2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Saol canım. Sağlık ocağında ki hemsire de öyle söyledi. O kadar kendimi telkinliyorum kıyaslama diye ama. Dediğin gibi aç okşa ağlar zaten. Midesi küçük sanırım kızımın

Birde bünyesinin alabildiğinden fazlasını alamaz ki kusar zaten. Yani aç değil ki ağlamıyor aynen canım. Su bile anne sütünün kalitesini düşürüyorken mama ne yapmaz kim bilir. Sen hiç sütünün etkisini kırdırma.

Her gece 9 da uyuyan kızım bu saat oldu hala uyumadı, ağlayıp duruyor. Rotadan sonra resmen huy değiştirdi kızım. Bugün rekor kırdı 4 kez kaka yaptı, hep 1 defa yapardı

Her gece 9 da uyuyan kızım bu saat oldu hala uyumadı, ağlayıp duruyor. Rotadan sonra resmen huy değiştirdi kızım. Bugün rekor kırdı 4 kez kaka yaptı, hep 1 defa yapardı
oy kıyamam yaa basıl uyudumu duş alabilir mi aça rotadan sonra rahatlar belki

Öyle bir pembelik görmedim de artık göğüslerim söndü baya yumuşadılar süt mü çekildi ne Sert olmuyorlar
Artık göğüsler terbiyeleniyor canım ilk zamanlar gibi sert olmazlar bebeğe göre şekil alırlar ve onun emdiği miktarda üretirler kafana takma :)

Canim benim bebegim 3 aylik kilosu 5000 . Bende anne sutu veriyorum. Boyu 59 cm ama zauif gorunmuyor. Ama dogum kilosu 2985 ti. Dr bi ara mamayi dusundu ama vaz gecti. Cunku olan sutu icmiyor cocuk az iciyor. Zorluyorum. Biberonlada veriyorum sagip ama belli bir kapesitede iciyor. 3 saatte bir 70 cc iciyir. Daha fazla iciremiyrm.

Kızlar bugün kuzumu kontrole götürdüm kilo alımı bu ay azalmış geçen ay günde 32 gram alan kızım 22 gram almış idrar verdik kusması vardı ilaç verdi reflü için gaviscon verdi toz halde bir ay sonra tekrar kontrole çağırdı

Kızlar bebegim emmek istemiyor tam memenin yanına getiriyorum ağlıyor istemiyo gün boyunca hiç acıkmıyormu suda veremiyorum doktor verme dedi ne yapıcam bilmiyorum bu güne kadar hersey güzeldi kilosu da güzeldi böyle giderse zayıflıycak ne yapıyım sizce

3.650 dogdu ilk ay 900 gr aldi 3.ay kontrolde 250 gr almis az dedi 5.650 ama mama vervmedi
Gece uzun uyuyor ona bagliyorum ben .sen sutunu kaliteli yap dedi.bol su..

Günlük 22 g aylık 600 civarı ediyor o da normal canım.O kusma bizdede devam ediyor ama kilo alımı iyi diye sanırım ilaç vermiyorlar.ama öyle az falan kusmuyor.bazen benim üstüm başım saçım bile kusmuk oluyor.
Bebekler dönem dönem memeyi bırakma eğilimine giriyorlar.ya da bir sağlık sorunu olmadığına emin ol önce.bizim meme rdddinin ardından kulak iltihabı çıktı mesela.

Elli günde bir kilo yüz gram almış tatlım benim kızda öyle kusuyor ilaçları verdim ama içim rahat değil hiç minicik bebek ilaç kullanmak istemiyorum

simarik83 canım senin bebişin kaç aylıkken sünnet olmuştu. Ve ne gibi zorlukları oldu, tavsiye eder misin bebekken olmasını? Benim oğlum 70 günlük oldu yaptırsam mı kararsız kaldım
Biz de 71-72 günlükken yaptırdık. Bemce yaptırın kurtulun. İlk gece çok ağladı 2-3 saat kadar. Sonraki 2-3 gün ağlaması olmadı ama ağrısı olduğu bez değiştirirken belli oluyordu. Antibiyotikli krem sürdüm her bez değiştirdiğimde. Doktor 3-4 kez sür demişti ama beze yapışmasın diye bol bol sürdüm ben her değiştirişte. 3 tüp krem bitirdim 1 haftada :) 1 ayı geçti şimdi iyice toparladı, bütün şişlikleri indi. Bugün çocuk doktorumuza da gösterdik güzel yapmışlar iyi ki yaptırdınız dedi. Büyüdüğünde daha zor oluyor. Hem travma yaşıyor hem de çarpıyo vs iyileşmesi uzuyor. Bana sorarsan yaptır.

Elli günde bir kilo yüz gram almış tatlım benim kızda öyle kusuyor ilaçları verdim ama içim rahat değil hiç minicik bebek ilaç kullanmak istemiyorum
Benim kız 15 gün ağızdan antibiyotik kullandı.halada kulağına antibiyotik damla kullanıyoruz.doktorlara zararı yok mu diye sordum korkma yenidoğana damardan bile antibiyotik veriyoruz dediler.3-4 farklı doktor gezdim.allaha emanet artık.gaviskondan falan bişey olmaz merak etme.

Bugün kontrolümğz vardı rota aşımızın ilk dozunu yaptırdık. Deniz olayını sordum. Akşamüstü 50 faktör krem sürerek sokabilirsin dedi. Bi de çıkarır çıkarmaz hemen yıka tuzlu kalmasın dedi. Güneşte tutma fazla bebeklerde güneş çarpması çok anlaşılmıyo dedi. Bu ay az kilo almış oğluş. Şu anda 6300 gr 60,5 cm. 34 günde 600 gr almış. Dontorumuz 6500 gr olsa daha iyi olurdu ama problem yok mamaya gerek yok dedi.
mnt canım verem aşısını gösterdim doktora tutmuş dedi. Herkeste şiddetli reaksiyon göstermez öyle kabuklanma falan olmaz dedi. Yani kızarıklık varsa tutmuş demek oluyor. İçin rahat olsun :)

Saol canım Bizde de çok az pembelik var bişi olmaz sanırım :)

Bende denedim canım. Demek ki midesi küçük büyüteyim diye zorla 120 cc verdim. Kustu yavrum. Dediğin gibi bünye meselesi. Ben bir tek biz böyleyiz sanıyordum. Pimpiriklenmeye baslamistim valla

3.650 dogdu ilk ay 900 gr aldi 3.ay kontrolde 250 gr almis az dedi 5.650 ama mama vervmedi
Gece uzun uyuyor ona bagliyorum ben .sen sutunu kaliteli yap dedi.bol su..
Geceleri emzirmiyor musun canım. Biraksam benim ki de sabaha kadar uyur da ben saat kurup emziriyorum. Hoş ona rağmen çok kilo alan bir bebek değil ama.

Canım gaviscon şase verir büyük ihtimal bir zararı yok bebekler için. Azar azar verirsin. Ben günde bir şase veriyorum 2 ye bölerek. Bir sabah birini öğleden sonra. Geceleri vermiyorum. Çünkü benim cadı tepindigi için sürekli çıkarıyor. Gece uyurken sabıt bir tek.

Canım peki bunu öğrendikten sonra nasıl bi tedavi uyguladınız bizdede kulak iltihabı var akıyo bide doktor bi ilaç yaptırdı eczaneci hazırladı günde iki defa damlat dedi ama bi faydasını görmedim yine doktora gidicem haftaya

Bebeği huy değiştiren var mı? Kızım ne gündüz ne de gece uyumuyor artık. Rota aşısı bize hiç yaramadı, ondan sonra herşey değişti. Nasıl düzelicez bilmem Bugün 5 kez kaka yaptı. Aklıma bir de alerji şüphesi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…