2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Emzirme önlüğü ile emzirmeni öneririm ya da süt sağıp biberonla verebilirsin.çok küçük ve kulağı basınçtan etkilenmesin.

Tesadüf bugün ilk kez benim kızımda kahkaha attı hemde uzun uzun.ablası çocuk şarkısında dans ediyordu ona baktı baktı güldü.şaka gibi büyüyor gözümün önünde.

ben de ayni..sutu artirmak.ixin neler yapiyorum .yok olmuyor.ilk cocugumda tasiyordu.simdi ise hep acaba
.doyuyor mi bazen merak ediyorum

Aşıdan baya sonra beliriyor o iz canım.1-2 ay kadar.ilk kızımda öyle olmuştu.bunda aşının üstünden bir ay geçti biraz kızarıklık var üstünde sadece.
Biz aşı olalı iki ay olacak neredeyse çok az bi kızarıklık var

Sorma bayram hepimizi mahvetti.:)) ben de baklava, sarma fıstık derken baya bi yedim ama şükür kilo almamışım. Ben iki aydır sabit kilodayim ne alıyorum ne veriyorum. 68 de takılı kaldım.

Kizlar memenizde cok hafif kizariklik var mi. Ben iki mememdede cok hafif pembelik goruyrm.Damarlarda baya belirgin.

Kızlar bana akıl verin.

Sadece emiyor bebeğim. İlk haftalar çok iyi kilo aliyordu. Sonra aşırı kusmaya başladı ve kilo alimi düştü. Gaviscon başlamıştık. Kilo alimi yükseldi ama yine de tombik değil kizim. 84 günlük ve 5 470.

Canım sıkılıyor instagram da filan tombik bebekleri görünce.

Sütüm de var. Emzirdikten sonra sagiyorum. Tamam fışkırmiyor ama süt çıkıyor. Sonuçta bebek daha çok çekiyor.

Bugün sağlık ocağına gittim. Dedim mama mi versem. Verme 6 aya kadar dedi. Kızın çok hareketli 3 aylik bu kadar hareketli gormemistim dedi.

Sizce ne yapayım. Nasıl kilosu. Mama da vermek istemiyorum. Zaten bir ara denedik begenmedi içmedi. Birde 3. Aydan sonra kilo alımları dahada düşecek. Bu arada 3630 doğdu

Benim bebeğimde reflü oldu kusuyor bu biraz etkileyebilir kilosunu evet ama açlıktan ağlamıyorsa çok kilolu olmaması sıkıntı değil ki. Ayrıca kilosu da iyi. Bence başlama mamaya annesi, zorunlu olmadıkça bunu bebeklerimize haksızlık olarak görüyorum. 3 ay daha sabret sonra ek gıda falan tombikleşir bebişin. Çok da şart değil ya

simarik83 canım senin bebişin kaç aylıkken sünnet olmuştu. Ve ne gibi zorlukları oldu, tavsiye eder misin bebekken olmasını? Benim oğlum 70 günlük oldu yaptırsam mı kararsız kaldım

Saol canım. Sağlık ocağında ki hemsire de öyle söyledi. O kadar kendimi telkinliyorum kıyaslama diye ama. Dediğin gibi aç okşa ağlar zaten. Midesi küçük sanırım kızımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…