2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben o aşıyı yapmadım Canım ama iki gün önce iki aylık aşısı nı yaptık aşıdan sonra iki gündür günde 4 defa kaka yapıyo daha önce 1 2 defa yapardı belki de normaldir Allah yardımcın olsun işin zor bende beşik sallıyorum hala uyumadı miniş

huylari degisiyor canim ..asiya baglama ins degildir.biz asiyi yaptirmadik ama 3 gundur sulu sekilde yapiyor.bazen de yesil
Piknige gitmistik 3 saat durduk ama isuttuk herhalde.cok cabuk herseyden etkileniyorlar.

huylari degisiyor canim ..asiya baglama ins degildir.biz asiyi yaptirmadik ama 3 gundur sulu sekilde yapiyor.bazen de yesil
Piknige gitmistik 3 saat durduk ama isuttuk herhalde.cok cabuk herseyden etkileniyorlar.

Belki de büyüme atağı dedikleri şeyi yaşıyoruzdur. Tam sakin huzurlu bir bebek oldu diyoruz sonra bir anda değişiveriyor. Çocuk büyütmek gerçekten zormuş Allah yardımcımız olsun :)

Canım kaç günlük bebişin?

Bende denedim canım. Demek ki midesi küçük büyüteyim diye zorla 120 cc verdim. Kustu yavrum. Dediğin gibi bünye meselesi. Ben bir tek biz böyleyiz sanıyordum. Pimpiriklenmeye baslamistim valla
Biz de aynı durumdayız malesef 5 gün sonra 3 aylık olcak evdeki tartıma göre kilosu 5300 çıkıyo, gecen ay 4700 dü,ben uyuturken emzik veriyorum dalınca ya kendi atıyo ya da ben ağzından alıyorum. Bazı sitelerde emziğin kilo alımını azalttığını bebeğe tokluk hissi verdiğini yazıyor. Acaba emzikle bi alakası varmı ki? Benimki acıkınca güzel de emiyor ama kafamda deli sorular

Herkese hayırlı sabahlar :) arkadaşlar bebişlere masal hikaye okumaya başlayan var mı? Bir yakınım çocuk doktoru sana dikkatini topladığından itibaren hikayeler masallar okumalısın dedi.bende pygamberlerin hayatlarından kuranı kerimde geçen kıssaları okuyarak başlamayı düşünüyorum.

Ben
epeydir okuyorum ve dikkatle dinliyor beni bıdık:)

Reactions: mnt
canım bende emzik veririyorum bir ayda 700 gram aldı emdiğşnde doyunca bırakıyor istemiyor versen bile ama emzikle uykuya dalarken felan iyi oluyor birde şimdi sürekli emme modunda bebekler

Ben

epeydir okuyorum ve dikkatle dinliyor beni bıdık:)
Hangi kitapları okuyorsunuz hikaye mi masal mı mnt direk kuran mı okuyacaksın

Reactions: mnt
Hangi kitapları okuyorsunuz hikaye mi masal mı mnt direk kuran mı okuyacaksın
Yok kuranı kerimde gecen kıssaların toplandığı kitaplar var evde bir tane mevcut ama ismini hatırlamıyorum o tarz kitaplar araştırıp onları okumaya niyetliyim normaldede herhangi bir sureyi onun gözlerine bakarar sesli okuyorum allah zikri ve lailaheillallah zikirleri de baya etki ediyor :)

Teşekkür ederim canım. Mantıklı olan yaptırmak.

Benim aldığım minik kitaplar çıngırak gibi ses çıkarıyor birkaç tane almıştım. Foto yüklemek istedim yapamadım.
Bende alayım diyordum bir araştırayım o zaman

Anneler merhaba. Ben haziran annelerindenim. Bi sorum olacak. Bebeğiniz ilk aydan beri mama ile besleyen var mi. Benim sütüm çok az olduğu için mama kullanıyorum. Sizler hangi mamayi kullanıyosunuz. Ve memnun musunuz. Cevap verirseniz çok sevinirim. Bebeklerinize Allah sağlık hayirli uzun omur versin.

Bu ay bütün bebekler az kilo almış sanırım sıcaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…