yan yana oturuyoruz hep babasına bakıyor beni görmüyor . Baba çok mutlu ya ben...

Aşıdan baya sonra beliriyor o iz canım.1-2 ay kadar.ilk kızımda öyle olmuştu.bunda aşının üstünden bir ay geçti biraz kızarıklık var üstünde sadece.

Reactions: mnt
Beyin al o oyuncağı diyor benim kıza elini yanaştırıyor hedefi bulamıyor.yumruklarının arasında tutmaya çalışıyor düşürüyor bazen es kaza yakalıyor.yani el göz koordinasyonu daha henüz gelişemedi tuttuğu zamanda çabuk düşürüyor.ellerini evirip çevirip incelemeye başladı bu ara yakında daha iyi kavrar eşyaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…