- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.461
Ben o aşıyı yapmadım Canım ama iki gün önce iki aylık aşısı nı yaptık aşıdan sonra iki gündür günde 4 defa kaka yapıyo daha önce 1 2 defa yapardı belki de normaldir Allah yardımcın olsun işin zor bende beşik sallıyorum hala uyumadı minişBebeği huy değiştiren var mı? Kızım ne gündüz ne de gece uyumuyor artık. Rota aşısı bize hiç yaramadı, ondan sonra herşey değişti. Nasıl düzelicez bilmemBugün 5 kez kaka yaptı. Aklıma bir de alerji şüphesi geliyor
huylari degisiyor canim ..asiya baglama ins degildir.biz asiyi yaptirmadik ama 3 gundur sulu sekilde yapiyor.bazen de yesilBebeği huy değiştiren var mı? Kızım ne gündüz ne de gece uyumuyor artık. Rota aşısı bize hiç yaramadı, ondan sonra herşey değişti. Nasıl düzelicez bilmemBugün 5 kez kaka yaptı. Aklıma bir de alerji şüphesi geliyor
Ben o aşıyı yapmadım Canım ama iki gün önce iki aylık aşısı nı yaptık aşıdan sonra iki gündür günde 4 defa kaka yapıyo daha önce 1 2 defa yapardı belki de normaldir Allah yardımcın olsun işin zor bende beşik sallıyorum hala uyumadı miniş
huylari degisiyor canim ..asiya baglama ins degildir.biz asiyi yaptirmadik ama 3 gundur sulu sekilde yapiyor.bazen de yesil
Piknige gitmistik 3 saat durduk ama isuttuk herhalde.cok cabuk herseyden etkileniyorlar.
Canım benim kızım da rotadan sora 1-2 gün sürekli kaka yaptı ve çok asabileşti, ama sonra düzeldi.Her gece 9 da uyuyan kızım bu saat oldu hala uyumadı, ağlayıp duruyor. Rotadan sonra resmen huy değiştirdi kızım. Bugün rekor kırdı 4 kez kaka yaptı, hep 1 defa yapardı
Canım kaç günlük bebişin?Bugün kontrolümğz vardı rota aşımızın ilk dozunu yaptırdık. Deniz olayını sordum. Akşamüstü 50 faktör krem sürerek sokabilirsin dedi. Bi de çıkarır çıkarmaz hemen yıka tuzlu kalmasın dedi. Güneşte tutma fazla bebeklerde güneş çarpması çok anlaşılmıyo dedi. Bu ay az kilo almış oğluş. Şu anda 6300 gr 60,5 cm. 34 günde 600 gr almış. Dontorumuz 6500 gr olsa daha iyi olurdu ama problem yok mamaya gerek yok dedi.
mnt canım verem aşısını gösterdim doktora tutmuş dedi. Herkeste şiddetli reaksiyon göstermez öyle kabuklanma falan olmaz dedi. Yani kızarıklık varsa tutmuş demek oluyor. İçin rahat olsun :)
Biz de aynı durumdayız malesef 5 gün sonra 3 aylık olcak evdeki tartıma göre kilosu 5300 çıkıyo, gecen ay 4700 dü,ben uyuturken emzik veriyorum dalınca ya kendi atıyo ya da ben ağzından alıyorum. Bazı sitelerde emziğin kilo alımını azalttığını bebeğe tokluk hissi verdiğini yazıyor. Acaba emzikle bi alakası varmı ki? Benimki acıkınca güzel de emiyor ama kafamda deli sorularBende denedim canım. Demek ki midesi küçük büyüteyim diye zorla 120 cc verdim. Kustu yavrum. Dediğin gibi bünye meselesi. Ben bir tek biz böyleyiz sanıyordum. Pimpiriklenmeye baslamistim valla
Canım benim kızım da rotadan sora 1-2 gün sürekli kaka yaptı ve çok asabileşti, ama sonra düzeldi.
Ben fazlaca evhamlıyım bu huyumdan kurtulamadım gitti çocuğumda benden etkilenmeseBizimkide öyle işte pembemsi öyle kıpkırmızı değil :) tutmuştur bişey olmaz :)
epeydir okuyorum ve dikkatle dinliyor beni bıdık:)Herkese hayırlı sabahlar :) arkadaşlar bebişlere masal hikaye okumaya başlayan var mı? Bir yakınım çocuk doktoru sana dikkatini topladığından itibaren hikayeler masallar okumalısın dedi.bende pygamberlerin hayatlarından kuranı kerimde geçen kıssaları okuyarak başlamayı düşünüyorum.
Maşallah annesi inşallah iyi bir şekilde yetiştiririz evlatlarımızıBen
epeydir okuyorum ve dikkatle dinliyor beni bıdık:)
canım bende emzik veririyorum bir ayda 700 gram aldı emdiğşnde doyunca bırakıyor istemiyor versen bile ama emzikle uykuya dalarken felan iyi oluyor birde şimdi sürekli emme modunda bebeklerBiz de aynı durumdayız malesef 5 gün sonra 3 aylık olcak evdeki tartıma göre kilosu 5300 çıkıyo, gecen ay 4700 dü,ben uyuturken emzik veriyorum dalınca ya kendi atıyo ya da ben ağzından alıyorum. Bazı sitelerde emziğin kilo alımını azalttığını bebeğe tokluk hissi verdiğini yazıyor. Acaba emzikle bi alakası varmı ki? Benimki acıkınca güzel de emiyor ama kafamda deli sorular
Herkese hayırlı sabahlar :) arkadaşlar bebişlere masal hikaye okumaya başlayan var mı? Bir yakınım çocuk doktoru sana dikkatini topladığından itibaren hikayeler masallar okumalısın dedi.bende pygamberlerin hayatlarından kuranı kerimde geçen kıssaları okuyarak başlamayı düşünüyorum.
Hangi kitapları okuyorsunuz hikaye mi masal mıBen
epeydir okuyorum ve dikkatle dinliyor beni bıdık:)
Yok kuranı kerimde gecen kıssaların toplandığı kitaplar var evde bir tane mevcut ama ismini hatırlamıyorum o tarz kitaplar araştırıp onları okumaya niyetliyim normaldede herhangi bir sureyi onun gözlerine bakarar sesli okuyorum allah zikri ve lailaheillallah zikirleri de baya etki ediyor :)Hangi kitapları okuyorsunuz hikaye mi masal mımnt direk kuran mı okuyacaksın
Benim aldığım minik kitaplar çıngırak gibi ses çıkarıyor birkaç tane almıştım. Foto yüklemek istedim yapamadım.Hangi kitapları okuyorsunuz hikaye mi masal mımnt direk kuran mı okuyacaksın
Biz de 71-72 günlükken yaptırdık. Bemce yaptırın kurtulun. İlk gece çok ağladı 2-3 saat kadar. Sonraki 2-3 gün ağlaması olmadı ama ağrısı olduğu bez değiştirirken belli oluyordu. Antibiyotikli krem sürdüm her bez değiştirdiğimde. Doktor 3-4 kez sür demişti ama beze yapışmasın diye bol bol sürdüm ben her değiştirişte. 3 tüp krem bitirdim 1 haftada :) 1 ayı geçti şimdi iyice toparladı, bütün şişlikleri indi. Bugün çocuk doktorumuza da gösterdik güzel yapmışlar iyi ki yaptırdınız dedi. Büyüdüğünde daha zor oluyor. Hem travma yaşıyor hem de çarpıyo vs iyileşmesi uzuyor. Bana sorarsan yaptır.
106 günlük olduk bıgünCanım kaç günlük bebişin?
Yok kuranı kerimde gecen kıssaların toplandığı kitaplar var evde bir tane mevcut ama ismini hatırlamıyorum o tarz kitaplar araştırıp onları okumaya niyetliyim normaldede herhangi bir sureyi onun gözlerine bakarar sesli okuyorum allah zikri ve lailaheillallah zikirleri de baya etki ediyor :)
Bende alayım diyordum bir araştırayım o zamanBenim aldığım minik kitaplar çıngırak gibi ses çıkarıyor birkaç tane almıştım. Foto yüklemek istedim yapamadım.
Bu ay bütün bebekler az kilo almış sanırım sıcaklardanBugün kontrolümğz vardı rota aşımızın ilk dozunu yaptırdık. Deniz olayını sordum. Akşamüstü 50 faktör krem sürerek sokabilirsin dedi. Bi de çıkarır çıkarmaz hemen yıka tuzlu kalmasın dedi. Güneşte tutma fazla bebeklerde güneş çarpması çok anlaşılmıyo dedi. Bu ay az kilo almış oğluş. Şu anda 6300 gr 60,5 cm. 34 günde 600 gr almış. Dontorumuz 6500 gr olsa daha iyi olurdu ama problem yok mamaya gerek yok dedi.
mnt canım verem aşısını gösterdim doktora tutmuş dedi. Herkeste şiddetli reaksiyon göstermez öyle kabuklanma falan olmaz dedi. Yani kızarıklık varsa tutmuş demek oluyor. İçin rahat olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?